Caută teatre, spectacole, artiști:
Calendar spectacole:
Căutare în funcție de teatru:
Căutare după titlu sau persoane din distribuție:
 
spectacolpersoană


Recomandări spectacole

Mutter Courage și copiii ei

(București, Teatrul Mic, sâmbătă 1 noiembrie, orele 19:00)

Cumpără bilet

Acest "Mutter Courage" este o propunere serioasă, elaborată în stilul Victor Ioan Frunză despre care știm deja că nu pune în scenă decât ceea ce îl interesează până la obsesie, îl bântuie, îl neliniștește iar tenacitatea dar și sinceritatea cu care a știut să aducă această poveste în fața noastră, sunt cuceritoare. Spectacolul este în egală măsură o reușită a scenografei Adriana Grand și a muzicii semnată de Tibor Cari.

Citește mai mult >>>

Mazl Tov And Justice for All

(București, Teatrul Evreiesc, sâmbătă 1 noiembrie, orele 17:00)

Cumpără bilet

Umorul și muzica - iată un bagaj minimal pe care oricine îl poate lua cu sine oriunde s-ar duce. Este totodată și o bună terapie împotriva vicisitudinilor vieții, pe care evreii au exersat-o îndelung - cine nu crede, să-ncerce și el! Și să-și amintească de vorbele neîntrecutului umorist Șalom Alehem, care spunea"Râsul?! Dar râsul este sănătate curată, prescris de orice medic bun!"

Citește mai mult >>>

Omul cu mârțoaga

(București, Teatrul Național I.L. Caragiale, sâmbătă 1 și duminică 2 noiembrie, orele 19:30)

"Omul cu mârțoaga" are ceva ce emoționează și azi - o anumită candoare, un filon liric incontestabil, o autenticitate ce nu necesită recondiționări sau re-puneri în pagină. Și probabil că, atâta timp cât vor exista oameni care în ciuda opiniei generale și chiar a evidențelor de moment, vor continua să creadă în ceea ce în aparență pare imposibil, istoria arhivarului lui Ciprian nu va înceta să ne miște sau să ne pună pe gânduri.

Mai multe >>>

Masculin, feminin

(București, Godot Cafe Teatru, duminică 2 noiembrie, orele 15:00)

Un spectacol în care granițele dintre sexe sunt încălcate, mai întâi cu seninătate, după care, cu tristețe, după care, cu haz de necaz și, în toate aceste situații, cu umor. Cam cât de puternică poate fi o iubire? La câte schimbări rezistă ea? Cât de radical pot fi schimbările? O comedie la care râsul e cu lacrimi de tristețe... un spectacol despre iubire în toate genurile ei, adică masculin, feminin și tot ce încape între acestea două.

Citește mai mult >>>

Zic Zac

(București, Godot Cafe Teatru, luni 3 noiembrie, orele 19:00)

''Zic Zac'' este un spectacol care transpiră - și la propriu și la figurat - energie explozivă, sexualitate, umor și sensibilitate care ne învață că dacă ai carte, nu se face primăvară, că ''Tăcerea este unul din argumentele cele mai greu de combătut'', că ''Limba pe români îi încurcă-n gură'' și că ne e frică de frică. Așadar, doamnelor și domnilor, dansați!

Citește mai mult >>>

Voyeur

(București, Teatrul de Artă, marți 4 noiembrie, orele 20:15)

Spectacolul, regizat de Claudiu Istodor, este un thriller psihologic de o extraordinară încărcătură emoțională. Protagoniștii - Tudor Aaron Istodor și Alexandra Ioniță - spun povestea unui psihopat care hărțuiește femei și care, departe de a le agresa fizic, reușește să le țină sub o continuă teroare, într-un joc al minții care forțează granițele moralității.

Citește mai mult >>>

Trădare

Trădare

(București, Unteatru, miercuri 5 noiembrie, orele 19:00)

Regizoarea Sânziana Stoican a găsit cele mai juste formule pentru a exploata textul lui Pinter dar și mijloacele, forța de expresie și personalitatea celor trei actori - Sabrina Iaschevici, Ionuț Vișan și Silviu Debu. Aceștia izbutesc o perfectă coordonare, o simbioză între cuvântul rostit și tăcerile încărcate de sens, scoțând cu abilitate în evidență nu numai virtuțile scrierii dramatice, ci, mai ales, subtextele. Este ceea ce face ca spectacolul să aibă rafinament și ținută.

Citește mai mult >>>

RencontreS

RencontreS

(București, Teatrul de Comedie, joi 6 noiembrie, orele 19:00)

O piesă cu un incredibil umor, care dinamitează clișeele. Un spectacol epuizant, cu actori care au o condiție fizică de maratoniști. Iar inteligența lor și modul în care își traduc corporal poveștile, te iau prin surprindere. Violeta și Dragos Huluba, într-un spectacol gândit, montat și jucat chiar de ei, își trec multiplele personalități prin câteva momente febrile din istoria filmului... Subit recognoscibile, personajele în alb-negru din zorii cinematografiei amintesc cu haz de marile povești de amor din "Casablanca", "Titanic", "Singing in the Rain".

Citește mai mult >>>

Schimbări în program
Jurassic Adventures (Sala Palatului) - 21.11.2014. 19:00 Anulat!
Jurassic Adventures (Sala Palatului) - 22.11.2014. 19:00 Anulat!