Serviciul Român de Comedie

(Serviciul Român de Comedie - 2012)

Toni Grecu
2012, emisiune de divertisment, color, 60 minute (AG)
Cu: Toni Grecu, Jojo, Mihai Bobonete, Cătălin Neamțu, Monica Anghel, Cosmin Natanticu

Serviciul Român de Comedie (SRC) este instituția care supraveghează comedia din viața politică, socială și mondenă din România, prin intermediul agenților săi speciali.

SRC este singurul serviciu secret care recunoaște că activitatea sa este de tot râsul. El supraveghează si deconspiră resursele comice ale țării și încearcă să ofere fiecărui român porția de comedie pe care o merită, sub deviza "SRC te vede, râzi pentru țara ta!"


Serviciul Român de Comedie este, de asemenea, singura instituție care nu trăiește din impozite, ci din incompetența celor care ne conduc, sunt vedete ale vieții mondene sau pur și simplu sunt niște oameni oarecare care fac lucruri comice din greșeală sau din prostie.

Deoarece comedia este una dintre cele mai bogate resurse naturale ale țării noastre, Serviciul Român de Comedie își asumă în fața poporului răspunderea de a o exploata la adevărata ei valoare. Fie că este vorba de o picoteală în Parlament, o gâlceavă între personajele mondene ale zilei sau o tâmpenie comisă de un simplu cetățean, SRC nu se va da înapoi de la nimic pentru a o intercepta și a o aduce în fața voastră.

Obiectivul serviciului este buna dispoziție prin intermediul echipei sale de agenți speciali profesioniști, riguros instruiți pentru comedie.

Alte episoade:

Linkuri:
Pagină oficială