Program cinema:
Județ:
Oraș:
Căutare în funcție de oră:
iulie 2016 >>
L Ma Mi J V S D
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Căutare în funcție de cinematograf:
Cinema City Afi Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Cityplex Constanța, Cityplex Tulcea, Cotroceni VIP, Grand Cinema Digiplex, Hollywood Multiplex, IMAX, Movieplex

Căutare după titlu sau persoane
din distribuție:


film persoană

Filme din această săptămână >>

Căutare în funcție de limbă:

Francofonia

Star Trek: Dincolo de infinit

Detectivul, mafia și cartoforul

Ice Age 5

Valul ucigaș

Sultan

Răzbunarea amintirilor

Tomahawkul de os

Legenda lui Tarzan

Înainte să te cunosc

Agenți aproape secreți

Trei amintiri din tinerețe

În căutarea lui Dory

Super băieți

Premiere cinema
Detectivul, mafia și cartoforul Un american și un asiatic, detectiv din Hong Kong, pornesc într-o aventură extraordinară, cu mafioți pe urme, până în Mongolia interioară. Jackie Chan fără vârstă într-o nouă comedie de acțiune.
Francofonia Doi inamici, directorul muzeelor din Franța și contele Metternich, ofițer SS, își dau mâna pentru o alianță neobișnuită pentru a salva de la distrugere muzeul Luvru. Film premiat la Veneția.
Star Trek. Dincolo de infinit În această nouă aventură echipajul va ajunge "acolo unde nu a mai ajuns nimeni, în căutarea lumilor noi și a noilor civilizații", dincolo de orice Univers cunoscut. Enterprise are o nouă misiune.
Premierele săptămânii trecute
Din adâncuri Nancy (Blake Lively) face surfing de una singură pe o plajă pustie și e atacată de un mare rechin alb. Ea se refugiază pe o stâncă la mică distanță de mal. Prizonieră aici, rezistă cel mai puternic.
Epoca de gheață 5: Ploaie de meteoriți În continuarea de față, prietenii îndrăgiți din serie, mamutul Manny, leneșul Sid și tigrul Diego, pornesc mai departe în aventură. Veverițoiul Scrat are o ghindă de recuperat. Chiar și din cosmos.
Sultan Cel din titlu e luptător de wrestling, însă unul cu totul special. A fost cel mai mare, dar s-a rătăcit. Anii și kilogramele s-au adăugat peste el. Gloria e mult în urmă. Dar poate că mai are o șansă.
Valul ucigaș Experimentatul geolog Kristian Eikfjord a acceptat un nou post. Împreună cu familia, pregătește mutarea din orașul Geiranger, dar el și colegii săi înregistrează mici modificări geologice în subsol.
Recomandări cinema

Francofonia

(Dramă, Franța-Germania, 2015)

Filmul lui Sokurov vorbește despre soarta operelor de artă din Muzeul Luvru în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, când Franța era sub ocupație nazistă. Pentru aceste valori de patrimoniu are loc o coaliție improbabilă între directorul Muzeului Luvru, Jacques Jaujard, și Franziskus Wolff-Metternich, ofițerul nazist din fruntea serviciului Kundstschutz (prezervarea artei). Acesta l-a ajutat pe Jaujard să tergiverseze cererile Führerului, păstrând astfel secretul ascunzătorilor operelor de artă, care fuseseră evacuate din Luvru cu aproape un an înainte.

Citește mai mult >>>

Pentru că am promis

("Detectivul, mafia și cartoforul", comedie de acțiune, Hong Kong-SUA-China, 2016)

Regizorul finlandez Renny Harlin decide de data aceasta să mizeze pe talentele lui Jackie Chan și să ne ofere un film de acțiune cu o echipă neașteptată, nepotrivită, comică, desigur, fiecare să fie pus să învețe din decalogul celuilalt de viață. Un american și un chinez care trebuie să pornească la drum cu mafia rusească pe urmele lor. Iar filmul e plin de gaguri pentru toate gusturile.

Citește mai mult >>>

Ice Age 5

(Animație, SUA, 2016)

Desigur, atracția nu numai a acestei săptămâni de premiere este așteptata continuare cu aventurile din Epoca de piatră. Prietenii merg și acum împreună, își dau iar o mână de ajutor la nevoie. Și, na, nici nu trebuie să mai spunem, stăm toți cu sufletul la gură și pregătiți să râdem larg, în hohote, cu și de veverițoiul celebru Scrat, cel care ne-a terorozat toată seria cu ghinda lui. Ce mai, am decis că vrem o jucărie cu el.

Citește mai mult >>>

Uniți, putem

("Valul ucigaș", film-catastrofă, Norvegia, 2015)

Este altceva, dar atât de bine făcut, încât nu vă mai miră limba diferită pe care o auziți, alta decât cea livrată de obicei în blockbusterele de multiplex. Când toate semnalele sunt mai mult decât alarmante, iar muntele din mica localitate riscă să se surpe, iar o masivă, cumplită alunecare de teren să șteargă tot, e nevoie de un erou care să rămână lucid, în viață.

Citește mai mult >>>

În curând
Jason Bourne  (29 iulie 2016)
Mame bune și nebune  (29 iulie 2016)
Vânătorii de fantome  (29 iulie 2016)
Brigada Sinucigașilor  (5 august 2016)
Noi 3 sau nimic  (5 august 2016)
Singuri acasă  (5 august 2016)
Nu stinge lumina  (12 august 2016)
Cu orice preț  (12 august 2016)
Sous les jupes des filles  (12 august 2016)
Petrecerea cârnaților  (12 august 2016)
Următoarele>>
Premiere în ultimele 30 de zile >>