Program cinema:
Județ:
Oraș:
Căutare în funcție de oră:
Căutare în funcție de cinematograf:
Cinema City, Cinema City Afi Cotroceni, Cinema City Atrium, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj, Cinema City Constanța, Cinema City Galleria, Cinema City Iași, Cinema City Pitești, Cinema City Sun Plaza, Cinema City Timișoara, Cityplex Brașov, Cityplex Constanța, Cityplex Tulcea, Cotroceni VIP, Grand Cinema Digiplex, Hollywood Multiplex, IMAX, Movieplex, The Light Cinema

Căutare după titlu sau persoane
din distribuție:


film persoană

Filme din această săptămână >>

Căutare în funcție de limbă:

Sin City 2: Am ucis pentru ea

Nuntă în ofsaid

Dansul dragostei 5: Bătălia starurilor

Țestoasele Ninja

Casa Magicianului

Război în bucătărie

Hai să fim polițiști!

Gardienii Galaxiei

În ordinea dispariției

Premiere cinema
Dansul dragostei 5: Bătălia starurilor - 3D Numere coregrafice uluitoare, street dance, break dance, de grup sau solo-uri de aplauze sunt iar strânse în această a cincea parte a francizei, cu tot ce a avut seria mai bun.
Love Bus: cinci povești de dragoste din București Film omnibus format din cinci episoade separate, fiecare cu câte o poveste de dragoste care se petrece în câte un cartier al Bucureștiului. Filmul, independent, cu studenți UNATC la debut pe ecran.
Love Bus: cinci povești de dragoste din București
Nuntă în ofsaid Ce poate să facă un microbist înrăit când finala cupei mondiale are loc exact în ziua nunții lui? Ephraim din această poveste (Patrick Criado foarte nostim) ne va arăta cum se descurcă.
Sin City 2: Am ucis pentru ea 3D Universul grafic al lui Frank Miller e din nou aici să ne încânte. În această continuare la uimitorul film din 2005 o urmărim iar pe Nancy Callahan (Jessica Alba). Alături de ea, personaje noi.
Țestoasele Ninja Grupul de justițiari este iar la datorie, ca să curețe New York-ul de clanul interlop care face legea pe străzi. Iar de data aceasta au de partea lor și o echipă de televiziune.
Recomandări cinema

Din dragoste

("Nuntă în ofsaid", comedie spaniolă, 2013, premiera în 22 august)

Un film european despre dragostea pierdută și regăsită, despre familie și sacrificiile făcute pentru unitatea și fericirea ei. Iată, de fapt, un subiect banal, însă este atât de emoționant, are atâta umor surd în fiecare scenă, cu actori credibili și performanți, încât este o bucurie să îl urmărești. Totul se întâmplă în ziua cea mai fericită din viață, ziua în care se află secrete care rănesc, ziua când se iau angajamente.
Ziua pe care nu ai cum să o uiți.

Citește mai mult >>>

Aromele pământului

("Război în bucătărie", film romantic american, 2014, premiera în 15 august)

Un regizor important, un roman de debut despre arta gastronomică și nu numai, despre arta care duce către câștigarea unei stele Michelin, doi producători de mare ecou în persoanele lui Steven Spielberg și Oprah Winfrey, distribuție frumoasă, convingătoare. Și o poveste despre succesul care cere sacrificii, pe înțelesul tuturor. Filmul este ambalat foarte frumos, are mult umor, are culoare, e vesel, zgomotos și emoționant.

Citește mai mult >>>

În curând
Eroi de sacrificiu 3  (29 august 2014)
Vânătoarea de spioni  (29 august 2014)
Camera groazei  (29 august 2014)
Îngerul morții  (5 septembrie 2014)
Darul lui Jonas  (5 septembrie 2014)
The November Man  (5 septembrie 2014)
Kira Kiralina  (5 septembrie 2014)
Captiv  (5 septembrie 2014)
În mijlocul furtunii  (12 septembrie 2014)
Următoarele>>
Premiere în ultimele 30 de zile >>