Caută teatre, spectacole, artiști:
Calendar spectacole:
Căutare în funcție de teatru:
Căutare după titlu sau persoane din distribuție:
 
spectacolpersoană


Recomandări spectacole

Comedii cu Gorobete

(București, Teatrelli, luni 30 noiembrie, orele 19:00)

Cumpără bilet

Apărut întâi pe micul ecran, Ilie Gorobete, țăranul get-beget, hâtru, tradiționalist, este un personaj care a avut parte de mare popularitate dar, din păcate, televiziunea nu i-a oferit o viață prea lungă. Radu Gabriel a hotărât să-l aducă din nou în fața publicului, de data aceasta pe scenă, împreună cu lumea satului românesc, o lume plină de haz și candoare.

Citește mai mult >>>

Carpathian Garden

(București, Godot Cafe Teatru, marți 1 decembrie, orele 20:00)

80 de minute de format TV transpuse scenic într-o comedie tăioasă realizată de doi actori - Tudor Aaron Istodor (Domnișoara Christina, Cupluri, Iluzii, Fat Pig) și Radu Iacoban (O piesă deșămțată, Fragil, Asta-i tinerețea noastră) care vă vor prezenta un "act comic social" susținut de personaje contemporane delicioase. Prezentatori de știri, parcagii, preoți, staruri de filme XXX, moguli de presă, politicieni, se vor succeda în fața spectatorului, provocându-i umorul și inteligența. Comedie pură, ironie și mult, mult farmec.

Citește mai mult >>>

Natură moartă cu nepot obez

(București, Teatrul Odeon, miercuri 2 decembrie, orele 19:00)

E obez, are trei mătuși frustrate și posesive, e guvernat de un singur instict-blestem (foamea), manifestă o pasiune timidă (remixurile), nu-și abandonează casca de triciclist nici la duș. Natură moartă cu nepot obez este istoria unei iubiri complexe eșuate. Și, evident, să nu vă așteptați la happy-end.

Citește mai mult >>>

Două loturi

(București, Teatrul Național I. L. Caragiale, Sala Pictură, miercuri 2 decembrie, orele 20:00)

În dramatizarea semnată de Alexandru Dabija, regăsim un Caragiale autor al nuvelelor "În vreme de război" sau "O făclie de Paști". Atmosfera este sumbră, are ceva din istoriile horror în care lovitura criminală pândește după fiecare colț Lefter Popescu e un personaj tragic. El plătește cumplit pentru naivitatea de a fi crezut în himera norocului, a întâmplării fericite. Momentul în care acceptă să joace la Loterie cu bani împrumutați și admite că poate exista un noroc al ghinionistului, e pierdut. Pentru că, din păcate, lucrurile vor sta tocmai....viceversa.

Citește mai mult >>>

Interpretul

(București, Teatrul Foarte Mic, joi 3 decembrie, orele 19:00)

Fără a reprezenta transpunerea unei comedii complexe, cu multe răsturnări de situații, caractere speciale, univers complicat, "Interpretul" te cucerește prin aerul său proaspăt, bucuria jocului, dinamica acțiunii și, în plus, felul în care Radu Gheorghe a reușit din primul minut până în ultima secundă a spectacolului să se mențină atât în interiorul poveștii de pe scenă cât și în dialog cu publicul. De mult timp nu am mai văzut o atât de justificată și de bine gândită (sau e doar intuiție și talent, rezultatul e oricum magnific) comunicare cu spectatorii.

Citește mai mult >>>

Obiceiuri necurate

(București, Teatrul Bulandra, Sala Liviu Ciulei, vineri 13 noiembrie, orele 19:00)

Cumpără bilet

Pentru ca o mănăstire catolică să nu fie desființată, două măicuțe produc vin pe care îl vând în sat, fără știrea Maicii Starețe care are o adevărată repulsie, în fața băuturii lui Satan, căreia nici măcar nu-i spune pe nume, preferând sintagma "știi tu ce". Textul lui Tom Smith exploatează cu o abilitate demnă de creatorul unei complexe intrigi polițiste, mai multe "taine" care își găsesc găzduire temporară dar simultană în acest spațiu dedicat reculegerii și rugăciunii.

Citește mai mult >>>

Iadul este amintirea fără puterea de a mai schimba ceva

(București, Teatrul Odeon, Sala Majestic, vineri 4 decembrie, orele 19:00)

La căpătâiul unei mame muribunde stau cele două fiice și o nepoată încercând să salveze aparențele. Descoperim la final că startul lor în viață a fost ratat și finish-ul va fi în cel mai bun caz nespectaculos. În așteptarea dispariției mamei, fetele (cea care s-a sacrificat rămânând și cea care s-a ratat plecând) dezvoltă o "conversație" cu o grafică imprevizibilă.

Citește mai mult >>>

cont(r)ACTe

(București, Teatrul Act, vineri 4 decembrie, orele 19:00)

Cristi Juncu ne prilejuiește întâlnirea cu un text - scris de britanicul Mike Bartlett - extrem de actual, de percutant, cu un mesaj crud, cumplit, puternic. Montarea de la Act, realizată cu un desăvârșit gust pentru simplitate, pentru esențial, pentru cuvânt, ton și privire, deschide mai multe teme de meditație. Există în ființa umană o permanentă dedublare între viața de acasă și cea din colectivul de la serviciu? Putem supraviețui acestei schizofrenii? Și dacă da, cu ce costuri?

Citește mai mult >>>

Fă-mi loc!

(București, Godot Cafe Teatru, sâmbătă 5 decembrie, orele 22:00)

"Fă-mi loc!" spune povestea a doi tineri - Medeea Marinescu și Marius Manole - ce se regăsesc în ajunul Crăciunului în cușeta unui tren de noapte. Ea, o fată singură, șarmantă, aventurieră, el, un bărbat cu principii, pus in fața unui eveniment neprevăzut ce-i va răsturna întreaga existență. Regia spectacolului este semnată de maestrul Radu Beligan.

Citește mai mult >>>

La Grande Magia

(București, Teatrul Bulandra, Sala "Liviu Ciulei", sâmbătă 5 decembrie, orele 19:00)

Cumpără bilet

Textul lui Eduardo de Filippo ne propune o temă majoră: condiția umană care pendulează în permanență între certitudine și dubiu, între adevăr și iluzie, protagonist și victimă a unui scenariu gândit de Marele Magician - creatorul tuturor celor care sunt și al celor care doar par a fi. Elie Malka își sprijină montarea pe doi actori cu personalitate artistică foarte puternică: Răzvan Vasilescu și Virgil Ogășanu.

Citește mai mult >>>

Fata din curcubeu

(București, Teatrul Național I. L. Caragiale, duminică 6 decembrie, orele 20:00)

Tania Popa ne face un mare dar - cel mai izbutit one-woman show din ultimii ani. Rămâi în minte și în suflet cu zâmbetul ei larg, cu balansul între melancolie și încrâncenata revoltă de o clipă, cu ochii ei albaștri în care lacrimile se adăpostesc, cu pofta ei de a cânta, de a comunica, de a dansa, de a se sfâșia, de a descompune și a recompune o existență. "Fata din Curcubeu" a Taniei este o mare taină, o eroină din carne și sânge și o nesfârșită însingurare, asemenea stepelor rusești al căror ne-capăt te tulbură și te condamnă la nemurire și extaz.

Citește mai mult >>>

Schimbări în program
Nu sunt schimbări în program
Premiere
Nu este nicio premieră.
Festivaluri de teatru
noi 27. - dec 27.
iun 10. - iun 19.