Program cinema:
Județ:
Oraș:
Căutare în funcție de oră:
februarie 2015 >>
L Ma Mi J V S D
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 1
Căutare în funcție de cinematograf:
Cinema City, Cinema City Afi Cotroceni, Cinema City Atrium, Cinema City Iași, Cinema City Sun Plaza, Cinema City Timișoara, Cityplex Brașov, Cityplex Constanța, Cityplex Tulcea, Cotroceni VIP, Grand Cinema Digiplex, Hollywood Multiplex, IMAX, Movieplex, The Light Cinema

Căutare după titlu sau persoane
din distribuție:


film persoană

Filme din această săptămână >>

Căutare în funcție de limbă:

Festivaluri de film
Otaku Festival (București)
TIFF (Cluj-Napoca)
Anim'est (București)

Jocul codurilor

Pene galbene

Joc periculos

Nuntași de închiriat

Mami

De neînvins

Cei 6 supereroi

Lunetistul american

Mortdecai

Somn de iarnă

Omul Pasăre

Promisiunea

Judecătorul

Ida

Premiere cinema
Joc periculos Jason Statham intră iar în rol de acțiune, de data aceasta el fiind cel care (la propriu, căci este dependent) face cărțile. Desigur, nu trece mult fără ca talentele lui de bătaie să fie solicitate.
Jocul codurilor Când pierderile încep să devină serioase, aliații îl cheamă la ordine pe matematicianul Turing (Benedict Cumberbatch) ca să spargă celebrul cod german, Enigma. Începe o luptă cu timpul.
Nuntași de închiriat Doug se căsătorește curând, dar, fiind un timid fără prieteni, riscă să fie singur la cel mai important eveniment din viața lui. Așa că va convinge un grup bizar de tineri bărbați să îl ajute. Comic.
Pene galbene - 3D Yellowbird cade din cuib și-n felul acesta se pierde de familie. Peste timp tocmai el este cel care va trebui să îndrume păsările în drumul lor spre Africa. Animație reușită.
Premierele săptămânii trecute
Hacker Frumușelul Nicholas (Chris Hemsworth ca să ia ochii) este forțat să ajute autoritățile americano-chineze, ca să descopere o rețea criminală. Talentele lui it sunt acum puse la bătaie contracronometru.
Omul Pasăre sau Virtutea nesperată a ignoranței Un actor (Michael Keaton) a devenit faimos cu un rol, supereroul Omul Pasăre. Din păcate, timpul a trecut, iar faima s-a mai stins. Acum are o montare pe Broadway în care și-a pus multe speranțe.
Somn de iarnă Aydin a fost actor, dar acum se ocupă de un mic hotel în Anatolia, împreună cu tânăra lui nevastă și cu sora Necla, venită la el după divorț. Când începe să ningă, toți din hotel se trezesc blocați..
The Water Diviner: Promisiunea Fermierul Connor (Russell Crowe), cel care are darul de a găsi apă, izvoare, pornește pe urmele fiilor lui dispăruți în bătălia de la Gallipoli, 1.400 de km, traversând două continente.
Recomandări cinema

Simt că aveți nevoie de o îmbrățișare

("Cei 6 supereroi", animație americană, 2014, premiera în 23 ianuarie)

O întâlnire Marvel-Disney-manga? O fi oare posibil? Iată că da. Personaje ca în anime, umor tandru marca Disney, plus un grup de eroi cu puteri ieșite din comun, cu forțe scornite din creierele lor peste limită. Și un robot, Baymax, de luat acasă. Clar, acum știm ce ne dorim ca jucărioare.

Citește mai mult >>>

Sudoare și sânge

("Omul Pasăre", dramedie americană, 2014, premiera în 16 ianuarie)

Filmul intră pe ecrane deja cu mantia triumfală a premiilor Globul de Aur câștigate de Michael Keaton și de regizorul Inarritu pentru scenariu și cu multele nominalizări la Oscarul de anul acesta. Povestea, bulversantă, cinică, dramatică, dar cu câteva momente de un haz nebun, îți dă o lecție despre chinurile creației artistice.

Citește mai mult >>>

În curând
Whiplash  (6 februarie 2015)
Minuni  (6 februarie 2015)
12 ani de copilărie  (6 februarie 2015)
Ascensiunea lui Jupiter 3D  (6 februarie 2015)
Stockholm  (13 februarie 2015)
Kingsman: Serviciul Secret  (13 februarie 2015)
Wish I Was Here  (13 februarie 2015)
Ispita  (20 februarie 2015)
Următoarele>>
Premiere în ultimele 30 de zile >>