Caută teatre, spectacole, artiști:
Calendar spectacole:
Căutare în funcție de teatru:
Căutare după titlu sau persoane din distribuție:
 
spectacolpersoană


Recomandări spectacole
Dureri fantomă

Dureri fantomă

(București, Hanul Gabroveni, luni 29 august, orele 19:00)

Lumea lui Vasili Sigarev nu e confortabilă. E o lume brutală, paradoxală, a extremelor, în care candoarea seamănă cu firul de iarbă ieșit printr-o placă groasă de beton. Într-un depou de tramvaie, mizer, aflat la periferia orașului, bunătatea și compasiunea vin "la pachet" cu violența și cruzimea.

Citește mai mult >>>

30 +

(București, Hanul Gabroveni, luni 29 august, orele 21:00)

Șase prietene, ajunse la vârsta "critică" de 30 de ani, încearcă într-o noapte să răspundă la această întrebare. Nu este un spectacol didactic, nu ne-am propus să găsim un răspuns, așadar în noaptea cu pricina o să fie multă distracție, băutură, certuri, împăcări, confesiuni și mai ales un tort. "30 +" înseamnă ca viața e frumoasă. Așa cum e ea. În viteză și cu multe greșeli pe care le facem si cu care trebuie să trăim până la capăt. Pentru că greșelile noastre ne duc mai departe în viață. 30 e doar începutul!

Citește mai mult >>>

Un cuplu ciuidat

(București, Godot Cafe Teatru, marți 30 august, orele 20:00)

Subiectul piesei gravitează în jurul unui grup de șase prietene, femei de 30 de ani. Atunci când una dintre ele trece prin drama destrămării căsniciei, toate celelalte îi sunt alături, iar una chiar o invită să locuiască alături de ea insa traiul cu femeia părăsită se va dovedi imposibil, iar cele două prietene, acum colege de cameră, vor alcătui un cuplu ciudat.

Citește mai mult >>>

Indianul vrea în Bronx

(București, Hanul Gabroveni, miercuri 31 august, orele 18:00)

"Indianul vrea în Bronx" este un text contemporan care pare să se fi născut pe străzile din New York. De fapt, piesa își are rădăcinile în Anglia unde autorul (Israel Horovitz) a studiat la începutul anilor '60 Academia Regală de Artă Dramatică. Legile muncii din Anglia acelor ani erau absurd de părtinitoare, erau împotriva străinilor". În acea perioadă, Israel Horovitz lucra câte 45 de ore pe săptămână și primea echivalentul a 35 de dolari, bani care îi ajungeau să plătească chiria. Mânca la cantină de câteva ori pe săptămână, "o mâncare ușor expirată", iar această stare de spirit l-a ajutat să conceapă "Indianul vrea în Bronx".

Citește mai mult >>>

Vanilla Skype

(Ploiești, Teatrul Dramatic Toma Caragiu, vineri 2 septembrie, orele 17:00 și 19:00)

"Vanilla Skype" e o poveste-mozaic despre uriașa putere a narațiunii, și despre completa neputință a naratorului. O neputință care, paradoxal, poate fi o mare bucurie. Patru actori stau de vorbă, via Internet, cu psihoterapeutul lor, plecat la un congres. Doi muncitori sunt într-o eternă pauză, joacă table și cărți, mănâncă, beau bere, desfăcând în bucățele "gramatica" lumii și a existenței. Un detectiv din filmele anilor '40 nu mai înțelege nimic, deși totul părea clar de la bun început. Patru actori merg la un casting. "Realitățile" tuturor se topesc, povestea spusă se amestecă lent cu cea gândită, în așa fel încât personajele aproape că nu mai contează. Din ele izvorăsc povești care pleacă în lume, fiecare cu viața și puterile sale nebănuite.

Citește mai mult >>>

Secretul fericirii

(București, Godot Cafe Teatru, sâmbătă 3 septembrie, orele 20:00)

Fericirea e în noi... N-avem nevoie de nimic.. să fim fericiți... Trebuie doar să ne eliberăm de imediat, să ințelgem că armonia este starea naturală a ființei... Să ne reconectăm la ritmul planetei care.. Te-ai enervat deja? Așa ar fi normal. Știi totul despre stereotipuri, despre metafore inutile care ascund lipsa de conținut, despre întâmplări previzibile, sensul închipuit al vieții și secretul comercial/infantil al fericirii? Sigur că știi. N-ai incotro.

Citește mai mult >>>

Acum ori niciodată

(București, Godot Cafe Teatru, sâmbătă 3 septembrie, orele 22:00)

Două cupluri. două prietene "adevărate" și 2 prieteni "adevărați". O poveste de dragoste pe cât de atipică pe atât de frumoasă. Atipică pentru că viziunea despre iubire e atât de diferită de la persoană la persoană, de la vârstă la vârstă, de la femeie la bărbat. Acum sau niciodată ești nevoit să iei o decizie care îți va schimba total destinul.

Citește mai mult >>>

Hamlet

(București, Unteatru, duminică 4 septembrie, orele 19:00)

Hamlet - Poate fi răzbunată crima? Încercând să se răzbune pe cel care i-a ucis tatal, Hamlet ajunge să se răzbune pe el însuși până ce ajunge la tăcere. Spectacolul renunță la orice privire exterioară asupra poveștii și urmărește filmul acestei răzbunari imposibile, strict din interiorul lui Hamlet.

Citește mai mult >>>

(P)rotagonista

(București, Hanul Gabroveni, 22 - 31 august, orele 23:03)

Spectacolul este pretutindeni. Dincolo de dantelă, dincolo de privire, dincolo de teamă, dincolo de gânduri. În fața ta VITRINA, între tine și ea STICLA - o suprafață netedă, rece, transparentă - vezi tot și nu poți atinge. Vezi tot și nu poți interveni. Treci dincolo: secunda în care vi se vor întâlni privirile va schimba totul. DANA este PROTAGONISTA unui vis, a unui scenariu trasat de fiecare dată de altcineva, a unei erori. Numai a propriei vieți, nu.

Citește mai mult >>>

Schimbări în program
Nu sunt schimbări în program
Premiere
Nu este nicio premieră.
Festivaluri de teatru
apr 14. - sep 11.
iun 17. - sep 04.
iul 09. - sep 04.
București 2021 ACUM (București)
aug 16. - sep 16.
aug 22. - aug 31.
sep 05. - sep 08.
Balkanik Festival (București)
sep 09. - sep 11.
sep 19. - sep 25.
Fest- FDR (Timișoara)
sep 25. - sep 30.
oct 06. - oct 12.