Program cinema:
Județ:
Oraș:
Căutare în funcție de oră:
octombrie 2014 >>
L Ma Mi J V S D
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Căutare în funcție de cinematograf:
Cinema City Sun Plaza, Cotroceni VIP, Grand Cinema Digiplex, Hollywood Multiplex, IMAX, The Light Cinema

Căutare după titlu sau persoane
din distribuție:


film persoană

Filme din această săptămână >>

Căutare în funcție de limbă:

Dragoste și design

John Wick

Hărți către stele

Alfabet

Coarne

Boxtroli

Automata

Furia: Eroi anonimi

Offf... Engleza asta...

Serena

Înainte să adorm

Eliminați mesagerul!

Q.E.D.

Umblând printre morminte

Fata dispărută

Premiere cinema
Alfabet Documentar german despre sistemul educațional modern de pretutindeni, cu exemplificări din câteva zone geografice. Un film despre copii, creativitatea lor, părinți și profesori.
Aventură de două nopți Când întreg orașul este paralizat de un viscol puternic, doi tineri trebuie să treacă peste stinghereala aventurii din noaptea trecută și să descopere mai multe despre ei. Miles Teller foarte bun.
Boxtroli De la producătorii foarte interesantului Paranorman, iată încă o animație deosebită, numai bună pentru Halloween. Cei din titlu sunt ciudate creaturi în formă de cutie, care trăiesc în subteran.
Coarne După ce iubita este ucisă, la un an distanță, Ig (Daniel Radcliffe) se trezește că are pe creștet o pereche de coarne și darul de a-i face pe cei din jur să-și mărturisească cele mai ascunse secrete.
Dragoste și Design Românca Giulia Nahmany are șansa să joace într-o peliculă filmată și la noi, alături de Jane Seymour, aici șefa unei faimoase reviste de beauty din New York.
Hărți către stele Povestea, despre o tânără care își descoperă potențialul la Hollywood, are o distribuție forte - Mia Wasikowska, Julianne Moore (favorită la Oscar cu acest rol). Regia: David Cronenberg.
John Wick John Wick este o poveste de răzbunare și pocăință care are loc într-un New York strălucitor, dar imaginar, avându-l în rolul principal pe Keanu Reeves, laureat al World Stunt Award.
Recomandări cinema

"Supraviețuirea nu e relevantă. Viața este"

("Automata", SF spaniol, 2014, premiera în 24 octombrie)

Omul, supremul de pe pământ, cu drept de viață și de moarte pentru toate celelalte creaturi, inclusiv cele create de el. Dar ce se întâmplă când aceste inteligențe artificiale ar lua inițiativa să nu mai respecte ordinele, să învețe să se repare și updateze singure, progresând în câteva zile tot atât cât i-a trebuit omului în mii de ani? Nu ratați această provocatoare poveste despre limitele umane.

Citește mai mult >>>

Meet the Vrânceanus

("Cuscrii", comedie românească, 2014, premiera în 24 octombrie)

Filmul anunță o bătaie comică între Mircea Diaconu și Marian Râlea, iar aceasta, când vine. are suflu din Caragiale. Lungmetrajul tânărului regizor Radu Potcoavă este gândit cu nade pentru toate gusturile, care să atragă public divers în sală. Povestea aceasta cu pași mici are parte de prezența benefică a actriței prea rar văzută din păcate în film, Gabriela Popescu. Replicile ei, rostite matur, cu naturalețe, au într-adevăr farmec și haz.

Citește mai mult >>>

În curând
Bărbați mișto  (7 noiembrie 2014)
Patimile Mariei  (7 noiembrie 2014)
Saga vikingilor  (14 noiembrie 2014)
Magie în lumina lunii  (14 noiembrie 2014)
O minciună necesară  (14 noiembrie 2014)
Eliza Graves  (14 noiembrie 2014)
Deux jours, une nuit  (21 noiembrie 2014)
Left Behind  (21 noiembrie 2014)
Următoarele>>
Premiere în ultimele 30 de zile >>