Program cinema:
Județ:
Oraș:
Căutare în funcție de oră:
iunie 2016 >>
L Ma Mi J V S D
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
Căutare în funcție de cinematograf:
Cinema City Afi Cotroceni, Cityplex Tulcea, Cotroceni VIP, Grand Cinema Digiplex, Hollywood Multiplex, IMAX, Movieplex

Căutare după titlu sau persoane
din distribuție:


film persoană

Filme din această săptămână >>

Căutare în funcție de limbă:

Trei amintiri din tinerețe

Ziua Independenței: Renașterea

În căutarea lui Dory

Jaful perfect 2

Dublu

Warcraft

Mașina de bani

Alice în Țara Oglinzilor

Super băieți

Bacalaureat

Angry Birds - Filmul

Premiere cinema
Trei amintiri din tinerețe Paul se pregătește să părăsească Tajikistanul. Este momentul unui rămas-bun și a aducerii aminte a tot ce a fost bun, încă din mica lui copilărie, despre prietenii și iubirile care l-au marcat.
Ziua Independenței: Renașterea La 20 de ani distanță de blockbusterul său cu efecte revoluționare și cu Will Smith, regizorul Roland Emmerich vine cu o continuare la povestea invaziei de proporții planetare.
Premierele săptămânii trecute
Dublu George e un tânăr arhitect de succes, însă nu de același lucru are parte și în viața personală. Când relația lui eșuează, el intră în depresie. Lupta cu demonii interiori îi va revela ce e important.
Jaful perfect 2 La doar un an după ce au păcălit FBI-ul și au câștigat admirația publicului cu cele mai spectaculoase trucuri de magie, echipa se pregătește de o nouă performanță inegalabilă.
În căutarea lui Dory De data aceasta, echipa Pixar o pune în prim-plan pe năuca albăstruie care ne-a amuzat în Finding Nemo. Ea are propria ei aventură pe coasta Californiei și, desigur, prieteni de nădejde.
Recomandări cinema

Ce ar face Dory?

("În căutarea lui Dory", animație, SUA, 2016)

Nu ne-am fi gândit la o continuare cu peștișorul Nemo, dar, iată, ea a venit. Și, veți vedea, e și mai emoționantă povestea de acum decât cea de acum 13 ani. Personajele, cu aspectul lor cauciucos, de jucării de cadă, umorul de bună calitate, pentru toate vârstele, plus situații în care orice ai face nu poți rezista lacrimilor, te iau toate pe sus într-o poveste despre curaj și prietenie.

Citește mai mult >>>

Ziua Independenței: Renașterea

(SF de acțiune, SUA, 2016)

20 de ani. Atât au trecut de la primul film cu invazia alienilor și pumnul tras de Will Smith în mutra unuia dintre ei. Pentru că se poartă continuările, prequel-urile sau trilogiile, același regizor ca în 1996, Roland Emmerich, este acum gata să ofere o încelștare și mai fabuloasă, mai dramatică și mai plină de efecte uluitoare. Sigur, cu vedetele momentului. Este rândul frumușelului Liam Hemsworth (v. franciza "Jocurile foamei") să salveze planeta și situația.

Citește mai multe >>>

Oachi, prințul din junglă

(Animație, SUA, 2014)

Desenele animate sunt greu de realizat. Iar dacă vin din altă parte decât de la marile studiouri americane, și mai greu de pătruns către un public avizat. Cel de față are o echipă din Malaezia și norocul ca vocile personajelor să fie puse - desigur, în versiunea originală - de vedete de la Hollywood. Povestea este comică, iar maniera de lucru încântătoare pentru toată familia, după cum veți vedea.

Citește mai mult >>>

Furia taților

("Warcraft", fantasy, SUA, 2016)

Iubitorii celebrului joc video, ca și cei ai genului fantasy au acum pe ecrane povestea de supraviețuire pe viață și pe moarte a eroilor cunoscuți. Orcii, așa cum erau ei în ecranizările după Tolkien, sunt de data aceasta cu problemele lor, cu dilemele lor morale, cu viață de familie și relații de prietenie și onoare.

Citește mai mult >>>

În curând
Înainte să te cunosc  (1 iulie 2016)
Răzbunarea amintirilor  (8 iulie 2016)
Legenda lui Tarzan  (8 iulie 2016)
Tomahawkul de os  (8 iulie 2016)
Sultan  (15 iulie 2016)
Următoarele>>
Premiere în ultimele 30 de zile >>