Caută teatre, spectacole, artiști:
Calendar spectacole:
Căutare în funcție de teatru:
Căutare după titlu sau persoane din distribuție:
 
spectacolpersoană


Recomandări spectacole

De vânzare/ For sale

(București, Teatrul Odeon, sâmbătă 25 și duminică 26 octombrie, orele 17:00 și 20:30)

Nu toți locuitorii de la țară sunt țărani, așa cum nu toți investitorii în agricultură sunt animați de dragoste pentru pământul pe care îl desțelenesc cu utilaje de ultimă generație. Cine exploatează (pardon, explorează) și cine sunt cei păgubiți? Unde se duce profitul și de ce natură sunt pierderile? Un studiu de caz: România. Un experiment social cu mijloace teatrale semnat Gianina Cărbunariu."

Citește mai mult >>>

Acum ori niciodată

(București, Teatrul Național I. L. Caragiale, duminică 26 octombrie, orele 20:00)

Două cupluri. două prietene "adevărate" și 2 prieteni "adevărați". O poveste de dragoste pe cât de atipică pe atât de frumoasă. Atipică pentru că viziunea despre iubire e atât de diferită de la persoană la persoană, de la vârstă la vârstă, de la femeie la bărbat. Acum sau niciodată ești nevoit să iei o decizie care îți va schimba total destinul.

Citește mai mult >>>

Răzvan Mazilu & Ladies

(București, Creart, luni 27 octombrie, orele 20:00)

Cumpără bilet

Spectacol este un "best of" alături de trei partenere binecunoscute: Monica Petrică, Judith State, Vanda Ștefănescu. De la jazz la Depeche Mode, de la muzica lăutărească la Prince, trecând, inevitabil, prin tango, "Răzvan Mazilu & Ladies" aduce împreună momente antologice din spectacolele "Un Tango Mas", "Depeche Dance", "Sell Me!", "Șaraiman", "Barock".

Citește mai mult >>>

Fidelitate

(București, Teatrul Act, marți 28 octombrie, orele 19:00)

Se spune că nu există fidelitate absolută, există doar neșansa sau lipsa de ocazii. Jack și Maggie sunt căsătoriți de 20 ani (oau!). El, prosper om de afaceri (buisness în transporturi pornit pe banii ei). Ea, depresivă, plictisită, neglijată. El o înșeală. Ea află și vrea să se sinucidă. El plătește un ucigaș să o omoare. Ea îl cucerește pe ucigașul plătit și se răzbună. O poveste despre complexitatea relației de cuplu și despre fragilul drum de la rolul de victimă la cel de călău.

Citește mai mult >>>

Femeia care și-a pierdut jartierele

(Iași, Teatrul Național Vasile Alecsandri, marți 28 octombrie, orele 19:30)

Piesa care l-a inspirat pe regizorul Silviu Purcărete a fost scrisă în 1851 de Eugene Labiche, maestrul vodevilului francez. Bastonade, quiproquouri, cântecele și bătăi cu frișcă sunt elemente ale spectacolului imaginat de Purcărete ca pe o farsă, în care artiști și mobile burgheze fantomatice alunecă cu grație pe parchetul lucios. La acestea se adaugă interpretarea unor actori iubiți de public: Horațiu Mălăele, George Mihăiță, Dorina Chiriac și Mihaela Teleoacă.

Citește mai mult >>>

Lecția

(București, Teatrul de pe Lipscani, miercuri 29 octombrie, orele 19:00)

Cumpără bilet

În interpretarea perfect gândită și asumată de cei doi protagoniști, Eleva și Profesorul sunt pe rând victimă și călău. Naivitatea nu e admisă, în schimb, cinismul cu accente sadice face legea. Propunerea artistică semnată Horațiu Mălăele este atât de valoroasă încât ambele personaje se salvează. Nu știm care dintre ele este vinovatul pentru că succesiv ele provoacă și se lasă provocate, simulează și disimulează, atacă și parează.

Citește mai mult >>>

Actorul

(București, Teatrul Masca, joi 30 octombrie, orele 20:00)

Spectacolul de acum, în care textul lui Mircea Dinescu își păstrează actualitatea, aduce ceva nou. În locul unei simple benzi de magnetofon, muzica este cântată "live" de un alt artist de renume: Mircea Tiberian. Acesta vine dintr-un domeniu muzical aparte - jazz-ul - apropiat în esență de teatrul pe care îl propune Mălaimare prin libertatea deplină a construcției discursului muzical.Tiberian are propria sa poveste de spus publicului și o face într-un mod remarcabil. El a înțeles "istoria" Actorului, "nebunia" sa frumoasă și, dând dovadă de un talent indiscutabil, cu atât mai mare cu cât însoțește un om de o elegantă delicatețe, a devenit Pianistul într-un spectacol ce reunește destinele, într-un fel asemănătoare, a doi mari creatori contemporani. Hohotul de râs al celor doi se topește firesc în durerile lor, în speranțele lor, în viața lor pe scenă. La Masca, ACTORUL revine, după mai bine de 20 de ani, alături de prietenul său, Pianistul.

Citește mai mult >>>

Donka

(București, Teatrul Național I. L. Caragiale, miercuri 29 și joi 30 octombrie, orele 20:30)

Fnzi Pasca se scufundă de această dată în viața lui Cehov, în scrierile sale și în jurnalul său, decodificându-i notele și comentariile, dând formă celebrelor și enigmaticelor tăceri cehoviene. O distribuție extraordinară de actori internaționali, clovni decadenți, muzicieni, dansatori și acrobați animă scena, în timp ce muzica Mariei Bonzanigo invadează sala, purtându-ne în îndepărtata Rusie. Ascultăm muzică de acordeon, valsuri, romanțe vechi și coruri tradiționale, în timp ce o întreagă galerie de personaje cehoviene defilează in spațiul creat: eterni studenți, medici, visatori, burlaci, fete tinere în doliu.

Citește mai mult >>>

La Grande Magia

(București, Teatrul Bulandra, Sala "Liviu Ciulei", vineri 31 octombrie, orele 19:00)

Cumpără bilet

Textul lui Eduardo de Filippo ne propune o temă majoră: condiția umană care pendulează în permanență între certitudine și dubiu, între adevăr și iluzie, protagonist și victimă a unui scenariu gândit de Marele Magician - creatorul tuturor celor care sunt și al celor care doar par a fi. Elie Malka își sprijină montarea pe doi actori cu personalitate artistică foarte puternică: Răzvan Vasilescu și Virgil Ogășanu. Sunt cei care își asumă cu onestitate, curaj și bune intenții două partituri complicate: iluzionistul și cel iluzionat.

Citește mai mult >>>

Păi... despre ce vorbim noi aici, domnule?

(București, Teatrul Act, miercuri 29, joi 30 octombrie, orele 19:00 și vineri 31 octombrie, orele 21:00)

Cătălin Ștefănescu (da, prezentatorul emisiunii "Garantat 100%") a scris un scenariu dramatic după "Moromeții" lui Marin Preda. Cu:: George Mihăiță și Marcel Iureș. Un nou eveniment al Teatrului Act sprijinit de Raiffeisen Art Proiect - o inițiativă care își propune susținerea și promovarea unor proiecte de valoare ale culturii românești.

Citește mai mult >>>

Schimbări în program
Nu sunt schimbări în program