Caută teatre, spectacole, artiști:
Calendar spectacole:
Căutare în funcție de teatru:
Căutare după titlu sau persoane din distribuție:
 
spectacolpersoană


Recomandări spectacole

Voyeur

(București, Muzeul Țăranului Român, marți 2 septembrie, orele 20:30)

Spectacolul, regizat de Claudiu Istodor, este un thriller psihologic de o extraordinară încărcătură emoțională. Protagoniștii - Tudor Aaron Istodor și Alexandra Ioniță - spun povestea unui psihopat care hărțuiește femei și care, departe de a le agresa fizic, reușește să le țină sub o continuă teroare, într-un joc al minții care forțează granițele moralității.

Citește mai mult >>>

Funcționarii

(București, Centrul istoric, miercuri 3 septembrie, orele 20:30)

În subsolul unei clădiri dărăpănate, câțiva funcționari suferă. Sunt disperați. Așteaptă avansările în funcție care nu vor veni niciodată, sunt agasați și în cele din urmă cedează în fața unor clienți insistenți, suferă deoarece sunt prea pofticioși, suferă pentru că sunt stresați din cauza unui program infernal. Incredibil dar adevărat. Și funcționarii sunt oameni.

Citește mai mult >>>

Cântec de leagăn, o poveste despre Maria Tănase

Cântec de leagăn, o poveste despre Maria Tănase

(București, Muzeul Țăranului Român, joi 4 septembrie, orele 20:30)

Carmen Lidia Vidu, regizoarea care transformă tot ce atinge în emoție, și actrița Mirela Pană, vedeta teatrului din Constanța care spune că - îi datora acest spectacol Mariei Tănase pentru că de zece ani se învârte printre cantecele ei - te invită să o redescoperi pe Maria Tănase într-o confesiune-concert.

Citește mai mult >>>

Acum ori niciodată

(București, Muzeul Țăranului Român, vineri 5 septembrie, orele 19:00)

Două cupluri. două prietene "adevărate" și 2 prieteni "adevărați". O poveste de dragoste pe cât de atipică pe atât de frumoasă. Atipică pentru că viziunea despre iubire e atât de diferită de la persoană la persoană, de la vârstă la vârstă, de la femeie la bărbat. Acum sau niciodată ești nevoit să iei o decizie care îți va schimba total destinul.

Citește mai mult >>>

Dineu cu proști

(București, Palatul Național al Copiilor, vineri 5 septembrie, orele 20:00)

Comedie celebră, după care s-a realizat și filmul, la fel de celebru, "Cină pentru fraieri", în regia lui M. Jay Roach. Spectacolul Naționalului bucureștean este regizat de Directorul Ion Caramitru și îi are în rolurile principale pe Horațiu Mălăele, Ion Caramitru și Alexandru Bindea, alături de alți actori îndrăgiți ai primei scene din țara noastră. Titlul dezvăluie întreaga acțiune, replicile sunt naturale și firești, iar dialogul se construiește simplu și este savuros.

Citește mai mult >>>

Blind Hamlet

(București, Muzeul Țăranului Român, sâmbătă 6 septembrie, orele 21:00)

Ce ai face dacă viitorul ar începe să se vadă în negru? Ai călatori? Te-ai concentra asupra familiei? Ți-ai descoperi un nou hobby? În "Blind Hamlet", scriitorul iranian Nassim Soleimanpour se confruntă cu pierderea lentă a vederii. Tragedia se prefigurează, dar el alege să se joace, prin intermediul unui dictafon, cu adevărul, ficțiunea, destinul și șansa. Îi invită pe William Shakespeare și pe câțiva membri ai publicului sa se joace împreună cu el.

Citește mai mult >>>

A l'ombre de Coré

(București, Muzeul Țăranului Român, duminică 7 septembrie, orele 21:00)

Producția propune un adevărat joc al umbrelor și al luminii, al inserțiilor video, este plină de inventivitate și de poezie și prezintă, în plus, doi dansatori extraordinari (hip-hop, dar cu o solidă pregatire coregrafică). Între realitate și lumea virtuală, se va instală confuzia. Compania BAKHUS are drept obiectiv promovarea artelor spectacolului. În sfera dansului urban și de stradă, trupa propune proiecte artistice în care toate formele de spectacol precum teatrul, muzica live, proiecțiile video se completează reciproc.

Citește mai mult >>>

Schimbări în program
Nu sunt schimbări în program