Program cinema:
Județ:
Oraș:
Căutare în funcție de oră:
octombrie 2015 >>
L Ma Mi J V S D
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Căutare în funcție de cinematograf:
Cinema City Tg. Mureș, Cityplex Brașov, Cityplex Constanța, Cityplex Tulcea, Cotroceni VIP, Grand Cinema Digiplex, Hollywood Multiplex, IMAX, Movieplex

Căutare după titlu sau persoane
din distribuție:


film persoană

Filme din această săptămână >>

Căutare în funcție de limbă:

Festivaluri de film
CineȘoc (București)
Anim'est (București)
Timishort (Timișoara)
Comedy Cluj (Cluj-Napoca)
Nijikon (București)
Urmatoarele >>

Pan: Aventuri în Țara de Nicăieri

The Walk: Sfidează limitele

Muntele magic

9 luni, în căutarea tatălui

Marțianul

Black Mass

Blinky Bill

Internul

Autopotretul unei fete cuminți

Amy

Everest

Sexul, bată-l vina

Mune: Gardianul Lunii

Premiere cinema
9 luni, în căutarea tatălui Ariane (Sandrine Kiberlain) este o tânără judecătoare care își vede viața dată peste cap de o sarcină neprogramată. Ea descoperă cu spaimă că tatăl pare a fi un criminal căutat de poliție.
Muntele magic Filmul prezintă povestea reală a unui polonez, Adam Jacek Winkler, refugiat politic la Paris. Anca Damian alege să realizeze povestea în colaj animat, genul care i-a adus lauri cu "Crulic".
Pan: Aventuri în Țara de Nicăieri Ne întâlnim iar cu băiețelul care a plecat din Londra într-un tărâm fermecat. Versiunea de acum, frumos digitală, ni-l aduce ca personaj negativ (de nerecunoscut) pe Hugh Jackman.
The Walk: Sfidează limitele Philippe Petit, jongleur și artist de stradă francez, și-a propus să realizeze ceva ieșit din comun. El este cel care a străbătut la înălțime cei 42 de metri dintre turnurile din New York.
Premierele săptămânii trecute
American Ultra: Agent descoperit Mike (Jesse Eisenberg) descoperă că nu e un ratat nefericit, ci chiar un agent CIA. Acum el și iubita lui (Kristen Stewart) pornesc într-o aventură periculoasă (și comică pentru noi).
Autoportretul unei fete cuminți După debutul "Burta balenei" (co-semnat cu Ana Szel), Ana Lungu revine cu un lungmetraj solo la fel de independent, dar mai ambițios. Cu Emilian Oprea în posturi fără pudoare.
Bătrânul de 100 de ani care a sărit pe fereastră și a dispărut Așa cum spune și titlul, personajul decide că e timpul să o pornească în aventură, saturat de rutina și lâncezeala de la cămin. Ecranizare de carte, ambele reușite. Umor tandru. Pozitiv.
Internul Ben (Robert De Niro) este văduv, are 70 de ani și pensia nu i se pare cea mai plăcută perioadă din viață. Își încearcă șansa ca intern la o firmă fashion. Și aventura (comică) începe.
Recomandări cinema

Nu te opri, mai încearcă!

("Marțianul", SF american, 2015, premiera în 2 octombrie)

Un film pe o planetă îndepărtată, o misiune care merge în direcție nedorită, plus o voință umană ieșită din comun. Ridley Scott realizează un nou SF, aparte și el, la fel de special ca celelalte vechi, însă mult mai realist, mai clar, mai uman. Vastitatea spațiului este bine echilibrată de mintea ageră a eroului, iar Matt Damon reușește să te convingă de asta în fiecare cadru.

Citește mai mult >>>

Să crezi în tine

("Internul", comedie americană, 2015, premeira în 25 septembrie)

Pe Robert De Niro l-am aplaudat și pentru scufundările în rolurile mafiote, și în dramele intimiste, și pentru curajul de a aborda comedii de familie. Acum actorul își joacă vârsta reală, cu aplomb, cu ironie, cu înțelegere. Eroul său are însă parte de frișca vieții, într-o revitalizare foarte plăcută de urmărit. Vedeți filmul, vă veți face un prieten de colecție.

Citește mai mult >>>

În curând
Crimson Peak  (16 octombrie 2015)
Gangsteri de legendă  (16 octombrie 2015)
Macbeth  (16 octombrie 2015)
O oră de liniște  (16 octombrie 2015)
Jem and the Holograms  (23 octombrie 2015)
Nuntă în Toscana  (23 octombrie 2015)
Super Chef  (23 octombrie 2015)
Lumea e a mea  (23 octombrie 2015)
Puterea credinței  (23 octombrie 2015)
Următoarele>>
Premiere în ultimele 30 de zile >>