Caută teatre, spectacole, artiști:
Calendar spectacole:
Căutare în funcție de teatru:
Căutare după titlu sau persoane din distribuție:
 
spectacolpersoană


Recomandări spectacole

Mizantropul

(București, Godot Cafe Teatru, duminică 26 iunie, orele 18:30)

Piesa Mizantropul este un text actual, care vorbește despre ipocrizie, fast și reușită prin orice mijloace, în contrast cu sentimentele sincere, adevărul și truda. Pornind de la aceste teme, regizorul Alexandru Mâzgăreanu a creat un spectacol despre high-class-ul contemporan, despre o lume perversă, rea și dominată de ideea de competiție.

Citește mai mult >>>

Un tramvai numit dorință

(București, Teatrul Odeon, duminică 26 iunie orele 19:00)

"Un tramvai numit dorință" surprinde de fapt ultimele zile de luciditate ale unei femei hăituite de singurătate dar și de comunitate. O victimă a propriului destin. În acest context deprimant, Mitch, un bărbat destul de întârziat, lipsit de experiență și suficient de naiv pentru a începe și a crede într-o relație cu ea, ar fi putut fi un liman așteptat de o viață. Numai că, și de această dată, prejudecățile înving. Blanche e din nou singură și prinsă în capcană. E momentul în care își pierde mințile.

Citește mai mult >>>

Schneider & Schuster

(București, Hanul Gabroveni, duminică 26 iunie, orele 20:00)

"Schneider & Schuster" prezintă într-un cadru dramatic, înțesat cu momente umoristice, povestea a doi actori evrei ce decid să înființeze, la Lodz, în Polonia, un teatru care își dorește să atingă, prin intermediul spectacolelor, toate problemele de natură socială, umană și artistică ale timpului lor, neștiind că acest plan îi va conduce ușor către capcana lagărelor de concentrare.

Citește mai mult >>>

Te iubesc!Te iubesc?

(București, Godot Cafe Teatru, marți 28 iunie, ora 20:00)

Compania de Teatru D'Aya ne propune o rețetă comică despre cum să fim fericiți în cuplu și cum să evităm blazarea în doi. Materialul dramatic ce stă la baza acestui spectacol pornește de la piesa "Zăpezile de altădată" de regretatul dramaturg Dumitru Solomon. O poveste relaxantă, de vară despre cât de diferiți și totuși asemenea suntem când vine vorba de dragoste.

Citește mai mult >>>

Dineu cu proști

(București, Palatul Național al Copiilor, marți 28 și miercuri 29 iunie, orele 20:00)

Comedie celebră, după care s-a realizat și filmul, la fel de celebru, "Cină pentru fraieri", în regia lui M. Jay Roach. Spectacolul Naționalului bucureștean este regizat de Directorul Ion Caramitru și îi are în rolurile principale pe Horațiu Mălăele, Ion Caramitru și Alexandru Bindea, alături de alți actori îndrăgiți ai primei scene din țara noastră. Titlul dezvăluie întreaga acțiune, replicile sunt naturale și firești, iar dialogul se construiește simplu și este savuros.

Citește mai mult >>>

Crimă și pedeapsă

(București, Teatrul Bulandra, Sala Studio Space, marți 28 și joi 30 iunie, orele 18:00)

"Crimă și pedeapsă" e o confesiune la care suntem martori, putând deveni în orice moment actanți în propria conștiință. Nimic nu se naște artificial, nici un gest nu pare a-și fi găsit întâiul lăcaș într-un caiet de regie. Crima se întâmplă acum, iar noi suntem de față. Spectacolul e intim, îngrozitor de personal, de acut, fără accese supărătoare sau pantomimă excesivă.

Citește mai mult >>>

Avioane de hârtie

(București, Godot Cafe Teatru, joi 30 iunie, orele 19:00)

Despre foehnul din burta îndrăgostiților, omuleți verzi cu pălării, girafe fosforescente, hipopotami diabolici, magnetofoane și alte matrapazlâcuri adolescentine.

Citește mai mult >>>

Happy end

(București, Godot Cafe Teatru, joi 30 iunie, orele 19:00)

Happy end" (titlu original "Liselotte in mai") text montat în premieră în România, este povestea unei femei care la 30 de ani caută un bărbat cu care să-și împartă viața. Timp de 10 ani a avut grijă de o bătrână, dar după ce aceasta a murit, se trezește complet singură. N-are familie, n-are niciun prieten, așa că începe o căutare ca în basme după Făt Frumos. Dar pentru că trăim niște vremuri cel puțin interesante, ca să nu spun dubioase, "Făt Frumos" capătă mai multe înfățișări.

Citește mai mult >>>

În valea cu parfum de flori și zumzet de albine

(București, Teatrul de pe Lipscani, joi 30 iunie, orele 19:30)

Pepino (Bogdan Mălăele), plictisit de eterna rutină și veșnic cicălitoarea nevastă, hotărăște că ar fi momentul să facă schimb de responsabilități cu Lisa (Meda Victor). Așadar, soțul rămâne cu treburile casnice, iar consoarta pleacă la cosit. E momentul ca în scenă să apară Roberto (Horațiu Mălăele), prietenul neîndemânatic al lui Pepino.

Citește mai mult >>>

Iluzii

(București, Godot Cafe Teatru, vineri 1 iulie, orele 19:00)

Ce e dragostea? Iată o întrebare la care ne chinuim să răspundem toată viața și... poate și după. Încercăm să elucidăm marele mister al dragostei pentru și împreună cu voi. ASunteți invitați să îi cunoașteți pe Danny, Sandra, Albert și Margaret. Două cupluri. Patru oameni minunați cu o viață plină- plină. Plină- plină! Plină de amor dar și de... iluzii amoroase.

Citește mai mult >>>

Faust

(Sibiu, Fabrica de cultură, vineri 1 și 2 iulie, orele 19:00)

După ce a montat numeroase spectacole la unele dintre cele mai prestigioase teatre din Europa, inclusiv la Royal Shakespeare Company, Silviu Purcărete a realizat la Sibiu "Faust" - un spectacol excepțional prin viziunea regizorală și complexitatea rolurilor Totul prezentat într-o construcție barocă stăpânită până la cele mai mici și grăitoare detalii. Aventura continuă la Sibiu.

Citește mai mult >>>

Gigel

(București, Godot Cafe Teatru, sâmbătă 2 iulie, orele 19:00)

Hohotele explozive de râs, muzica, dansul, emoția și bucuria sensului adânc îmbrăcat în glumă deșteaptă sunt ingredientele acestui one-man show eveniment în care Gheorghe Ifrim, unul dintre cei mai iubiți actori ai generației actuale, vorbește despre sine, despre noi și despre câteva dintre legendele care ne-au îmbogățit viața în ultima jumătate de secol.

Citește mai mult >>>

Noi 4

(București, Godot Cafe Teatru, sâmbătă 2 iulie, orele 22:00)

O piesă scrisă pentru prieteni și făcută tot între prieteni, din spirit ludic. Și cum cele mai frumoase jocuri sunt cele jucate extrem de serios, "Noi 4" s-a dat de trei ori peste cap și a devenit un spectacol în toată firea, în care spectatorii primesc în doze din cele mai neașteptate mai mult decât pot spera de la un spectacol făcut în joacă.

Citește mai mult >>>

Schimbări în program
Nu sunt schimbări în program
Premiere
Nu este nicio premieră.
Festivaluri de teatru
apr 14. - sep 11.
iun 17. - sep 04.
Festivalul Maraton al ... (În mai multe orașe)
iun 22. - iul 17.
Festivalul IDEO IDEIS (Alexandria)
aug 08. - aug 14.
Balkanik Festival (București)
sep 09. - sep 11.
Pledez pentru TINE(RI) (Piatra Neamț)
noi 05. - noi 17.