Caută teatre, spectacole, artiști:
Calendar spectacole:
Căutare în funcție de teatru:
Căutare după titlu sau persoane din distribuție:
 
spectacolpersoană


Recomandări spectacole

Filarmonica de comedie

(București, Creart, joi 18 septembrie, orele 20:00)

Cumpără bilet

Un spectacol de miniaturi umoristice, scrise de Radu Gabriel și avându-i ca interpreți principali pe Radu Gabriel, Marius Florea Vizante și Gheorghe Ifrim, trei actori de comedie cunoscui din aparițiile de pe micul ecran (grupul Vouă, serialele "Las Fierbinți", "Pariu cu viața", "Ultimul stinge lumina" ) cărora li se alătură Leonid Doni și Mihai Munteniță.

Citește mai mult >>>

cont(r)ACTe

(București, Teatrul Act, vineri 19 septembrie, orele 19:00)

Cristi Juncu ne prilejuiește întâlnirea cu un text - scris de britanicul Mike Bartlett - extrem de actual, de percutant, cu un mesaj crud, cumplit, puternic. Montarea de la Act, realizată cu un desăvârșit gust pentru simplitate, pentru esențial, pentru cuvânt, ton și privire, deschide mai multe teme de meditație. Există în ființa umană o permanentă dedublare între viața de acasă și cea din colectivul de la serviciu? Putem supraviețui acestei schizofrenii? Și dacă da, cu ce costuri?

Citește mai mult >>>

Spiritul de familie

(București, Teatrul de Comedie, Sala "Radu Beligan", sâmbătă 20 septembrie, orele 19:00)

"Spiritul de familie" (în original "Les belles soeurs") pornește ca o comedie bulevardieră cu succes aprioric asigurat dar, surprinzător, dezvoltă o încrengătură cu o teatralitate fascinantă și ne oferă mostre de dramatism autentic. În alți termeni, un adevăr complex, pus în pagină de un maestru al genului cum e Eric Assous și pus în scenă de un incontestabil catalizator de energii, un mag, iremediabil îndrăgostit de teatru și de mesajele lui, Radu Beligan.

Citește mai mult >>>

Ținuturile joase

(Timișoara, Teatrul German de Stat, duminică 21 septembrie, orele 19:30)

"Ținuturile joase" este un volum de povestiri al scriitoarei Herta Müller, laureată a Premiului Nobel pentru Literatură în 2009, în care aceasta evocă amintirile din copilăria petrecută într-un sat șvăbesc din Banat. Ani mai târziu, autoarea își pierde locul de muncă de la o fabrică din Timișoara, din cauză că refuzase să colaboreze cu Securitatea. Din pricina vehemenței sale împotriva regimului comunist, a fost supusă multor presiuni. În 1987 emigrează în Germania.

Citește mai mult >>>

Lecția de violoncel

(București, Teatrul Metropolis, sâmbătă 20, duminică 21 septembrie, orele 16:00, luni 22 și marți 23 septembrie, orele 19:00)

După 20 de ani de căsnicie, Eva (Lamia Beligan) o fostă vedetă de film, trăiește suspiciunea că soțul ei, politicianul George Popa (Radu Beligan), îi este infidel. Rănită profund în orgoliu, participă la un casting unde obține un rol într-un film american, dar pentru interpretarea lui, ea trebuie să învețe să cânte la violoncel doar în trei luni. În felul acesta, îl cunoaște pe tânărul profesor Radu Manoliu (Marius Manole) care este însurat cu Gabi (Tania Popa/Rodica Ionescu) și au doi copii. Dacă la început profesorul de violoncel i se pare Evei dezagreabil, treptat se îndrăgostește de acesta, și fără scrupule îl seduce, negândându-se la consecințele care nu întârzie să apară.

Citește mai mult >>>

Schimbări în program
Nu sunt schimbări în program