Program cinema:
Județ:
Oraș:
Căutare în funcție de oră:
octombrie 2014 >>
L Ma Mi J V S D
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Căutare în funcție de cinematograf:
Cinema City, Cinema City Afi Cotroceni, Cinema City Atrium, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj, Cinema City Constanța, Cinema City Galleria, Cinema City Iași, Cinema City Pitești, Cinema City Sun Plaza, Cinema City Timișoara, Cityplex Brașov, Cityplex Constanța, Cityplex Tulcea, Cotroceni VIP, Grand Cinema Digiplex, Hollywood Multiplex, IMAX, Movieplex, The Light Cinema

Căutare după titlu sau persoane
din distribuție:


film persoană

Filme din această săptămână >>

Căutare în funcție de limbă:

Automata

Furia: Eroi anonimi

Offf... Engleza asta...

Aventură de două nopți

Serena

Cuscrii

Poarta albă

Înainte să adorm

Eliminați mesagerul!

Q.E.D.

Umblând printre morminte

Nume de cod: Spionul de noiembrie

Fata dispărută

Dracula: Povestea nespusă

Equalizer

Gardienii Galaxiei

Premiere cinema
Automata Sunt vremuri crunte pentru Pământ, când roboții s-au răsculat și au mai multă inteligență decât rasa umană. Stă în puterea agentului Jacq (Antonio Baderas în rol concentrat) să găsească echilibrul.
Cuscrii Luminița Gheorghiu revine pe marele ecran cu o comedie de data aceasta. Ea este mamă și soție (bine în tandem cu Mircea Diaconu). Când tinerii au ceva de anunțat, familia se adună împreună.
Furia: Eroi anonimi Este misiunea unui grup de soldați americani, care, aproape de sfârșitul celui de-al doilea război mondial, pornesc în spatele liniilor inamice, pentru un atac-surpriză. Foarte bine Brad Pitt.
Offf... Engleza asta... O soție casnică, liniștită și blândă, suportă tachinarea zilnică la care o supun soțul și fiica ei pentru că nu vorbește și nu înțelege limba engleză. Un film indian foarte lăudat.
Serena O femeie puternică și focoasă (Jennifer Lawrence care nu încetează să uimească) nu trece cu vederea greșelile. Rămâne de văzut ce se întâmplă când intervine minciuna în cuplu...
Recomandări cinema

"Supraviețuirea nu e relevantă. Viața este"

("Automata", SF spaniol, 2014, premiera în 24 octombrie)

Omul, supremul de pe pământ, cu drept de viață și de moarte pentru toate celelalte creaturi, inclusiv cele create de el. Dar ce se întâmplă când aceste inteligențe artificiale ar lua inițiativa să nu mai respecte ordinele, să învețe să se repare și updateze singure, progresând în câteva zile tot atât cât i-a trebuit omului în mii de ani? Nu ratați această provocatoare poveste despre limitele umane.

Citește mai mult >>>

Meet the Vrânceanus

("Cuscrii", comedie românească, 2014, premiera în 24 octombrie)

Filmul anunță o bătaie comică între Mircea Diaconu și Marian Râlea, iar aceasta, când vine. are suflu din Caragiale. Lungmetrajul tânărului regizor Radu Potcoavă este gândit cu nade pentru toate gusturile, care să atragă public divers în sală. Povestea aceasta cu pași mici are parte de prezența benefică a actriței prea rar văzută din păcate în film, Gabriela Popescu. Replicile ei, rostite matur, cu naturalețe, au într-adevăr farmec și haz.

Citește mai mult >>>

În curând
Coarne  (31 octombrie 2014)
Boxtroli  (31 octombrie 2014)
Alfabet  (31 octombrie 2014)
John Wick  (31 octombrie 2014)
Dragoste și Design  (31 octombrie 2014)
Hărți către stele  (31 octombrie 2014)
Patimile Mariei  (7 noiembrie 2014)
Punct și de la capăt  (7 noiembrie 2014)
Bărbați mișto  (7 noiembrie 2014)
Următoarele>>
Premiere în ultimele 30 de zile >>