Media Music Awards

Sibiu
4 octombrie 2012
Web: www.adpmpr.ro
Cei mai în vogă artiști români ai momentului, cei care au avut în ultimul an cele mai multe difuzări radio-TV și vizualizări pe internet, sunt premiați pe 4 octombrie, la Sibiu, în cadrul primei ediții a Media Music Awards.

Evenimentul desfășurat în Piața Mare, în fața a zeci de mii de oameni, este organizat de Media Forest, instituția care monitorizează în România canalele media (radio, TV, internet) cu scopul de a contoriza difuzările tuturor artiștilor prin rapoarte săptămânale, și va fi susținut de Kiss TV si Kiss FM.
Media Music Awards devine astfel prima decernare de premii total transparentă și de necontestat din România, pe baza rapoartelor întocmite de Media Forest în perioada 1 octombrie 2011 - 1 octombrie 2012.

Smiley, Alex Velea, Andreea Bănică, Anda Adam, Andra, Vunk, Mandinga, Voltaj, Puya, Grasu XXL- Maximilian și Corina sunt doar câțiva dintre artiștii care susțin recitaluri în cadrul acestui eveniment muzical.

Pentru decernarea premiilor Media Music Awards, sunt luate în calcul difuzările posturilor de radio Kiss FM, Europa FM, Magic FM, Pro FM, Radio 21, Radio Zu, National FM și Radio România Actualități, și a posturilor de televiziune 1 Music Channel, Kiss TV, MTV România și UTV.