Program cinema:
Județ:
Oraș:
Căutare în funcție de oră:
Căutare în funcție de cinematograf:
Cinema City Afi Cotroceni, Cinema City Iași, Cinema City Sun Plaza, Cinema City Tg. Mureș, Cinema City Timișoara, Cityplex Brașov, Cityplex Constanța, Cityplex Tulcea, Cotroceni VIP, Grand Cinema Digiplex, Hollywood Multiplex, IMAX, Movieplex, The Light Cinema

Căutare după titlu sau persoane
din distribuție:


film persoană

Filme din această săptămână >>

Căutare în funcție de limbă:

Danny Collins

Un oraș criminal

Paul, mare polițist de mall 2

One Direction: Povestea din culise

Minuscule

Răpirea lui Freddy Heineken

Cel mai lung drum

Nori peste Sils Maria

Furios și iute 7

Clopoțica și Legenda Bestiei de Nicăieri

Sarea pământului

Insurgent

Cenușăreasa

O zi în pantofii altcuiva

Premiere cinema
Danny Collins Cel din titlu (Al Pacino) a fost cântăreț de succes. Viața i se schimbă după ce impresarul (Christopher Plummer) îi arată o scrisoare pe care i-a scris-o chiar lui John Lennon.
One Direction: Povestea din culise Încă un film cu tinerii din formația de succes, cu momente din turnee și cântece pe scenă, ca și cu acele clipe din culise, cu viața lor stresantă, plină de fani și paparazzi.
Paul, mare polițist de mall 2 Kevin James, cu personajele lui cumsecade și grăsulii, revine pe ecrane într-o continuare care îi face plăcere și în care poate să se desfășoare. Polițistul lui are iar probleme.
Un oraș criminal Dwayne (Liam Hemsworth) este un fost sportiv care a ales în locul gloriei să trăiască modest într-un mic orășel. Problemele încep când e suspect de crimă.
Premierele săptămânii trecute
Cel mai lung drum Luke (interpretat de Scott Eastwood, fiul celebrului actor Clint) este un cowboy tipic. Însă totul se schimbă, când campionul la rodeo de tauri o întâlnește pe Sophia.
Minuscule O animație franceză 3D în regia lui Thomas Szabo și Hélene Giraud, despre o buburuză prinsă din întâmplare într-un plin război dintre furnicile negre și furnicile roșii.
O duminică frumoasă Baptiste (Pierre Rochefort) este un profesor care se trezește pe cap cu unul din micii lui elevi după care nu a venit nimeni. Îi cunoaște familia, iar între ei se leagă o prietenie aparte.
Răpirea lui Freddy Heineken Intrați în interiorul poveștii planificării, executării și finalizării răpirii regelui berii, Alfred Heineken (Anthony Hopkins), în cel mai mare jaf cu cea mai uriașă recompensă plătită vreodată.
Recomandări cinema

O zi nasoală rău

("Un oraș criminal", thriller american, 2014, premiera în 17 aprilie)

John Malkovich acceptă să joace în acest mic proiect și să încerce să scoată cât poate de mult de la un rol banal. Șeriful lui nu este unul tipic, nu e nici iute de armă, nici nu turuie cuvinte de arestare. Ba, e chiar genul care plătește din buzunarul lui eroului să iasă la o bere sau să plece cu iubita. Foarte ciudat.

Citește mai mult >>>

Prieteni

("Clopoțica și Legenda Bestiei de Nicăieri", animație americană, 2014, premiera în 3 aprilie)

Un film de familie de la care toată lumea să plece binedispusă și cu lecțiile învățate. Căci Bestia de aici, chiar dacă e ea mare și se transformă într-o creatură, poate să fie bună. Mereu, dacă ai răbdare și dragoste, dacă poți să privești viața și din perspectiva celuilalt, ai să înțelegi mai mult, ai să câștigi. Un desen plin de întâmplări cu sufletul la gură, cu momente de respiro, cu muzică și umor tandru.

Citește mai mult >>>

În curând
Domnișoara Iulia  (24 aprilie 2015)
Cel ales  (24 aprilie 2015)
Secretul lui Adaline  (1 mai 2015)
Haos la Versailles  (1 mai 2015)
Samba  (1 mai 2015)
Tăietura  (8 mai 2015)
Viața bate filmul  (8 mai 2015)
Următoarele>>
Premiere în ultimele 30 de zile >>