Caută teatre, spectacole, artiști:
Calendar spectacole:
Căutare în funcție de teatru:
Căutare după titlu sau persoane din distribuție:
 
spectacolpersoană


Recomandări spectacole

Dumnezeul de a doua zi

(București, Teatrul Act, marți 31 martie, orele 19:00)

În textul lui Mimi Brănescu e ca în viață - adică totul începe într-o bună zi. Și dragostea cu tot inexplicabilul ei cortegiu de întâmplări absurde și despărțirile cu amara deznădejde în fața argumentelor insuficiente. Și moartea.. Da, până și moartea - regina neantului, a sfârșitului, a deșertăciunii - se întâmplă tot într-o bună zi. Povestea de bază este cea a întâlnirii, supraviețuirii împreună și despărțirii dintre un bărbat și o femeie, ambii ajunși la maturitate și marcați de absențe și frustrări. Doi copii abandonați în viață, ca pe pragul unei case supra-aglomerate.

Citește mai mult >>>

Testosteron

(București, Godot Cafe Teatru, marți 31 martie, orele 20:00)

O comedie cu șapte bărbați la o nuntă eșuată. Din cauza marketingului produs in media, eroul nostru, Kornel, ornitologul, este părăsit de mireasă în timpul cununiei de la biserică, cu speranța că scandalul acesta în presă, îi va promova cariera de cântăreață. Doar că, din cei șapte, Kornel nu este singurul care a fost înșelat.

Citește mai mult >>>

Bădăranii

(București, Teatrul Metropolis, miercuri 1 aprilie, orele 19:00)

După succesul cu "Gaițele", tot la Teatrul Metropolis, Dan Tudor revine pe aceeași scenă cu o altă piesă clasică, respectiv comedia lui Carlo Goldoni "Bădăranii". Iubitorii teatrului își amintesc cu siguranță varianta din anii 50, a Naționalului bucureștean, regizată de Sică Alexandrescu, cu Grigore Vasiliu Birlic, Alexandru Giugaru, George Calboreanu și Silvia Dumitrescu Timică. Adevărate forțe actoricești își dădeau replica atunci. Dar și acum. Mircea Albulescu, Costel Constantin, Gheorghe Visu, Eusebiu Ștefănescu, Adriana Trandafir, Gabriela Popescu și Cecilia Bârbora readuc în atenția spectatorilor de secol XXI, povestea amuzantă a soțiilor care sancționează bădărănia bărbaților lor.

Citește mai mult >>>

Capete înfierbântate. 13-15 iunie 1990

(București, Teatrul Luni, miercuri 1 aprilie, orele 19:30)

Evenimentele din zilele de 13-15 iunie 1990 au marcat o perioadă de disensiuni socio-politice majore, cu efecte în devalorizarea democrației românești, fragil instituite, în polarizarea societății civile și în alterarea spiritului civic. Proiectul are două dimensiuni: o arhivă vizuală cu interviuri realizate cu cei care au fost implicați în evenimente și un spectacol de teatru documentar.

Citește mai mult >>>

Dineu cu proști

(București, Teatrul Național I. L. Caragiale, miercuri 1 aprilie, orele 20:00)

Comedie celebră, după care s-a realizat și filmul, la fel de celebru, "Cină pentru fraieri", în regia lui M. Jay Roach. Spectacolul Naționalului bucureștean este regizat de Directorul Ion Caramitru și îi are în rolurile principale pe Horațiu Mălăele, Ion Caramitru și Alexandru Bindea, alături de alți actori îndrăgiți ai primei scene din țara noastră. Titlul dezvăluie întreaga acțiune, replicile sunt naturale și firești, iar dialogul se construiește simplu și este savuros.

Citește mai mult >>>

Aproape mâine

(București, Teatrul de Artă, miercuri 1 aprilie, orele 20:15)

Când aurora boreală apare pe cerul spuzit de stele, locuitorii din Maine se trezesc că dragostea le intră sau le iese din casă pe nepusă masă. "Călcâiele se aprind" încetează să mai fie o metafora, iar "inimile sunt zdrobite" la propriu. Unii aproape că-și găsesc dragostea, alții aproape că o pierd, iar alții își "prind urechile" în ea.

Citește mai mult >>>

Cockoși

(București, Teatrul Act, vineri 3 aprilie, orele 19:00)

John are o relație amoroasă destul de tensionată cu un bărbat. Numai că, întâmplător, întâlnește o femeie și se îndrăgostește de ea. Brusc, se găsește într-o situație fără ieșire, sau în orice caz, dramatică. Pentru că le mărturisește adevărul, cei doi îl pun să aleagă în aceiași termeni categorici: "Ori eu, ori?" S-ar putea crede că avem în fața ochilor o poveste inspirată din realitatea comunității gay din zilele noastre, dar e mai mult decât atât.

Citește mai mult >>>

Un pic prea intim

(București, Teatrul Nottara, Sala Horia Lovinescu, vineri 3 aprilie, orele 19:00)

Cumpără bilet

Cristi Juncu l-a distribuit în rolul principal pe Andi Vasluianu care întruchipează cu farmec portretul carismatic al bărbatului trezit peste noapte într-un complicat carusel al dragostei. Până la urmă, cel mai palpabil rezultat al acestui tăvălug de întâmplări este o carte. Ce altceva poate face un scriitor, decât să-și exorcizeze demonii neputinței între coperțile unui volum?

Citește mai mult >>>

Primăvara d-nei Stone la Roma

(București, Teatrul Mic, joi 2 și vineri 3 aprilie, orele 19:00)

Cumpără bilet

Doamna Stone este o actriță care, deși celebră, renunță la carieră pentru a pleca împreună cu soțul la Roma. După moartea neașteptată a acestuia, cade pradă uneltirilor Contesei Gonzales, care îi prezintă tineri italieni cu care să-și petreacă timpul. Unul singur îi trezește interesul doamnei Stone: Paolo di Leo, care este altfel decât toți ceilalți și care îi împărtășește sentimentele. O poveste de dragoste se clădește sub ochii noștri, în decorul fermecătoarei Rome.

Citește mai mult >>>

Contra progresului

(București, Teatrul Lucia Sturdza Bulandra, vineri 3 aprilie, orele 20:00)

Cumpără bilet

Esteve Soler propune un univers absurd, populat de personaje neobișnuite, creionând un posibil viitor macabru al omenirii. Cele șapte scene ne obligă să ne închipuim cum ar arăta lumea peste zeci de ani, dacă umanitatea va urma cursul actual al progresului: o lume dură, alienată, lipsită de orice reper moral, de orice emoție.

Citește mai mult >>>

Schimbări în program
Coada (Teatrul Lucia Sturdza Bulandra) - 31.03.2015. 20:00 Anulat!
Festivaluri de teatru
Itinerances (Oradea)
iul 01. - iun 01.
mar 18. - mar 31.
apr 04. - apr 13.
apr 22. - apr 26.
Gala Star (Bacău)
apr 24. - apr 28.
apr 25. - apr 26.
Gala Premiilor UNITER (București)
mai 25. - mai 25.
iun 12. - iun 21.
aug 28. - sep 03.