Program cinema:
Județ:
Oraș:
Căutare în funcție de oră:
martie 2015 >>
L Ma Mi J V S D
23 24 25 26 27 28 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Căutare în funcție de cinematograf:
Cinema City, Cinema City Afi Cotroceni, Cinema City Cluj, Cinema City Iași, Cinema City Sun Plaza, Cinema City Timișoara, Cityplex Brașov, Cityplex Constanța, Cityplex Tulcea, Cotroceni VIP, Grand Cinema Digiplex, Hollywood Multiplex, IMAX, Movieplex, The Light Cinema

Căutare după titlu sau persoane
din distribuție:


film persoană

Filme din această săptămână >>

Căutare în funcție de limbă:

Festivaluri de film
Cinema-edu (București)
CineȘoc (București)
ONE WORLD ROMANIA (București)
Premiile Gopo (București)
Otaku Festival (București)
Urmatoarele >>

Chappie

Salonul lui jimmy

Ispita

De ce eu?

Mielul Shaun - Filmul

Grand Central

Teoria întregului

Orașul câinilor

Kingsman: Serviciul Secret

Stockholm

Whiplash

12 ani de copilărie

Omul Pasăre

Premiere cinema
Chappie Povestea unui robot special, cel din titlu, care a ajuns să nu fie foarte diferit de oameni, să simtă și să aibă propriile păreri. Calități pentru unii, defecte pentru cei mai mulți umani din jur.
Ispita Un grup de prieteni au un loc secret unde vin mereu să petreacă dincolo de ochii familiilor. Dar, când o tânără e găsită moartă în apartament, cercul tinerilor se sparge și acuzațiile curg.
Salonul lui Jimmy Bazat pe un caz real, filmul este povestea activistului Jimmy Galtron (Barry Ward) deportat în America din Irlanda însângerată a anilor '30. Proiectul său comunitar naște vii reacții.
Premierele săptămânii trecute
Big Eyes: Ferestrele sufletului Film despre pictorița Margaret Keane, cea care a trebuit să se lupte ca să dovedească că ea este adevăratul autor al uimitoarelor tablouri-portret cu personaje desenate cu ochii mari, expresivi.
Femeia în negru 2: Îngerul Morții Ne întoarcem în trecutul casei pe care o știm din prima parte. Acum aici sosesc două profesoare și copiii din școala lor evacuată în cel de-al doilea război mondial. Iar spiritul, normal, apare.
Orașul câinilor Filmul este inspirat de o știre reală din Ungaria: extrema dreaptă a încercat - fără succes - să voteze o lege prin care stăpânii de câini ar fi fost impozitați diferit. O fetiță își caută câinele.
Sfântul Gra GRA este acronimul lui Grande Raccordo Anulare, centura care înconjoară Roma și care străbate periferiile orașului. Este primul documentar care câștigă Leul de Aur în istoria evenimentului.
Teoria întregului Film despre celebrul fizician și cosmolog Stephen Hawking (Eddie Redmayne), cel care a gândit o teorie a originii universului, despre boala lui și eforturile soției, Jane, de a face față situației.
Recomandări cinema

Verdele irlandez

("Salonul lui Jimmy", dramă englezo-francezo-irlandeză, 2014, premiera în 6 martie)

Mai mulți oameni adunați înseamnă o amenințare. Un grup strâns de aceleași nevoi și gusturi pro libertatea gândului e mai mult decât un pericol pentru autoritățile mereu la pândă. Când cei care stau umăr lângă umăr sunt irlandezi, nu trebuie căutat un motiv de revoltă. Filmul de față urmărește o întâmplare dintr-o mică localitate, dar cu efect de difuzare general. Un film despre rezistență, despre dăruire și lipsa fricii, despre încercarea de a investi în ceilalți și altceva decât bani.

Citește mai mult >>>

Pentru un loc călduț

("De ce eu?", dramă românească, 2014, premiera în 27 ianuarie)

Tudor Giurgiu a decis ca cel de-al 3-lea său lungmetraj să fie altfel decât eroticul "Legături bolnăvicioase" sau comicul, tandrul "Despre oameni și melci". O dramă cu personaje pe marginea prăpastiei într-un sistem sufocant, ca o caracatiță a Mafiei, un subiect politic la ordinea zilei, aspru, franc, fără înflorituri sau multe explicații.

Citește mai mult >>>

În curând
Urmărit în noapte  (13 martie 2015)
Leviathan  (13 martie 2015)
Aferim!  (13 martie 2015)
Frozen Fever  (13 martie 2015)
O zi în pantofii altcuiva  (13 martie 2015)
Cenușăreasa  (13 martie 2015)
Insurgent  (20 martie 2015)
Sarea pământului  (20 martie 2015)
Următoarele>>
Premiere în ultimele 30 de zile >>