Caută teatre, spectacole, artiști:
Calendar spectacole:
Căutare în funcție de teatru:
Căutare după titlu sau persoane din distribuție:
 
spectacolpersoană


Recomandări spectacole

Furtuna

(București, Teatrul Național I. L. Caragiale, Sala Studio, joi 23 octombrie, orele 19:30 și vineri 24 octombrie, orele 18:00)

Personaj romantic, unul din cele mai complexe din dramaturgia shakespeariană, Prospero va fi descifrat pentru dumneavoastră de Ion Caramitru, aflat la cel de-al treilea rol shakespearian pe scena Naționalului din București, după Eduard al III-lea (2008) și Macbeth (2011). Totodată este o revenire, după mai bine de trei decenii asupra piesei în care l-a întruchipat, în 1978, pe Ferdinand, în direcția de scenă a maestrului Liviu Ciulei, având-o parteneră, în rolul Miranda, pe Mariana Mihuț.

Citește mai mult >>>

Fă-mi loc!

(București, Godot Cafe Teatru, vineri 24 octombrie, orele 19:00)

"Fă-mi loc!" spune povestea a doi tineri - Medeea Marinescu și Marius Manole - ce se regăsesc în ajunul Crăciunului în cușeta unui tren de noapte. Ea, o fată singură, șarmantă, aventurieră, el, un bărbat cu principii, pus in fața unui eveniment neprevăzut ce-i va răsturna întreaga existență. Regia spectacolului este semnată de maestrul Radu Beligan.

Citește mai mult >>>

De vânzare/ For sale

(București, Teatrul Odeon, sâmbătă 25 și duminică 26 octombrie, orele 17:00 și 20:30)

Nu toți locuitorii de la țară sunt țărani, așa cum nu toți investitorii în agricultură sunt animați de dragoste pentru pământul pe care îl desțelenesc cu utilaje de ultimă generație. Cine exploatează (pardon, explorează) și cine sunt cei păgubiți? Unde se duce profitul și de ce natură sunt pierderile? Un studiu de caz: România. Un experiment social cu mijloace teatrale semnat Gianina Cărbunariu."

Citește mai mult >>>

Acum ori niciodată

(București, Teatrul Național I. L. Caragiale, duminică 26 octombrie, orele 20:00)

Două cupluri. două prietene "adevărate" și 2 prieteni "adevărați". O poveste de dragoste pe cât de atipică pe atât de frumoasă. Atipică pentru că viziunea despre iubire e atât de diferită de la persoană la persoană, de la vârstă la vârstă, de la femeie la bărbat. Acum sau niciodată ești nevoit să iei o decizie care îți va schimba total destinul.

Citește mai mult >>>

Răzvan Mazilu & Ladies

(București, Creart, luni 27 octombrie, orele 20:00)

Cumpără bilet

Spectacol este un "best of" alături de trei partenere binecunoscute: Monica Petrică, Judith State, Vanda Ștefănescu. De la jazz la Depeche Mode, de la muzica lăutărească la Prince, trecând, inevitabil, prin tango, "Răzvan Mazilu & Ladies" aduce împreună momente antologice din spectacolele "Un Tango Mas", "Depeche Dance", "Sell Me!", "Șaraiman", "Barock".

Citește mai mult >>>

Fidelitate

(București, Teatrul Act, marți 28 octombrie, orele 19:00)

Se spune că nu există fidelitate absolută, există doar neșansa sau lipsa de ocazii. Jack și Maggie sunt căsătoriți de 20 ani (oau!). El, prosper om de afaceri (buisness în transporturi pornit pe banii ei). Ea, depresivă, plictisită, neglijată. El o înșeală. Ea află și vrea să se sinucidă. El plătește un ucigaș să o omoare. Ea îl cucerește pe ucigașul plătit și se răzbună. O poveste despre complexitatea relației de cuplu și despre fragilul drum de la rolul de victimă la cel de călău.

Citește mai mult >>>

Femeia care și-a pierdut jartierele

(Iași, Teatrul Național Vasile Alecsandri, marți 28 octombrie, orele 19:30)

Piesa care l-a inspirat pe regizorul Silviu Purcărete a fost scrisă în 1851 de Eugene Labiche, maestrul vodevilului francez. Bastonade, quiproquouri, cântecele și bătăi cu frișcă sunt elemente ale spectacolului imaginat de Purcărete ca pe o farsă, în care artiști și mobile burgheze fantomatice alunecă cu grație pe parchetul lucios. La acestea se adaugă interpretarea unor actori iubiți de public: Horațiu Mălăele, George Mihăiță, Dorina Chiriac și Mihaela Teleoacă.

Citește mai mult >>>

Schimbări în program
Nu sunt schimbări în program