Program cinema:
Județ:
Oraș:
Căutare în funcție de oră:
Căutare în funcție de cinematograf:
Cinema City Afi Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Cityplex Constanța, Cityplex Tulcea, Cotroceni VIP, Grand Cinema Digiplex, Hollywood Multiplex, IMAX, Movieplex

Căutare după titlu sau persoane
din distribuție:


film persoană

Filme din această săptămână >>

Căutare în funcție de limbă:

Festivaluri de film
Cine-Ritm (București)
CineMaIubit (București)

Pasagerii

Star Wars. Rogue One

Siv rătăcește în somn

Aliatul

Hai să cântăm!

Animale fantastice și unde le poți găsi

Primul contact

Slujnica

Snowden

Dr. Strange

Toni Erdmann

Premiere cinema
Aventurile Sofiei Sofia locuiește cu mama ei blândă și iubitoare într-un castel imens. Dar viața i se schimbă, iar după mutarea din America, ajunge să locuiască cu mama vitregă. Dar Sofia are prieteni buni...
Demonul Un om de știință cu abilitatea de a intra în subconștientul celor posedați începe un experiment nou. Când se întâlnește cu un băiețel posedat de un spirit malefic, el nu mai are repere.
Fragmentar Thrillerul psihologic regizat de artistul vizual de origine israeliană Omer Fast propune o poveste emoționantă despre memoria și construcția amintirilor, așa cum nu ați mai văzut până acum.
Siv și petrecerea în pijamale Pentru Siv, o fetiță de șapte ani, prima noapte în care doarme la noua ei prietenă, Cerisia, se transformă într-o noapte magică. Când se lasă seara, multe lucruri încep deja să pară ciudate.
Super Party la birou O șefă tiranică, un frate abulic și, așa cum spune și titlul, o petrecere de proporții îi fac pe toți să ia razna. Scopul unic este să scape de faliment și să convingă un client nou să-i salveze.
Premierele săptămânii trecute
Album de familie Povestea unui cuplu care se pregătește să falsifice un album de familie al unei așa zise perioade de sarcină, pentru a demonstra legătura biologică dintre ei și bebelușul adoptat.
Bad Santa: Aventura continuă Cel ma nerușinat erou de sărbători este iar în oraș. Billy Bob Thorton se întoarce cu noi aventuri comice, însoțit la fel de micul său prieten, Marcus. Petrecerile le dau iar bătăi de cap.
Iubire în 7 crime După 4 ani de închisoare pentru jaf, Kenneth e eliberat și așteaptă cu nerăbdare reîntâlnirea cu iubita lui și cu fratele său, cei care i-au fost complici la infracțiune. E loc oare de a doua șansă?
Vaiana Casa Disney ne oferă de data aceasta o poveste despre civilizația polineziană. Această nouă prințesă va învăța și ea să-și asculte inima. Și, da, desigur, cântând. Film pentru toată familia.
Viktoria Cea din titlu este declarată "copilul deceniului" în Bulgaria comunistă. Abia după 1989 va începe fata să își redescopere viața și legăturile de familie, în special cele mai reci cu mama.
Recomandări cinema

Să nu uiți cine ești

("Vaiana", Animație SUA, 2016)

Studiourile Disney au făcut ochii roată și au descoperit că nu au încă o prințesă și o poveste din cultura polineziană. Triunghiul Pacificului de Sud - Hawaii-Tahiti-Samoa nu a fost până acum valorificat în cadre emoționante marca proprie. De la tandemul de regizori John Musker și Ron Clements - cei nominalizați la Oscar pentru Prințesa și broscoiul (filmul cu prima prințesă de culoare din panoplia Disney), de la Hercule, Aladin și Mica Sirenă - iată acum o minunăție încântătoare pentru absolut toate vârstele, cadoul perfect pentru Sf. Nicolae.

Citește mai mult >>>

Super party la birou

(Comedie, SUA, 2016)

Jennifer Aniston este aici o tiranică, ultraperfecționistă șefă de companie, prea puțin înspre deloc sentimentală, mai ales în ceea ce privește toată hărmălaia și agitația de sârbători. Ea vrea doar un birou curat, gol și eficiență. Din nefericire pentru ea, fratele, care îi este angajat, este un tip diametral opus ei. Titlul e prea palid pentru ceea ce va urma.

Citește mai mult >>>

Când se ofilesc anii

("Doamna din furgonetă", Anglia, 2015)

Doamna Maggie Smith, celebra și respectata actriță engleză, ne oferă acum un rol diferit de cele cu care ne-a obișnuit. Nu mai este o aristocrată, nici în costume rafinate. ba, dinpotrivă. O femeie în vârstă care trăiește pe străzi în condiții precare, dar care supraviețuiește în condiții grele. Filmul biografic se urmărește cu mirare, cu plăcere, emoționează des.

Citește mai mult >>>

Aventurile Sofiei

(Franța, dramă, 2016)

Un basm modern frumos și sensibil despre fetița din titlu care o are pa cap pe noua ei mamă vitregă foarte strictă și aspră. Ea își va face prieteni buni și de nădejde, cei care o vor ajuta să iasă din încurcături și să o scape de ochii răi ai noii-venite. Noroc că are imaginație bogată și astfel poate să fie cât de liberă vrea.

Citește mai mult >>>

În curând
Hai să cântăm!  (16 decembrie 2016)
Secretul  (16 decembrie 2016)
Țestoasa roșie  (16 decembrie 2016)
La La Land  (23 decembrie 2016)
De ce el?  (30 decembrie 2016)
Ozzy  (30 decembrie 2016)
Pasagerii  (30 decembrie 2016)
Crăiasa zăpezii 3  (6 ianuarie 2017)
Următoarele>>
Premiere în ultimele 30 de zile >>