Program cinema:
Județ:
Oraș:
Căutare în funcție de oră:
Căutare în funcție de cinematograf:
Cityplex Tulcea, Cotroceni VIP, Grand Cinema Digiplex, Hollywood Multiplex, IMAX, Movieplex

Căutare după titlu sau persoane
din distribuție:


film persoană

Filme din această săptămână >>

Căutare în funcție de limbă:

Festivaluri de film

Orizont

Deadpool

Cum să fii singur și fericit

Zoolander 2

Cincizeci de umbre ale lui Black

Bunicul dezlănțuit

Trauma

Năzdrăvanii din pădure: Speriosul sperioșilor

Băiatul și bestia

Brokerii apocalipsei

The Finest Hours: Furtună extremă

Alvin și veverițele 4: Marea aventură

Revenant: Legenda lui Hugh Glass

Tinerețe

Premiere cinema
Capul sus
Capul sus Experiențele lui Malony (Rod Paradot), un delincvent juvenil, de la vârsta de la 6 până la 18 ani. Catherine Deneuve joacă rolul unui judecător de minori care face tot posibilul să-l reintegreze.
Cincizeci de umbre ale lui Black Dacă sunteți dintre cei care au apreciat senzualitatea surdă din filmul erotic-eveniment Fifty Shades of Grey, veți râde larg și la parodia după el, cu protagoniști afro-americani acum.
Cum să fii singur și fericit Iată filmul anti-Ziua Îndrăgostiților, cu un grup de prietene neconformiste pornite pe distracție. Sigur, poate că sufletul-pereche este pe undeva și pentru ele, dar nu e nicio grabă pentru a-l căuta.
Deadpool De la Marvel vine acum un altfel de supererou, cu abilități de luptă ieșite din comun, normal, cu regenerare, da, dar și cea mai bogată și slobodă gură de până acum. Așadar, umor din plin.
Orizont Filmul e povestea lui Lucian (András Hatházi) și a Andrei (Rodica Lazăr) - soț și soție, care, încercând să-și găsească "norocul", când iau în adminstrare o cabană pierdută undeva în Munții Apuseni.
Zoolander 2 Cel mai mare manechin masculin, Derek, se întoarce cu noi aventuri - pe podium și în afara lui. Ben Stiller regizează acum povestea pe care a gândit-o și scris-o în prima parte, cea din 2001.
Premierele săptămânii trecute
Alvin și veverițele 4: Marea aventură Veverițele digitale au avut atâta succes, încât acum ajung cu bine la numărul patru din serie. Gașca blănoșilor trebuie să aibă o discuție cu noua iubită a prietenului lor uman, Dave (Jason Lee).
Brokerii apocalipsei Un film despre grupul de patru economiști care au reușit să prevadă criza financiară din 2007, înaintea tuturor și a neîncrederii celor din jur. Acțiunea se bazează pe romanul lui Michael Lewis.
O nouă odisee greacă După ce mama lui, o femeie de origine albaneză, moare, Danny părăsește Creta pentru a locui împreună cu fratele lui mai mare la Atena.
The Finest Hours: Furtună extremă Povestea remarcabilă a celei mai mari operațiuni de salvare, executată cu o ambarcațiune de mici dimensiuni, din istoria Pazei de Coasta americane.
Recomandări cinema

Ca un testicul cu dinți

("Deadpool", film de acțiune american, 2016, premiera în 12 februarie)

Ryan Reynolds a mai jucat până acum în francize cu supereroi, însă nu a avut ca acum rolul principal și nici atâta bucurie de joc ca aici. Actorul se dezlănțuie în cel mai guraliv, mai impudic erou din universul de BD Marvel, iar rezultatul este un film foarte amuzant, cu multe plusuri de văzut. Titlul cronicii este una din replicile lui. Ca să înțelegeți ce vă așteaptă.

Citește mai mult >>>

Spune adevărul!

("Trauma, dramă engleză-australiano-americană, 2015, premiera în 5 februarie)

Will Smith intră cu foarte mult respect în pielea personajului de aici, doctorul de excepție care a descoperit în cercetările sale ce distrugeri produc loviturile în creierele jucătorilor de fotbal american, cel care s-a luat la trântă cu puternica Ligă Națională de Fotbal, pentru denunțarea adevărului crud.

Citește mai mult >>>

În curând
Fură steagul, salvează Luna  (19 februarie 2016)
Ave, Cezar!  (19 februarie 2016)
La capătul lumii  (26 februarie 2016)
Despre oameni și oi  (26 februarie 2016)
Ben-Hur  (26 februarie 2016)
The Other Side of the Door  (26 februarie 2016)
La loi du marché  (26 februarie 2016)
Zootropolis  (4 martie 2016)
Miracolul din Tekir  (4 martie 2016)
Următoarele>>
Premiere în ultimele 30 de zile >>