Program cinema:
Județ:
Oraș:
Căutare în funcție de oră:
Căutare în funcție de cinematograf:
Cinema City, Cinema City Afi Cotroceni, Cinema City Atrium, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj, Cinema City Constanța, Cinema City Galleria, Cinema City Iași, Cinema City Pitești, Cinema City Sun Plaza, Cinema City Timișoara, Cityplex Brașov, Cityplex Constanța, Cityplex Tulcea, Cotroceni VIP, Grand Cinema Digiplex, Hollywood Multiplex, IMAX, Movieplex, The Light Cinema

Căutare după titlu sau persoane
din distribuție:


film persoană

Filme din această săptămână >>

Căutare în funcție de limbă:

Dacă aș rămâne

În mijlocul furtunii

Cripta

Precum în iad, așa și pe pământ

Darul lui Jonas

Captiv

Camera groazei

Gardienii Galaxiei

Nuntă în ofsaid

Premiere cinema
Cripta/ Domnul de la curte Un francez (Serge Riaboukine) vine în România, la Băile Herculane pentru un proiect în construcții. Prizonier într-un loc pustiu, el încearcă cu disperare să evadeze, să primească ajutor.
Dacă aș rămâne Este povestea emoționantă a Miei (Chloe Moretz) care se trezește prinsă între viață și moarte după accidentul de mașină. Ea trebuie să găsească acum o cale de comunicare cu părinții și iubitul.
În mijlocul furtunii O echipă de vânători de furtuni se va confrunta în Texas cu cea mai mare și mai devastatoare tornadă văzută vreodată. Comunitatea, cu spiritul ei civic, eroic, este pusă la încercare.
Precum în iad, așa și pe pământ Pe sub străzile Parisului se întind kilometri întregi de catacombe unde își găsesc odihna eternă prea multe suflete ca să mai poată fi numărate. O echipă intră aici și își pierd toți mințile.
Recomandări cinema

Ce faci, filmezi?

("În mijlocul furtunii", 2014, thriller american, premiera în 12 septembrie)

Uluitoare, halucinante, cumplite. Distrug tot în calea lor. Și există oameni mereu fascinați să le caute, să le filmeze, să le privească de aproape. Tornadele, cu vârtejurile lor abisale, fac ciclic prăpăd. Trecând peste faptul că cei din film asistă fără reacție sau milă, doar pentru spectacol și apoi cu frică, când totul devine personal, la stâlcirea unor case unde se presupune că le sunt vecinii, filmul are efecte interesante și momentele lui forte, dacă doriți să le vedeți.

Citește mai mult >>>

Hooked on a Feeling

("Gardienii Galaxiei", SF de acțiune american, 2014, premiera în 8 august)

Universul Marvel este plin de tot felul de supereroi. Cei mai mulți au în ei forța necesară și abilități ieșite din comun, ca să înfrunte ticăloși oricât de răi. Cei de acum, nou-nouți, vin cu mâinile goale, doar cu priceperea lor de a se descurca într-o situație grea. Au și ei arme și gadgeturi. Desigur, globul dorit de toți, cea mai cumplită și dsitrugătoare armă, nu e de folosit, doar de păzit.
Nu ratați cel mai bun film al momentului.

Citește mai mult >>>

În curând
Schimb de dame  (19 septembrie 2014)
Brâncuși din eternitate  (19 septembrie 2014)
America, venim!  (19 septembrie 2014)
Labirintul: Evadarea  (19 septembrie 2014)
Planșa  (26 septembrie 2014)
Equalizer  (26 septembrie 2014)
Dracula: Povestea nespusă  (3 octombrie 2014)
Îngerul morții  (3 octombrie 2014)
Terapie pentru crimă  (3 octombrie 2014)
Fata dispărută  (3 octombrie 2014)
Următoarele>>
Avanpremiere cinema
Premiere în ultimele 30 de zile >>