Caută teatre, spectacole, artiști:
Calendar spectacole:
Căutare în funcție de teatru:
Căutare după titlu sau persoane din distribuție:
 
spectacolpersoană


Recomandări spectacole

Acum ori niciodată

(București, Godot Cafe Teatru, sâmbătă 29 august, orele 20:00)

Două cupluri. două prietene "adevărate" și 2 prieteni "adevărați". O poveste de dragoste pe cât de atipică pe atât de frumoasă. Atipică pentru că viziunea despre iubire e atât de diferită de la persoană la persoană, de la vârstă la vârstă, de la femeie la bărbat. Acum sau niciodată ești nevoit să iei o decizie care îți va schimba total destinul.

Citește mai mult >>>

cont(r)ACTe

(București, Muzeul Național al Țăranului Român, sâmbătă 29 august, orele 20:30)

Cristi Juncu ne prilejuiește întâlnirea cu un text - scris de britanicul Mike Bartlett - extrem de actual, de percutant, cu un mesaj crud, cumplit, puternic. Montarea de la Act, realizată cu un desăvârșit gust pentru simplitate, pentru esențial, pentru cuvânt, ton și privire, deschide mai multe teme de meditație. Există în ființa umană o permanentă dedublare între viața de acasă și cea din colectivul de la serviciu? Putem supraviețui acestei schizofrenii? Și dacă da, cu ce costuri?

Citește mai mult >>>

Freak Show

(București, Muzeul Național al Țăranului Român, duminică 30 august, orele 21:30)

Florin Piersic jr. interpretează 13 personaje. Miliardar de carton. Muncitor pe șantier. Bancher. Pensionar. Producător de film. Profesor. Homeless. Spectatorul are ocazia să urmărească evoluția cameleonică a unui singur actor care se transformă continuu în alt personaj, într-o succesiune halucinantă. "Freak Show" este un spectacol dinamic, gândit astfel încât să țină publicul cu sufletul la gură, timp de două ore.

Citește mai mult >>>

Carpathian Garden

(București, Muzeul Național al Țăranului Român, luni 31 august, orele 19:00)

80 de minute de format TV transpuse scenic într-o comedie tăioasă realizată de doi actori - Tudor Aaron Istodor (Domnișoara Christina, Cupluri, Iluzii, Fat Pig) și Radu Iacoban (O piesă deșămțată, Fragil, Asta-i tinerețea noastră) care vă vor prezenta un "act comic social" susținut de personaje contemporane delicioase. Prezentatori de știri, parcagii, preoți, staruri de filme XXX, moguli de presă, politicieni, se vor succeda în fața spectatorului, provocându-i umorul și inteligența. Comedie pură, ironie și mult, mult farmec.

Citește mai mult >>>

Artă

(București, Muzeul Național al Țăranului Român, luni 31 august, orele 21:30)

"Artă" reușește performanța de a atinge aproape toate temele esențiale ale umanității de azi: precaritatea comunicării, însingurarea, dependența de ceilalți, nevroza, totul povestit cu un simț dramatic, teatral, de mare clasă. Trei actori deja consacrați își dau măsura talentului și profesionalismului în niște partituri complexe, solicitante, ce-i drept, ofertante. Vlad Zamfirescu, Șerban Pavlu și Gheorghe Ifrim au statura unor mari actori și, paradoxal sau nu, ludicitatea vie a debutanților, vitalitatea celor care nu au găsit răspunsurile la toate întrebările. "Artă" este o joacă serioasă, o producție made in Bulandra, la care te simți bine, relaxat și de la care ieși mai deștept.

Citește mai mult >>>

Slugă la doi stăpâni

(București, Creart, duminică 30, luni 31 august și sâmbătă 1 septembrie, orele 19:00)

Celebra capodoperă a dramaturgiei comice universale, "Slugă la doi stăpâni", este supusă unei surprinzătoare cosmetizări. Într-un montaj aproape cinematografic, Truffaldino, sluga goldoniană, devine, în viziunea regizorală prezentă, o păpușă însuflețită purtată din primejdie în primejdie, din stăpân în stăpân, de un destin.

Citește mai mult >>>

Un Djilas obișnuit

(București, Teatrul Național I. L. Caragiale, marți 1 septembrie, orele 18:00)

Radmila Vojvodiæ a ales să scrie piesa de teatru Un Đjilas obișnuit și să-l plaseze în centrul atenției pe Milovan Đjilas, o personalitate marcantă care a pus epoca noastră la încercare și a reflectat asupra-i. Doamna Vojvodiæ se ocupă de o epocă în care eroii și acțiunile lor au determinat în mod semnificativ cursul istoriei Iugoslaviei în contextul internațional.

Citește mai mult >>>

Joc de pisici

(București, Creart, miercuri 2 septembrie, orele 19:00)

"Toți avem câte ceva de împărțit. Numai cu bătrânii nu mai are nimeni nimic de împărțit. Dar dacă bătrânii au ceva de împărțit între ei - noi râdem". "Joc de pisici" este povestea celor mai frumoase surori din tot ținutul, surorile Skala, Elisa și Gizela care ajunse la vârsta senectuții și locuind în țări diferite își alină singurătatea și bătrânețea povestindu-și la telefon zilnic ce li se întâmplă.

Citește mai mult >>>

Fă-mi loc!

(București, Godot Cafe Teatru, joi 3 septembrie, orele 19:00)

"Fă-mi loc!" spune povestea a doi tineri - Medeea Marinescu și Marius Manole - ce se regăsesc în ajunul Crăciunului în cușeta unui tren de noapte. Ea, o fată singură, șarmantă, aventurieră, el, un bărbat cu principii, pus in fața unui eveniment neprevăzut ce-i va răsturna întreaga existență. Regia spectacolului este semnată de maestrul Radu Beligan.

Citește mai mult >>>

Schimbări în program
Nu sunt schimbări în program
Premiere
Nu este nicio premieră.
Festivaluri de teatru
mai 15. - sep 30.
mai 22. - sep 20.
iun 28. - sep 22.
iul 03. - aug 30.
aug 22. - aug 31.
aug 28. - sep 04.
Festivalul ambasadelor (București)
sep 01. - sep 05.
Gala Hop (Costinești)
sep 08. - sep 11.
Excelsior Teen-Fest (București)
sep 25. - oct 02.
oct 02. - oct 11.