Caută teatre, spectacole, artiști:
Calendar spectacole:
Căutare în funcție de teatru:
Căutare după titlu sau persoane din distribuție:
 
spectacolpersoană


Recomandări spectacole

Carpathian Garden

(București, Godot Cafe Teatru, miercuri 30 iulie, orele 20:00)

80 de minute de format TV transpuse scenic într-o comedie tăioasă realizată de doi actori - Tudor Aaron Istodor (Domnișoara Christina, Cupluri, Iluzii, Fat Pig) și Radu Iacoban (O Piesă Deșănțată, Fragil, Asta-i Tinerețea Noastră) care vă vor prezenta un "act comic social" susținut de personaje contemporane delicioase. Prezentatori de știri, parcagii, preoți, staruri de filme XXX, moguli de presă, politicieni, se vor succeda în fața spectatorului, provocându-i umorul și inteligența. Comedie pură, ironie și mult, mult farmec.

Citește mai mult >>>

O femeie singură

(București, Grădina La Conu' Iancu, vineri 11 iulie, orele 20:30)

Povestea Mariei, o femeie din clasa de mijloc, preocupată de gospodărie și creșterea copiilor, ia o turnură neașteptată în momentul în care întâlnește un tânăr cu care are o idilă. Drama unei femei devastate, agresată de soțul gelos, este însă înseninată de sclipirile de umor ale personajului interpretat de Maia Morgenstern, care reușește să creeze un recital actoricesc plin de nuanțe, subtilitate și pasiune.

Citește mai mult >>>

O noapte furtunoasă

(București, Centrul istoric, vineri 1 august, orele 20:30)

O lume pe care o știam apusă, învie sub ochii noștri etalându-și sentimentele puternice de iubire și de ură, trăiri intense ce se ivesc ușor-ușor, pe măsură ce se desfășoară reprezentația, de sub albul imaculat al unor, în fond, inocente statui de marmură. Jucate cu aplomb de actorii teatrului, personajele caragialești ale sfârșitului de secol XIX se dovedesc apte de a-și afirma actualitatea și unicitatea și prin intermediul limbajului nonverbal, specific teatrului universal al secolului XX.

Citește mai mult >>>

Crimă

(București, UNTEATRU, marți 29 iulie - duminică 3 august, orele 20:00)

"Crimă" este o piesă în structură epică care expune legătura directă dintre etapele capitalismului neregularizat și sporirea prostituției, alcoolismului, violenței și omuciderii. Spectacolul urmărește poveștile celor blamați de către mass-media și ilustrează realitatea unei țări scăpate de sub control. BÉZNĂ Theatre este o trupă de teatru devotată schimbării sociale. Prin spectacole de teatru experimentale însă accesibile tuturor aceștia încurajează un discurs social și politic care să conducă la schimbare.

Citește mai mult >>>

Mazl Tov And Justice for All

(București, Centrul Istoric, marți 5 august, orele 20:30)

Umorul și muzica - iată un bagaj minimal pe care oricine îl poate lua cu sine oriunde s-ar duce. Este totodată și o bună terapie împotriva vicisitudinilor vieții, pe care evreii au exersat-o îndelung - cine nu crede, să-ncerce și el! Și să-și amintească de vorbele neîntrecutului umorist Șalom Alehem, care spunea"Râsul?! Dar râsul este sănătate curată, prescris de orice medic bun!"

Citește mai mult >>>

Filarmonica de comedie

(București, Grădina La Conu Iancu, marți 5 august, orele 20:30)

Un spectacol de miniaturi umoristice, scrise de Radu Gabriel si avându-i ca interpreți principali pe Radu Gabriel, Marius Florea Vizante si Gheorghe Ifrim, trei actori de comedie cunoscui din aparițiile de pe micul ecran (grupul Vouă, serialele "Las Fierbinți", "Pariu cu viața", "Ultimul stinge lumina" ) cărora li se alătură Leonid Doni și Mihai Munteniță.

Citește mai mult >>>

Schimbări în program
Nu sunt schimbări în program
Cele mai noi articole
Sub vraja teatrului - Codul PINo (Teatrul Național I.L. Caragiale: Furtuna)
Dragoste și moarte la Veneția (Teatrul Național I.L. Caragiale: Anonimul venețian)
Second job la vârsta a treia (Teatrul de animație Țăndărică: Muzicanții din Bremen)
Lecții de zbor (Teatrul de animație Țăndărică: Parașutiștii)