Caută teatre, spectacole, artiști:
Calendar spectacole:
Căutare în funcție de teatru:
Căutare după titlu sau persoane din distribuție:
 
spectacolpersoană


Recomandări spectacole

Interpretul

(București, Centrul Istoric, miercuri 23 iulie, orele 20:30)

Fără a reprezenta transpunerea unei comedii complexe, cu multe răsturnări de situații, caractere speciale, univers complicat, "Interpretul" te cucerește prin aerul său proaspăt, bucuria jocului, dinamica acțiunii și, în plus, felul în care Radu Gheorghe a reușit din primul minut până în ultima secundă a spectacolului să se mențină atât în interiorul poveștii de pe scenă cât și în dialog cu publicul. De mult timp nu am mai văzut o atât de justificată și de bine gândită (sau e doar intuiție și talent, rezultatul e oricum magnific) comunicare cu spectatorii.

Citește mai mult >>>

Necuvinte

(București, Casa de Cultură a Studenților, miercuri 23 iulie, orele 19:00)

"Necuvintele" sunt gesturi simple, priviri, momente de liniște, imagini care reușesc să transmită mai mult decât o sută de cuvinte goale. Cred că doar prin necuvinte mai putem lupta împotriva "fast-life"-ului pe care îl trăim în fiecare zi, împotriva zgomotului, împotriva a tot ce ne ține departe de noi înșine. Pentru că "liniștea este începutul curățirii sufletului", actorii din spectacol și-au propus să tacă timp de o oră și ceva comentând cu umor dar și cu sensibilitate lumea ce ne-nconjoară.

Citește mai mult >>>

Femeile din viața mea

(București, Godot Cafe Teatru, joi 24 iulie, orele 20:00)

Rhonda, Judy și Billie iau cina, timp în care își dau seama că, deși au cariere înfloritoare, viața lor emoțională este o epavă. Rhonda tocmai s-a despărțit de prietenul ei, Billie se plânge că ea și soțul ei sunt blocați în faza de ''lună de miere'', iar Judy renunță la speranța de a mai întâlni un bărbat atrăgător, care să nu fie gay. După o serie de evenimente surprinzătoare și situații de un comic devastator se produc schimbări semnificative în viețile acestor femei. O comedie a la "Totul despre sex".

Citește mai mult >>>

Un bărbat și mai multe femei

(Jupiter, Teatrul de Vară, vineri 25 iulie, orele 21:00)

Piesa abordează, într-o manieră comică, eternul conflict dintre bărbat și femeie, bazat pe lupta pentru supremație în relațiile de cuplu. Care sunt șansele unui bărbat timid în fața uneia sau mai multor femei, care, prin diverse forme de abordare, reușesc să-și atingă scopul? Un spectacol cu Magda Catone și Claudiu Bleonț.

Citește mai mult >>>

Trei piese scurte fără sex

(București, Teatrul În Culise, vineri 25 iulie, orele 19:00)

Cumpără bilet

O tragicomedie - pentru că vei râde (chiar dacă amar) ''Trei Piese Scurte Fără Sex'' este un spectacol complet care va aduce publicul spectator în stări și gânduri unice - va problematiza și va explica, va da răspunsuri și va întreba - un produs cultural de certă valoare.

Citește mai mult >>>

Cel mai frumos roman din lume

(București, UNTEATRU, sâmbătă 26 iulie, orele 18:00)

A fost odată o tânără. În ziua în care a împlinit vârsta de 16 ani, și-a tăiat codițele, pe care le purta ridicol de simetric. În clipa în care le vede dispărând în vârtejul apei din closet, simte că se petrece în ea o modificare profundă. Din clipa aceea nu mai poate face pe fetița inocentă îmbrăcată în rochițe înflorate. Deschide un caiet și începe să scrie, fără să șteargă sau să schimbe, cel mai frumos roman din lume.

Citește mai mult >>>

Masculin, feminin

(București, Godot Cafe Teatru, sâmbătă 26 iulie, orele 19:00)

Un spectacol în care granițele dintre sexe sunt încălcate, mai întâi cu seninătate, după care, cu tristețe, după care, cu haz de necaz și, în toate aceste situații, cu umor. Cam cât de puternică poate fi o iubire? La câte schimbări rezistă ea? Cât de radical pot fi schimbările? O comedie la care râsul e cu lacrimi de tristețe... un spectacol despre iubire în toate genurile ei, adică masculin, feminin și tot ce încape între acestea două.

Citește mai mult >>>

Blackbird

(București, Unteatru, duminică 27 iulie, orele 20:00)

"Blackbird" își propune să ne plaseze într-o sală de judecată în care noi, publicul să încercăm să emitem un verdict asupra unei fapte săvârșite. Să judecăm, să blamăm sau să iubim două personaje care ne vor răscoli și ne vor forța să ne uităm înăuntrul nostru căutând "soluția". Interpretează Florina Gleznea și Constantin Cojocaru.

Citește mai mult >>>

Zic Zac

(București, Godot Cafe Teatru, luni 26 iulie, orele 20:30)

''Zic Zac'' este un spectacol care transpiră - și la propriu și la figurat - energie explozivă, sexualitate, umor și sensibilitate care ne învață că dacă ai carte, nu se face primăvară, că ''Tăcerea este unul din argumentele cele mai greu de combătut'', că ''Limba pe români îi încurcă-n gură'' și că ne e frică de frică. Așadar, doamnelor și domnilor, dansați!

Citește mai mult >>>

Schimbări în program
Nu sunt schimbări în program
Cele mai noi articole
Sub vraja teatrului - Codul PINo (Teatrul Național I.L. Caragiale: Furtuna)
Dragoste și moarte la Veneția (Teatrul Național I.L. Caragiale: Anonimul venețian)
Second job la vârsta a treia (Teatrul de animație Țăndărică: Muzicanții din Bremen)
Lecții de zbor (Teatrul de animație Țăndărică: Parașutiștii)