Caută teatre, spectacole, artiști:
Calendar spectacole:
Căutare în funcție de teatru:
Căutare după titlu sau persoane din distribuție:
 
spectacolpersoană


Recomandări spectacole

Joc de pisici

(București, Creart, joi 11 februarie, orele 19:00)

"Toți avem câte ceva de împărțit. Numai cu bătrânii nu mai are nimeni nimic de împărțit. Dar dacă bătrânii au ceva de împărțit între ei - noi râdem". "Joc de pisici" este povestea celor mai frumoase surori din tot ținutul, surorile Skala, Elisa și Gizela care ajunse la vârsta senectuții și locuind în țări diferite își alină singurătatea și bătrânețea povestindu-și la telefon zilnic ce li se întâmplă.

Citește mai mult >>>

La Grande Magia

(București, Teatrul Bulandra, Sala "Liviu Ciulei", joi 11 februarie, orele 19:00)

Textul lui Eduardo de Filippo ne propune o temă majoră: condiția umană care pendulează în permanență între certitudine și dubiu, între adevăr și iluzie, protagonist și victimă a unui scenariu gândit de Marele Magician - creatorul tuturor celor care sunt și al celor care doar par a fi. Elie Malka își sprijină montarea pe doi actori cu personalitate artistică foarte puternică: Răzvan Vasilescu și Virgil Ogășanu.

Citește mai mult >>>

Dureri fantomă

Dureri fantomă

(București, Teatrul de Artă, vineri 12 februarie, orele 20:15)

Lumea lui Vasili Sigarev nu e confortabilă. E o lume brutală, paradoxală, a extremelor, în care candoarea seamănă cu firul de iarbă ieșit printr-o placă groasă de beton. Într-un depou de tramvaie, mizer, aflat la periferia orașului, bunătatea și compasiunea vin "la pachet" cu violența și cruzimea.

Citește mai mult >>>

Pensiune completă

(București, Teatrul Mic, vineri 12 februariee, orele 19:00)

E regizor de televiziune și - pentru că acasă are o soție călău dar cu un deloc neglijabil potențial financiar - face periodic prospecții pe malul mării la "Hotel Mimoza". În fapt, în "Pensiune completă" e vorba de un adulter care, riscând să fie descoperit, degenerează într-o teribilă nebunie, un bulgăre de zăpadă ce se rostogolește acumulând personaje, conflicte, situații în aparență fără ieșire.

Citește mai mult >>>

Conversație după înmormântare

(București, Teatrul Bulandra, sâmbătă 13 februarie, orele 19:00)

Nathan, Edith și Alex sunt frați. La înmormântarea ușor atipică a tatălui lor mai participă unchiul Pierre cu soția Julienne și fosta amantă a lui Alex, îndrăgostită de Nathan, Elisa. Pe fondul dispariției tragice a celui care a fost pater familias, vitalitatea tuturor dă în clocot. Parfumul lasciv al morții trezește în fiecare personaj orgolii, frustrări, patimi - într-un cuvânt, pofta de viață. Toate acestea sunt preparate cu răbdare, la foc iute și sunt servite, fără formalisme, ca la orice masă în familie.

Citește mai mult >>>

Un cuplu ciudat

(București, Teatrul de Comedie, Sala Radu Beligan, sâmbătă 13 februarie, orele 19:00)

"Un cuplu ciudat" este considerată cea mai bună comedie americană din ultimele 5 decenii, o comedie de moravuri am zice dar, de fapt, o întâmplare haioasă ce are în centru diferențele dintre oameni în aparență foarte apropiați, un gest de generozitate pură, o camaraderie sinceră care se transformă într-un paroxism greu de controlat. O evidentă demonstrație a faptului că fiecare individ se iubește mai mult pe sine, că dincolo de suferințele de moment, omul are - genetic și structural - capacitatea de a se re-inventa, re-construi.

Citește mai mult >>>

Marea iubire a lui Sebastian

(București, Godot Cafe Teatru, duminică 14 februarie, orele 15:00)

Având la bază fragmente din însemnările lui Leny Caler, jurnalul lui Mihail Sebastian și piesa "Jocul de-a vacanța", spectacolul are în centru povestea de iubire dintre scriitor și Caler, mare actriță a perioadei interbelice. Decor minimalist, pagini de jurnal intim, dialoguri imaginare între ea - acum, în vârstă - și el, încă tânăr, și muzica epocii. Un recital actoricesc deosebit!

Citește mai mult >>>

Distopie. Shakespeare Remix

(București, Teatrul Național I.L. Caragiale, duminică 14 februarie, orele 20:00)

O producție despre putere în toate formele ei, o analiză profundă, construită modern, 100% Shakespeare. O demascare și demistificare a realității. Un spectacol plin de întrebări despre om și natura lui violentă în continuă adaptare cu "evoluția societății". Armele s-au schimbat, voința de putere a rămas la fel de violent înrădăcinată în structura lui profundă?

Citește mai mult >>>

Schimbări în program
Nu sunt schimbări în program
Premiere
Nu este nicio premieră.
Festivaluri de teatru
apr 08. - apr 16.
iun 10. - iun 19.