Caută teatre, spectacole, artiști:
Calendar spectacole:
Căutare în funcție de teatru:
Căutare după titlu sau persoane din distribuție:
 
spectacolpersoană


Recomandări spectacole

Ziua în care nu se cumpără nimic

(București, Teatrul Național I. L. Caragiale, sâmbătă 30 mai, orele 20:00)

Spectacolul explorează limitele și motivațiile implicării tinerilor, văzuți într-un univers mereu proiectat, schematizat, redus la esență, o materializare a distanței pe care personajele par s-o simtă față de acțiunile lor. O poveste despre tineri, despre implicarea politică și socială, despre naivitate și principii. Ce fel de consecințe ar putea avea o astfel de implicare și ce riscuri suntem dispuși să ne asumăm?

Citește mai mult >>>

Un pic prea intim

(București, Teatrul Nottara, Sala Horia Lovinescu, duminică 31 mai, orele 19:00)

Cumpără bilet

Cristi Juncu l-a distribuit în rolul principal pe Andi Vasluianu care întruchipează cu farmec portretul carismatic al bărbatului trezit peste noapte într-un complicat carusel al dragostei. Până la urmă, cel mai palpabil rezultat al acestui tăvălug de întâmplări este o carte. Ce altceva poate face un scriitor, decât să-și exorcizeze demonii neputinței între coperțile unui volum?

Citește mai mult >>>

Sex

(București, Teatrul Metropolis, luni 1 iunie, orele 19:00)

"Sex''analizează profund și cu emoție, într-un ritm alert, reacțiile și evoluția a patru personaje: soțul, soția, prietenul casei și partenerul acestuia - două cupluri ale căror probleme ajung să interfereze, urmărindu-i până în cele mai ascunse cute al intimității lor erotice și morale. Se discută, se analizează "eroii sunt niște vorbitori entuziaști" cum însuși autorul declară, mânat de dorința ca odată și odată totul să fie din nou bine.

Citește mai mult >>>

Caramitru - Mălăele, câte-n lună și în stele

(București, Teatrul Național I. L. Caragiale, luni 1 iunie, orele 19:00)

Pot face din orice întâlnire una memorabilă, iar o discuție liberă poate fi oricând o lecție de teatru și o lecție de viață. Au o afinitate comună către versuri, sunt amândoi mari cercetători într-ale poeziei, un teritoriu sensibil în care se ascund multe virtuți scenice, teatrale, pe lângă multe dintre virtuțile sufletului.

Citește mai mult >>>

Butoiul cu pulbere

(București, Teatrul Național I.L. Caragiale, marți 2 iunie, orele 20:00)

O comedie neagră despre Balcani, montată în nenumărate țări, ecranizată cu succes, "Butoiul cu pulbere" surprinde o umanitate cinică, alienată, animată de o violență absurdă și care se exprimă printr-un limbaj frust, brutal. Nimic nu pare să justifice nebunia personajelor. Și poate că, totuși, nebunia este singura armă de supraviețuire într-o lume aflată în derivă.

Citește mai mult >>>

Acum ori niciodată

(București, Teatrul Elisabeta, marți 2 iunie, orele 20:00)

Două cupluri. două prietene "adevărate" și 2 prieteni "adevărați". O poveste de dragoste pe cât de atipică pe atât de frumoasă. Atipică pentru că viziunea despre iubire e atât de diferită de la persoană la persoană, de la vârstă la vârstă, de la femeie la bărbat. Acum sau niciodată ești nevoit să iei o decizie care îți va schimba total destinul.

Citește mai mult >>>

Schimbări în program
Nu sunt schimbări în program
Festivaluri de teatru
Itinerances (Oradea)
iul 01. - iun 01.
mai 15. - sep 30.
festCO (București)
mai 23. - mai 31.
mai 30. - iun 01.
B-FIT in the Street! (București)
iun 04. - iun 07.
iun 05. - iun 09.
iun 12. - iun 21.
aug 28. - sep 03.
Festivalul ambasadelor (București)
sep 01. - sep 05.
HomeFest (București)
oct 24. - oct 31.