Program cinema:
Județ:
Oraș:
Căutare în funcție de oră:
aprilie 2016 >>
L Ma Mi J V S D
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Căutare în funcție de cinematograf:
Cinema City Afi Cotroceni, Cotroceni VIP, Grand Cinema Digiplex, Hollywood Multiplex, IMAX, Movieplex

Căutare după titlu sau persoane
din distribuție:


film persoană

Filme din această săptămână >>

Căutare în funcție de limbă:

Festivaluri de film
Buzz Cee (Buzău)
TIFF (Cluj-Napoca)

Robinson Crusoe

Toate drumurile duc la Roma

Slăbănoaga de soră-mea

Ma Ma

Chic!

Atac de Ziua Națională

Dincolo de calea ferată

Un iubit... mortal

Războinicul vânător și Crăiasa Zăpezii

Cartea junglei

Strada speranței

Șefa

Criminal

Premiere cinema
Atac de Ziua Națională Michael Mason (Richard Madden din "Urzeala Tronurilor") e un hoț de buzunare care trăiește la Paris, și care, când fură o geantă care conține mai mult decât un portofel, se trezește vânat de CIA.
Chic! Alicia Ricosi, celebru designer la o mare casă de haute couture, încă se reface după o legătură sentimentală care a mers prost. Așa că inspirația e la pământ. Iar colecția nouă o presează.
Ma Ma O profesoară, acum șomeră (Penelope Cruz în rol dificil de compoziție), soție și mamă, descoperă că are cancer la sân. Acum toți din jurul ei se mobilizează ca să o țină în viață.
Robinson Crusoe Papagalul Vineri nu se poate împiedica să viseze la călătorii în care să descopere lumea întreagă. După o furtună violentă, el și prietenii lui se trezesc față în față cu o creatură ciudată: un om.
Slăbănoaga de soră-mea Chiar când intră în interesanta lume a adolescenței, Stella descoperă că sora ei mai mare Katja, pe care o copiază în orice face, ascunde o tulburare digestivă.
Toate drumurile duc la Roma Maggie este o mamă singură și o profesoară de colegiu foarte încordată, care locuiește în New York. În încercarea de a se reconecta cu Summer, fiica ei adolescentă decide să plece în Toscana.
Premierele săptămânii trecute
Cartea junglei Regizat de Jon Favreau (Iron Man), adaptat după povestea nemuritoare a lui Rudyard Kipling, inspirat de filmul de desene animate Disney, devenit clasic, filmul are animalele digitalizate.
Criminal Conștiința și memoria agentului Bill Pope (Ryan Reynolds) sunt implantate în creierul unui condamnat la moarte extrem de periculos cu scopul de a duce la bun sfârșit misiunea.
Fanul Gaurav, un tânăr cu un ușor retard, are 20 de ani și îl iubește nespus pe actorul Aryan. Și-a tapetat camera cu pozele lui și nu ratează nicio apariție publică a vedetei. Dar pasiunea devine obsesie.
Janis: Little Girl Blue Iubita interpretă rock, dotată cu o voce unică, care a prins din plin perioada nonconformistă flower-power, s-a stins timpuriu la numai 27 de ani. Filmul îi urmărește viața, cu toate excesele ei.
Strada speranței Pentru Lorenz, un băiat în vârstă de 10 ani crescut doar de tatăl său, o excursie în pădure se transformă într-o aventură incredibilă prin lumea secretă Havala, unde descoperă un plan malefic.
Șefa Michelle, divă, vedetă de televiziune cu audiențe uriașe. I se dă voie să facă orice, atâta timp cât are ratingul cel mai mare. După ce e eliberată din închisoare, asistenta ei este singurul sprijin.
Recomandări cinema

În echipă suntem mai buni

("Șefa", comedie americană, 2016, premiera în 15 aprilie)

Într-o lume atât de supusă convențiilor sociale, tiraniei lui politically correct și a imaginii perfecte, Melissa McCarthy a reușit să își impusă talentul comic de necontestat, dar și fizicul ieșit din tiparele cerute. Acum ea conduce povestea și inimile noastre într-o demonstrație de revenire atunci când nimic, absolut nimic din jur nu mai înseamnă șansă, O lecție pentru toți de a merge înainte indiferent de probleme și obstacole.

Citește mai mult >>>

Emoția te face om

("Criminal", SF englezo-american de acțiune, 2016, premiera în 15 aprilie)

După un lung șir de roluri de justițiar sau blând personaj în comedii romantice, Kevin Costner revine pe marele ecran cu un rol neașteptat. Chiar dacă a mai înaintat în ani, partitura violentă de acum poate să îi aducă premii de interpretare. Tuns altfel, brutalul său pușcăriaș forțat să fie și atât cât îi îngăduie lui inima de romantic în situația dată, actorul strălucește în fiecare cadru. Filmul depinde de el.

Citește mai mult >>>

În curând
03.ByPass  (6 mai 2016)
Angry Birds - Filmul  (13 mai 2016)
Mamă, ce zi!  (13 mai 2016)
Tudo  (13 mai 2016)
The Girl King  (13 mai 2016)
Vecini de coșmar 2  (20 mai 2016)
Noapte bună, mami!  (20 mai 2016)
Următoarele>>
Premiere în ultimele 30 de zile >>