Caută teatre, spectacole, artiști:
Calendar spectacole:
Căutare în funcție de teatru:
Căutare după titlu sau persoane din distribuție:
 
spectacolpersoană


Recomandări spectacole

Comedii cu Gorobete

(București, Teatrelli, luni 6 iulie, orele 20:30)

Apărut întâi pe micul ecran, Ilie Gorobete, țăranul get-beget, hâtru, tradiționalist, este un personaj care a avut parte de mare popularitate dar, din păcate, televiziunea nu i-a oferit o viață prea lungă. Radu Gabriel a hotărât să-l aducă din nou în fața publicului, de data aceasta pe scenă, împreună cu lumea satului românesc, o lume plină de haz și candoare.

Citește mai mult >>>

Doi pe o bancă

(București, Centrul istoric, marți 7 iulie, orele 20:30)

Povestea capătă alte dimensiuni, personajele au altă vârstă, iar întâlnirea și trăirea lor e expresia experienței unui cuplu care a traversat deja o bună parte din viață. Într-un mod subtil și discret mulți dintre noi s-ar putea recunoaște cel puțin într-una dintre situațiile asemănătoare din viață. Căci "Doi pe-o bancă" e farâma de adevăr al fiecăruia sau măcar rodul unui sensibil monolog interior pe care l-am imaginat cândva.

Citește mai mult >>>

Când vine barza

(București, Centrul Istoric, miercuri 8 iulie, orele 20:30)

O comedie explozivă și extrem de vie, la care Adriana Trandafir vă invită să râdeți și să vă simțiți bine. La început de primăvară, vă așteptăm, cu mic, cu mare, la un spectacol viu, plin de energie și voie bună, un spectacol proaspăt care vă va da șansa să uitați, pentru un timp, de grijile zilnice și să vă amuzați.

Citește mai mult >>>

Ghengbeng

(București, Teatrul În Culise, vineri 10 iulie, orele 19:00)

Căutăm cu disperare plăcerea și cumpărăm orice ne promite un pic de adrenalină. Sex, droguri, alcool și aventuri de-o noapte. "Ghengbeng este spectacolul care scoate OMUL în față și îi accentuează într-un mod hilar calitățile și defectele de animal social. "Ghengbeng" este un colaj de momente actuale sș comice ale generației "in progress". Relaxează și destinde, amuză și surprinde. Nerecomandat copiilor sub 16 ani.

Citește mai mult >>>

La vita e bella

(București, Centrul istoric, vineri 10 iulie, orele 20:30)

Două cupluri: Mona și Dorel, Mariana și Bogdan. Dorel și Bogdan sunt prieteni din copilărie. Au împreună o firmă. Și mai au ceva la comun: nevestele pe care le împart cu înțelepciune, generozitate și câtă discreție încape. Până la urmă, trăiască sfânta duplicitate și salvatoarea ipocrizie! Morală, onoare, prietenie, fidelitate? Vorbe. Important e să nu se afle, să nu degenereze totul într-un scandal. Și atunci este esențial să fie păstrate aparențele.

Citește mai mult >>>

Faust

(Sibiu, Baza SC Construcții SA, vineri 10 și sâmbătă 11 iulie, orele 19:00)

După ce a montat numeroase spectacole la unele dintre cele mai prestigioase teatre din Europa, inclusiv la Royal Shakespeare Company, Silviu Purcărete a realizat la Sibiu "Faust" - un spectacol excepțional prin viziunea regizorală și complexitatea rolurilor Totul prezentat într-o construcție barocă stăpânită până la cele mai mici și grăitoare detalii. Aventura continuă la Sibiu.

Citește mai mult >>>

Pensiune completă

(București, Centrul istoric, sâmbătă 11 iulie, orele 20:30)

E regizor de televiziune și - pentru că acasă are o soție călău dar cu un deloc neglijabil potențial financiar - face periodic prospecții pe malul mării la "Hotel Mimoza". În fapt, în "Pensiune completă" e vorba de un adulter care, riscând să fie descoperit, degenerează într-o teribilă nebunie, un bulgăre de zăpadă ce se rostogolește acumulând personaje, conflicte, situații în aparență fără ieșire.

Citește mai mult >>>

Un bărbat și mai multe femei

(Jupiter, Teatrul de Vară, vineri 10 iulie, orele 21:00)

Piesa abordează, într-o manieră comică, eternul conflict dintre bărbat și femeie, bazat pe lupta pentru supremație în relațiile de cuplu. Care sunt șansele unui bărbat timid în fața uneia sau mai multor femei, care, prin diverse forme de abordare, reușesc să-și atingă scopul? Un spectacol cu Magda Catone și Claudiu Bleonț.

Citește mai mult >>>

Schimbări în program
Nu sunt schimbări în program
Premiere
Nu este nicio premieră.
Festivaluri de teatru
mai 15. - sep 30.
mai 22. - sep 20.
iun 17. - iul 10.
iun 28. - sep 22.
iul 03. - aug 30.
iul 23. - iul 26.
aug 01. - aug 16.
aug 22. - aug 31.
aug 28. - sep 03.
Festivalul ambasadelor (București)
sep 01. - sep 05.