Caută teatre, spectacole, artiști:
Calendar spectacole:
Căutare în funcție de teatru:
Căutare după titlu sau persoane din distribuție:
 
spectacolpersoană


Recomandări spectacole

Omul cu mârțoaga

(București, Teatrul Național I.L. Caragiale, Sala Amfiteatru, marți 21 octombrie, orele 19:30)

Omul cu mârțoaga are ceva ce emoționează și azi - o anumită candoare, un filon liric incontestabil, o autenticitate ce nu necesită recondiționări sau re-puneri în pagină. Și probabil că, atâta timp cât vor exista oameni care în ciuda opiniei generale și chiar a evidențelor de moment, vor continua să creadă în ceea ce în aparență pare imposibil, istoria arhivarului lui Ciprian nu va înceta să ne miște sau să ne pună pe gânduri.

Mai multe >>>

Confesiunile unui câine

(București, GTeatrul Foarte Mic, miercuri 22 octombrie, orele 19:00)

Ce poate fi mai plăcut decât o seară în compania unui animal de... companie. Iar când Mihaela Rădescu este gazda (talentată) a acestei "PET Conference" dedicate necuvântătoarelor, întâmplarea la care ne invită Asociația culturală RepliKa devine cu atât mai atractivă. Veți fi surprinși și uimiți, veți râde, veți lăcrima alături de protagonistă, dar și de ceilalți tineri actori care o însoțesc în această igenioasă prezentare unde cântul și cuvântul prind aripi și imagine cu ajutorul pianului și a viorii sau cu acela al video-proiecțiilor. Vă veți convinge că animalele au și ele suflet și au nevoie de iubirea noastră, așa cum și noi ne bucurăm de prezența lor..

Citește mai mult >>>

Neînțelegerea

(Timișoara, Teatrul German de Stat, miercuri 22 octombrie, orele 19:30)

Un bărbat revine acasă, după mai mulți ani de absență, din dorința de a-și revedea și de a-și ajuta familia. Trage la hanul ținut de ai săi, ca simplu călător, fără a-și mărturisi identitatea. Va fi, oare, recunoscut de către mama și sora sa? Ori va deveni, și el, fiul risipitor, întors incognito, victima celor două femei, care, visând la o alta viață, sub soare, la malul mării, asasinau, pentru a-i jefui, pe toți cei ce le treceau pragul? Piesa lui Camus din 1943 tratează întrebările prezente în întreaga sa operă despre sensul vieții și despre (im)posibilitatea norocului într-o lume părăsită de Dumnezeu.

citește mai mult >>>

Furtuna

(București, Teatrul Național I. L. Caragiale, Sala Studio, joi 23 octombrie, orele 19:30 și vineri 24 octombrie, orele 18:00)

Personaj romantic, unul din cele mai complexe din dramaturgia shakespeariană, Prospero va fi descifrat pentru dumneavoastră de Ion Caramitru, aflat la cel de-al treilea rol shakespearian pe scena Naționalului din București, după Eduard al III-lea (2008) și Macbeth (2011). Totodată este o revenire, după mai bine de trei decenii asupra piesei în care l-a întruchipat, în 1978, pe Ferdinand, în direcția de scenă a maestrului Liviu Ciulei, având-o parteneră, în rolul Miranda, pe Mariana Mihuț.

Citește mai mult >>>

Fă-mi loc!

(București, Godot Cafe Teatru, vineri 24 octombrie, orele 19:00)

"Fă-mi loc!" spune povestea a doi tineri - Medeea Marinescu și Marius Manole - ce se regăsesc în ajunul Crăciunului în cușeta unui tren de noapte. Ea, o fată singură, șarmantă, aventurieră, el, un bărbat cu principii, pus in fața unui eveniment neprevăzut ce-i va răsturna întreaga existență. Regia spectacolului este semnată de maestrul Radu Beligan.

Citește mai mult >>>

De vânzare/ For sale

(București, Teatrul Odeon, sâmbătă 25 și duminică 26 octombrie, orele 17:00 și 20:30)

Nu toți locuitorii de la țară sunt țărani, așa cum nu toți investitorii în agricultură sunt animați de dragoste pentru pământul pe care îl desțelenesc cu utilaje de ultimă generație. Cine exploatează (pardon, explorează) și cine sunt cei păgubiți? Unde se duce profitul și de ce natură sunt pierderile? Un studiu de caz: România. Un experiment social cu mijloace teatrale semnat Gianina Cărbunariu."

Citește mai mult >>>

Acum ori niciodată

(București, Teatrul Național I. L. Caragiale, duminică 26 octombrie, orele 20:00)

Două cupluri. două prietene "adevărate" și 2 prieteni "adevărați". O poveste de dragoste pe cât de atipică pe atât de frumoasă. Atipică pentru că viziunea despre iubire e atât de diferită de la persoană la persoană, de la vârstă la vârstă, de la femeie la bărbat. Acum sau niciodată ești nevoit să iei o decizie care îți va schimba total destinul.

Citește mai mult >>>

Schimbări în program
Nu sunt schimbări în program