Program cinema:
Județ:
Oraș:
Căutare în funcție de oră:
iunie 2015 >>
L Ma Mi J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Căutare în funcție de cinematograf:
Cinema City Afi Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Cityplex Brașov, Cityplex Constanța, Cityplex Tulcea, Cotroceni VIP, Grand Cinema Digiplex, Hollywood Multiplex, IMAX, Movieplex

Căutare după titlu sau persoane
din distribuție:


film persoană

Filme din această săptămână >>

Căutare în funcție de limbă:

Femeia în aur

Comoara

Capital uman

Dezastrul din San Andreas

Tonul perfect

Lumea de dincolo de mâine

Pasolini

Violette

Mad Max: Drumul Furiei

Haos la Versailles

Secretul lui Adaline

Răzbunătorii 2: Sub semnul lui Ultron

Furios și iute 7

Premiere cinema
Capital uman Propunerea Italiei pentru Premiile Oscar este o poveste despre două lumi diferite, personaje din clase sociale diferite în Milano. Valeria Golino și Valeria Bruni Tedeschi în roluri emoționante.
Comoara Costi (Toma Cuzin) acceptă bizara propunere de a împărți jumate-jumate dintr-o comoară din curtea casei. Totul e ca să o găsească. Așa că încep săpăturile și vânătoarea cu detectorul de metale.
Dezastrul din San Andreas Așa cum spune și titlul, este vorba de falia celebră californiană, care produce un cutremur devastator. Eroul poveștii este pilotul (The Rock) care trebuie să salveze cât poate.
Femeia în aur Doamna Altmann (Helen Mirren) se luptă în proces să obțină înapoi potretul mătușii, celebrul tablou al lui Klimt. Îl are alături pe tânărul avocat Schoenberg (Ryan Reynolds).
Orășelul Alandala E rândul copiilor (mici) să facă ordine în oraș! Un grup de prieteni de grădi găsesc cele mai năstrușnice soluții la păguboasele idei ale adulților. Ajutați de bunici, totul este posibil.
Tonul perfect Așa cum știm din prima parte, un grup de studente americane și-au descoperit talentul de a cânta. Acum echipa se reunește cu miză mult mai mare, un concurs internațional. Numere electrice.
Premierele săptămânii trecute
Carmen Drama unei mame bolnave care vine la spital la oraș este văzută prin ochii fetiței din titlu. Dramă cu Rodica Lazăr, Adrian Titieni, Maia Morgenstern.
Lumea de dincolo de mâine Casey descoperă o insignă care face legătura cu un univers paralel. Ca să înțeleagă mai multe, are nevoie de Frank (George Clooney). Viitorul este, bineînțeles, năucitor vizual.
Pasolini Cel mai nou film al lui Abel Ferrara se concentrează asupra ultimei zile din viața marelui regizor italian Pier Paolo Pasolini (în film cu chipul actorului american Willem Dafoe).
Poltergeist 3D Horror-ul celebru din 1982 este rescris pentru efecte 3D. Entitățile care încep să bântuie casa familiei Bowen sunt mai multe, mai puternice și mai întunecate decât au crezut proprietarii.
Violette Cea din titlu o întâlnește pe Simone de Beauvoir (Sandrine Kiberlain mimetică în rol), care vede în ea potențialul de scriitor. Violette va deveni autor feminist renumit.
Recomandări cinema

Să îți găsești vocea, armonia

("Tonul perfect", film muzical american, 2015, premiera în 29 mai)

Pe Anna Kendrick o știm că poate să cânte, și din prima parte, și din musicalul cu Meryl Streep, "Into the Woods". În această continuare, grupul de fete cucuiete pornesc să cucerească lumea într-un concurs internațional, la Copenhaga, iar înfruntarea cu adversarii germani devine acerbă și patriotică. Filmul e salvat de calupuri de umor și aduce numere pentru absolut toată familia.

Citește mai mult >>>

Life is Life!

("Comoara", comedie francezo-română, 2015, premiera în 29 mai)

Toma Cuzin, Adrian Purcărescu și Corneliu Cozmei pornesc la drum, undeva, la țară, ca să se îmbogățească. Numai când spui asta știi că vor fi multe momente comice. Este un film regizat de Corneliu Porumboiu, are premiu la Cannes, iar Toma Cuzin joacă alături de soția și de fiul din viața reală. Trei argumente solide ca să vă desfătați cu o operă din Noul Val.

Citește mai mult >>>

În curând
Phoenix  (5 iunie 2015)
Spioana  (5 iunie 2015)
Povești trăsnite  (12 iunie 2015)
Jurassic World 3D  (12 iunie 2015)
Timbuktu  (12 iunie 2015)
Fata cu ochii verzi  (12 iunie 2015)
Supraviețuitoarea  (12 iunie 2015)
Anturaj  (12 iunie 2015)
Următoarele>>
Premiere în ultimele 30 de zile >>