Voință de femeie

Voință de femeie
2008, serial, color (AP)
Cu: Adrian Păduraru, Cătălina Mustață, Marian Lepădatu, Luminița Stoianovici, Ruxandra Enescu
Regia: Bogdan Danelopol


Contrar titlului, serialul este dedicat bărbaților care au impresia că încă mai conduc lumea. Este un serial românesc, cu o distribuție de excepție, despre familie și prieteni, trădare și infidelitate, despre lupta pe care fiecare dintre noi trebuie să o ducă pentru a-și păstra dreptul la fericire.

Titlul "Voință de femeie" reprezintă, de fapt, adevăratul personaj principal asociindu-se cu fiecare personaj în parte și susținându-l pe parcursul povestirii. Serialul își propune să demonstreze că o femeie, atunci când vrea, poate să facă orice. Să se reinventeze, să-și recucerească soțul, să se redescopere și să lupte pentru ceea ce-și dorește, făcând cele mai mari sacrificii.


Privind din perspectiva bărbaților, serialul este o lecție, iar concluzia pe care ar trebui să o tragă este că nimic nu poate opri o femeie în lupta ei pentru fericire.

Ana este o femeie trecută de vârsta de 40 de ani, căsătorită, cu 2 copii. Toată viața a avut grijă de familie, de soț și de copii, lăsându-se pe ea la urmă. Soțul, în vârstă de 45 de ani, om de afaceri, se îndrăgostește de o femeie frumoasă, mult mai tânără decât el și hotărăște să renunțe la căsnicie, să își schimbe viața, alături de Monica. Pentru Ana, totul se schimbă, pierde tot ce iubește. Este nevoită să se schimbe, să lupte, să câștige.Fiind dată la o parte de lângă familie, de lângă fete și de lângă soțul pe care îl iubește fără încetare de 20 de ani, pune la cale un plan de răzbunare, o răzbunare neobișnuită cu scopul de a-și recâștiga soțul.

Alte episoade: