Caută teatre, spectacole, artiști:
Calendar spectacole:
Căutare în funcție de teatru:
Căutare după titlu sau persoane din distribuție:
 
spectacolpersoană


Recomandări spectacole

Carpathian Garden

(București, Godot Cafe Teatru, vineri 29 aprilie, orele 19:00)

80 de minute de format TV transpuse scenic într-o comedie tăioasă realizată de doi actori - Tudor Aaron Istodor (Domnișoara Christina, Cupluri, Iluzii, Fat Pig) și Radu Iacoban (O piesă deșămțată, Fragil, Asta-i tinerețea noastră) care vă vor prezenta un "act comic social" susținut de personaje contemporane delicioase. Prezentatori de știri, parcagii, preoți, staruri de filme XXX, moguli de presă, politicieni, se vor succeda în fața spectatorului, provocându-i umorul și inteligența. Comedie pură, ironie și mult, mult farmec.

Citește mai mult >>>

Noi 4

(București, Godot Cafe Teatru, vineri 29 aprilie, orele 22:00)

O piesă scrisă pentru prieteni și făcută tot între prieteni, din spirit ludic. Și cum cele mai frumoase jocuri sunt cele jucate extrem de serios, "Noi 4" s-a dat de trei ori peste cap și a devenit un spectacol în toată firea, în care spectatorii primesc în doze din cele mai neașteptate mai mult decât pot spera de la un spectacol făcut în joacă.

Citește mai mult >>>

Caramitru - Mălăele, câte-n lună și în stele

(București, Teatrul Național I. L. Caragiale, marți 3 mai, orele 20:00)

Pot face din orice întâlnire una memorabilă, iar o discuție liberă poate fi oricând o lecție de teatru și o lecție de viață. Au o afinitate comună către versuri, sunt amândoi mari cercetători într-ale poeziei, un teritoriu sensibil în care se ascund multe virtuți scenice, teatrale, pe lângă multe dintre virtuțile sufletului.

Citește mai mult >>>

Inamicul poporului

(București, Teatrul Mic, miercuri 4 mai, orele 19:00)

Când lupta dintre cei cu bani și cei cu idei se ascute, o societate ajunge în pericol de explozie. Pornind de la realități prezente în mai multe locuri din România, acolo unde comunitățile încearcă - de cele mai multe ori zadarnic - să se apere de presiunea venită odată cu investitorii cărora nu le pasă ce efect au fabricile lor asupra mediului, regizoarea Ioana Păun aduce în contemporaneitate un cunoscut text ibsenian.

Citește mai mult >>>

Iadul este amintirea fără puterea de a mai schimba ceva

(București, Teatrul Odeon, Sala Majestic, joi 5 mai, orele 19:00)

La căpătâiul unei mame muribunde stau cele două fiice și o nepoată încercând să salveze aparențele. Descoperim la final că startul lor în viață a fost ratat și finish-ul va fi în cel mai bun caz nespectaculos. În așteptarea dispariției mamei, fetele (cea care s-a sacrificat rămânând și cea care s-a ratat plecând) dezvoltă o "conversație" cu o grafică imprevizibilă.

Citește mai mult >>>

Pensiune completă

(București, Teatrul Mic, vineri 12 februariee, orele 19:00)

E regizor de televiziune și - pentru că acasă are o soție călău dar cu un deloc neglijabil potențial financiar - face periodic prospecții pe malul mării la "Hotel Mimoza". În fapt, în "Pensiune completă" e vorba de un adulter care, riscând să fie descoperit, degenerează într-o teribilă nebunie, un bulgăre de zăpadă ce se rostogolește acumulând personaje, conflicte, situații în aparență fără ieșire.

Citește mai mult >>>

Schimbări în program
Nu sunt schimbări în program
Festivaluri de teatru
mai 09. - mai 09.
mai 09. - mai 15.
mai 21. - mai 29.
iun 10. - iun 19.
iun 10. - iun 19.
Festivalul IDEO IDEIS (Alexandria)
aug 08. - aug 14.