Caută teatre, spectacole, artiști:
Calendar spectacole:
Căutare în funcție de teatru:
Căutare după titlu sau persoane din distribuție:
 
spectacolpersoană


Recomandări spectacole

Mozart Steps

(Arad, Teatrul Clasic Ioan Slavici, luni 24 noiembrie, orele 19:00)

"'Mozart Steps'' este un spectacol de teatru coregrafic creat în exclusivitate pentru Teatrul Național din Sibiu. Montarea prezintă confruntarea dintre două universuri, muzica lui Mozart și dansul lui Gigi Căciuleanu. Multiplele referințe culturale ancorate în acest spectacol creează un spațiu ce excelează în energii și care se folosește de corpurile actorilor pentru a crea un imaginar poetic vibrant. Coloana sonoră propune o reinterpretare a lumii mozartiene, o paralelă între muzica occidentală clasică și cea orientală a eternului Egipt printr-un montaj după un concept de Hugues Curzon și Ahmed al Maghreby pentru albumele ''Mozart l'Egyptien'' și ''Mozart în Egypt''.

Citește mai mult >>>

Păi... despre ce vorbim noi aici, domnule?

(București, Teatrul Act, luni 24 și miercuri 26 noiembrie, orele 19:00)

Cătălin Ștefănescu (da, prezentatorul emisiunii "Garantat 100%") a scris un scenariu dramatic după "Moromeții" lui Marin Preda. Cu:: George Mihăiță și Marcel Iureș. Un nou eveniment al Teatrului Act sprijinit de Raiffeisen Art Proiect - o inițiativă care își propune susținerea și promovarea unor proiecte de valoare ale culturii românești.

Citește mai mult >>>

Mizantropul

(București, Teatrul Nottara, Sala George Constantin, marți 25 și miercuri 26 noiembrie, orele 19:00)

Piesa Mizantropul este un text actual, care vorbește despre ipocrizie, fast și reușită prin orice mijloace, în contrast cu sentimentele sincere, adevărul și truda. Pornind de la aceste teme, regizorul Alexandru Mâzgăreanu a creat un spectacol despre high-class-ul contemporan, despre o lume perversă, rea și dominată de ideea de competiție.

Citește mai mult >>>

Blackbird

(București, Unteatru, miercuri 26 noiembrie, orele 19:00)

"Blackbird" își propune să ne plaseze într-o sală de judecată în care noi, publicul să încercăm să emitem un verdict asupra unei fapte săvârșite. Să judecăm, să blamăm sau să iubim două personaje care ne vor răscoli și ne vor forța să ne uităm înăuntrul nostru căutând "soluția". Interpretează Florina Gleznea și Constantin Cojocaru.

Citește mai mult >>>

Cântec de leagăn, o poveste despre Maria Tănase

Cântec de leagăn, o poveste despre Maria Tănase

(Arad, Teatrul Clasic Ioan Slavici, miercuri 26 noiembrie, orele 21:00)

Carmen Lidia Vidu, regizoarea care transformă tot ce atinge în emoție, și actrița Mirela Pană, vedeta teatrului din Constanța care spune că - îi datora acest spectacol Mariei Tănase pentru că de zece ani se învârte printre cantecele ei - te invită să o redescoperi pe Maria Tănase într-o confesiune-concert.

Citește mai mult >>>

Măscăriciul

(București, Teatrul de pe Lipscani, joi 27 noiembrie, orele 19:00)

Dacă ți-e foame, nu trebuie mai mult decât să crezi că mănânci, dacă ți-e sete, să crezi că bei, dacă te temi de moarte, să crezi în ceea ce te face nemuritor. Dacă nu mai crezi în nimic, să cauți pe cineva care crede. Pentru că un lucru poate fi cert, există crezuri pentru fiecare. S-a liberalizat piața de credințe, avem opțiuni acum-ceva asemănător cu piața de telefonie fixă și (i)mobilă. Așadar, a nu se combina Horațiu Mălăiele cu Nicolae Urs și cu Anton Pavlovici Cehov. Pentru că rezultatul, pus sub titlul de "Măscăriciul" și jucat la Bulandra, e demențial.

Citește mai mult >>>

Testosteron

(București, Godot Cafe Teatru, joi 27 noiembrie, orele 19:00)

O comedie cu șapte bărbați la o nuntă eșuată. Din cauza marketingului produs in media, eroul nostru, Kornel, ornitologul, este părăsit de mireasă în timpul cununiei de la biserică, cu speranța că scandalul acesta în presă, îi va promova cariera de cântăreață. Doar că, din cei șapte, Kornel nu este singurul care a fost înșelat.

Citește mai mult >>>

Moartea unui comis voiajor

(București, Teatrul Bulandra, Sala Liviu Ciulei, joi 27 și vineri 27 noiembrie, orele 19:00)

Cumpără bilet

La aproape 50 de ani de la premieră, textul pentru care Arthur Miller a fost laureat cu Premiul Pulitzer are o actualitate tulburătoare. Felix Alexa s-a focalizat pe conflictul principal: destinul unei familii americane confruntate cu propriile limite, frustrări, neîmpliniri. Totul devine astfel mult mai condensat, mai acut și mai percutant.

Citește mai mult >>>

Schimbări în program
ActOrchestra (Teatrul Național I.L. Caragiale) - 29.11.2014. 20:00 Anulat!