Caută teatre, spectacole, artiști:
Calendar spectacole:
Căutare în funcție de teatru:
Căutare după titlu sau persoane din distribuție:
 
spectacolpersoană


Recomandări spectacole

Fă-mi loc!

(București, Godot Cafe Teatru, joi 21 august, orele 19:00)

"Fă-mi loc!" spune povestea a doi tineri - Medeea Marinescu și Marius Manole - ce se regăsesc în ajunul Crăciunului în cușeta unui tren de noapte. Ea, o fată singură, șarmantă, aventurieră, el, un bărbat cu principii, pus in fața unui eveniment neprevăzut ce-i va răsturna întreaga existență. Regia spectacolului este semnată de maestrul Radu Beligan.

Citește mai mult >>>

Cinci ore cu Mario

(București, UNTEATRU, joi 21 august, orele 20:00)

După ce oaspeții pleacă și copiii se culcă, eroina principală, Carmen, rămâne singură să-l privegheze pe soțul ei mort, un fost profesor de liceu cu vederi de stânga. Răsfoind Biblia răposatului, Carmen, o femeie puțin educată, trecută de patruzeci de ani, citește fragmentele subliniate de acesta, lucru care o face să mediteze asupra celor mai bine de douăzeci de ani de căsnicie. Fiecare capitol începe cu un citat din Cartea Sfântă și este urmat de un monolog. Mariajul lor, copiii, rudele, prietenii, cunșstințele își fac pe rând apariția în gândurile ei.

Citește mai mult >>>

Somnoroasa aventură (Aventurile unui bărbat extrem de serios)

(București, Centrul Istoric, vineri 22 august, orele 20:30)

Undeva între divertisment comic - așa cum a fost denumită piesa de către Teodor Mazilu - și absurdul vieții, aceste personaje atât de recognoscibile și totodată atât de bizare, ne spun o poveste. Regizorul Vlad Stănescu ne propune un spectacol relaxant, îmbibat de un umor special și subtil; o întâlnire cu un mare autor în care textul și interpretarea actorilor au prioritate în fața artificiilor de orice fel.

Citește mai mult >>>

Zic Zac

(București, Godot Cafe Teatru, sâmbătă 23 august, orele 22:00)

''Zic Zac'' este un spectacol care transpiră - și la propriu și la figurat - energie explozivă, sexualitate, umor și sensibilitate care ne învață că dacă ai carte, nu se face primăvară, că ''Tăcerea este unul din argumentele cele mai greu de combătut'', că ''Limba pe români îi încurcă-n gură'' și că ne e frică de frică. Așadar, doamnelor și domnilor, dansați!

Citește mai mult >>>

Ludwig, Nicolo & Jo

(București, Grădina La Conu Iancu, duminică 24 august, orele 20:30)

Un recital actoricesc, clovnesc, coregrafic cu Mihai Bisericanu, Radu Gheorghe și Georgeta Ciocârlan,"Ludwig, Niccolo și Jo" înseamnă educație muzicală, sau educație teatrală sau, și mai bine spus, înseamnă terapie prin muzică și râs.

Citește mai mult >>>

Faust

(Teatrul Național de Televiziune, TVR 2, luni 25 august, orele 20:00)

Cumpără bilet

După ce a montat numeroase spectacole la unele dintre cele mai prestigioase teatre din Europa, inclusiv la Royal Shakespeare Company, Silviu Purcărete a realizat la Sibiu "Faust" - un spectacol excepțional prin viziunea regizorală și complexitatea rolurilor Totul prezentat într-o construcție barocă stăpânită până la cele mai mici și grăitoare detalii. Aventura continuă la Sibiu.

Citește mai mult >>>

Schimbări în program
Nu sunt schimbări în program