Program cinema:
Județ:
Oraș:
Căutare în funcție de oră:
noiembrie 2015 >>
L Ma Mi J V S D
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Căutare în funcție de cinematograf:
Cinema City Afi Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Cityplex Brașov, Cityplex Constanța, Cityplex Tulcea, Cotroceni VIP, Grand Cinema Digiplex, Hollywood Multiplex, IMAX, Movieplex

Căutare după titlu sau persoane
din distribuție:


film persoană

Filme din această săptămână >>

Căutare în funcție de limbă:

Festivaluri de film
CineȘoc (București)
Zilele Filmului Lux (București)
CinePOLSKA (București)

Podul spionilor

Bunul dinozaur

Haos de Crăciun

YouTube Bazaar

Poveste de dragoste

Testamentul nou nouț

Jocurile Foamei: Revolta - Partea 2

Pe malul mării

Microb și Gazolină

București Non Stop

Crăiasa Zăpezii

Bond Spectre

Premiere cinema
Bunul dinozaur Studiourile de Animație Pixar vă poartă într-o călătorie epică în lumea dinozaurilor, unde un apatozaur numit Arlo leagă o prietenie neașteptată cu un băiat pe nume Spot.
Haos de Crăciun Marea familie Cooper ne dă întâlnire în perioada sărbătorilor, atunci când toți se adună pentru cadouri, masă și bune sentimente. Sau așa ar trebui... O comedie cu Olivia Wilde.
Marguerite Cea din titlu, doamna Dumont (Catherine Frot în rol de forță, de premiat), crede că poate să cânte perfect la ce voce are. Nimeni nu i-a spus adevărul. Din păcate, acum vrea să încerce la Operă...
Podul spionilor Steven Spielberg revine în forță cu o dramă politică plasată în plin Război Rece. Îl are ca protagonist convingător pe Tom Hanks, avocat american forțat să asigure un schimb de ostatici.
Poveste de dragoste Doi tineri artiști se întâlnesc și se îndrăgostesc. Se mută împreună și trăiesc o frumoasă - chiar dacă în sărăcie - perioadă de doi ani. Dar când intervin banii și anturajul, lucrurile se schimbă.
YouTube Bazaar Filmul îl are în centru pe Daniel Alexe, alias Bahoi. Bahoi are propriul său canal media pe YouTube. Lucrează în Olanda, ca să își poată permite să cumpere computere second hand de trimis acasă.
Premierele săptămânii trecute
București Non Stop Patru persoane conduc patru povești diferite legate între ele de un personaj-cheie, Achim, cunoscut ca "băiatul de la non-stop", interpretat de Gheorghe Ifrim.
Crăiasa zăpezii Animația prezintă călătoria plină de aventuri a micuței Gerda care încearcă să își găsească fratele ținut prizonier undeva în vasta întindere albă din ținutul vrăjit de Crăiasa Zăpezii.
Goosebumps: Îți facem părul măciucă Ce ar dacă un scriitor celebru și-ar ascunde creaturile fioroase cu care a avut succes în paginile cărților? Tinerii din filmul de față descoperă asta pe pielea lor. Monștrii trebuie duși iar acasă.
Microb și Gazolină Doi prieteni se îmbarcă într-o călătorie de-a lungul Franței, cu un vehicul pe care l-au construit ei înșiși.
Recomandări cinema

Albă ca Zăpada lucrează uneori în mall

("Poveste de dragoste", film romantic românesc, 2015, premiera în 27 noiembrie)

O poveste cu doi tineri frumoși care se întâlnesc și se iubesc, iar în ciuda greutăților, merg înainte cu curaj. O bucată de drum, cel puțin. Cristina Iacob, tânăra regizoare de la "Selfie" merge de data aceasta la munte, după povestea ei de la mare. Și are grijă să ne arate Brașovul din toate unghiurile, frumos, turistic.

Citește mai mult >>>

Ura îngheață inima

("Crăiasa zăpezii", animație rusească, 2012, premiera în 13 noiembrie)

Povestea lui Hans Christian Andersen vine de data aceasta sub forma unei animații realizate de ruși, în 3D, cu multe scene reușite, originale, ca de tipic film de aventuri. Știe toată lumea cum este finalul, însă dacă vedeți filmul, aflați și ceva în plus.

Citește mai mult >>>

În curând
Secretul  (4 decembrie 2015)
În inima mării  (4 decembrie 2015)
Victor Frankenstein  (4 decembrie 2015)
Micul prinț  (4 decembrie 2015)
Ooops! Noah is Gone...  (4 decembrie 2015)
Krampus. Spaima Crăciunului  (4 decembrie 2015)
Savva: inimă de războinic  (11 decembrie 2015)
Înainte de Crăciun  (11 decembrie 2015)
Louder Than Bombs  (11 decembrie 2015)
Steve Jobs  (11 decembrie 2015)
Următoarele>>
Premiere în ultimele 30 de zile >>