Program cinema:
Județ:
Oraș:
Căutare în funcție de oră:
Căutare în funcție de cinematograf:
Cinema City, Cinema City Iași, Cinema City Pitești, Cinema City Timișoara, Cityplex Brașov, Cityplex Constanța, Cityplex Tulcea, Grand Cinema Digiplex, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema

Căutare după titlu sau persoane
din distribuție:


film persoană

Filme din această săptămână >>

Căutare în funcție de limbă:

Poarta albă

Înainte să adorm

Eliminați mesagerul!

Q.E.D.

Umblând printre morminte

Nume de cod: Spionul de noiembrie

Ce dacă

Fata dispărută

Dracula: Povestea nespusă

Equalizer

Labirintul: Evadarea

Gardienii Galaxiei

Premiere cinema
Annabelle Păpușa diabolică primește o poveste numai pentru ea, când descoperim cine e, ce putere letală și perversă are asupra bieților oameni din jurul ei, cum a ajuns așa cum știm din "Conjuring".
Eliminați mesagerul! După ce jurnalistul Webb (Jeremy Renner) desconspiră secrete de stat, viața sa devine un infern, în urma campaniei de discreditare CIA. Thriller bazat pe fapte reale.
Înainte să adorm Nicole Kidman revine pe ecrane cu un thriller (știm cât de convingătoare este când i se umplu ochii de lacrimi). Ea este protagonista cu probleme de somn care pică într-un caz polițist.
Poarta Albă Studenții Adrian și Ninel ajung în 1949 la Canal, unde vor trăi ororile comuniștilor. Șansa lor va fi întâlnirea cu Părintele Arsenie Boca, și el condamnat politic, care îi va ajuta cu harul său.
Recomandări cinema

Când porțile se deschid, fugi!

("Labirintul: Evadarea", SF american, 2014)

Încă o interesantă primă parte din ceea ce promite o altă serie de succes cu tineri adolescenți. Și aici ei sunt puși în fața faptului de a alege cum să supraviețuiască într-o lume în care cei puternici, adulții fac jocurile. Filmul, fără să fie vreo capodoperă electrică, de neuitat, are momentele sale, există suspans din plin și o poveste cu sufletul la gură, pe gustul tuturor.

Citește mai mult >>>

Un polițist încăpățânat

("Camera groazei", thriller danez, 2013, premiera în 29 august)

Filmele nordice, impecabile din punct de vedere vizual, aduc mereu cu sine o sobrietate a acțiunii, nu neapărat răceală, cât o economie de mijloace foarte interesantă, un tip anume de interiorizare, de cerebralitate. Filmul polițist de acum știe foarte bine când să înainteze în suspans, când să stea pe loc, când să se comprime. Chiar dacă povestea în sine nu e originală, jocul și modul de a o pune în imagini și montaj este.

Citește mai mult >>>

În curând
Offf... Engleza asta...  (24 octombrie 2014)
Furia: Eroi anonimi  (24 octombrie 2014)
Automata  (24 octombrie 2014)
Aventură de două nopți  (24 octombrie 2014)
Serena  (24 octombrie 2014)
Cuscrii  (24 octombrie 2014)
John Wick  (31 octombrie 2014)
Alfabet  (31 octombrie 2014)
Coarne  (31 octombrie 2014)
Hărți către stele  (31 octombrie 2014)
Următoarele>>
Premiere în ultimele 30 de zile >>