Caută concerte:
Calendar concerte:
Căutare după locație:
Căutare după titlu:
Festivaluri de muzică
Simfonii de vară (București)
mai 28. - sep 25.
iun 03. - sep 25.
iun 17. - sep 04.
Dichis'N'Blues (Tulcea)
sep 02. - sep 03.
Posada Rock 2016 (Câmpulung Muscel)
sep 02. - sep 04.
sep 03. - sep 25.
Ziua Chitarelor (Constanța)
sep 03. - sep 03.
Plai Festival 2016 (Timișoara)
sep 08. - sep 11.
Balkanik Festival (București)
sep 09. - sep 11.
sep 09. - sep 18.
Recomandări concerte

Cristi Minculescu și IRIS

(București, Berăria H, marți 30 august, orele 22:30)

Cu 19 materiale discografice lansate, nenumărate clipuri și o serie de prestigioase distincții ale industriei muzicale în palmares, IRIS scrie pagini din istoria rockului românesc de peste 35 de ani. Pe 27 octombrie, formatia va urca pe scena din Hard Rock Cafe în formula sa de aur, care îi include pe: Cristi Minculescu (voce), Nelu Dumitrescu (tobe), Valter Popa (chitară), Doru Borobeică (bass) și Relu Marin (keyboards). Vino să te bucuri de un show electrizant și să cânți "Somn Bizar", "Noaptea", "Să nu crezi nimic", "Baby", "De vei pleca" și multe alte piese ale îndrăgitei trupei.

Citește mai mult >>>

Leo Iorga & Adrian Ordean și Trupa COCO

(Vama Veche, La Barbă Neagră, miercuri 31 august, orele 21:00)

După 18 ani de la plecarea din Trupa Compact, doua legende ale muzicii rock, Leo Iorga, solist vocal și Adrian Ordean, compozitorul hiturilor cunoscute și îndrăgite de voi: "Trenul pierdut", "Să te gândești la mine", "După ani și ani", "Cine ești tu oare", alături de Lake, Alex, Răzvan și Codruț formează trupa Pact! Deși de află în perioada de recuperare,după mai multe operații complexe, Leo Iorga va fi alături de colegii lui.

Citește mai mult >>>

Soiree Stradivarius

(București, Ateneul Român, joi 1 septembrie, orele 19:00)

Concertul Extraordinar Soiree Stradivarius reprezintă finalul apoteotic al Concursului Internațional de Dirijat Jeunesses Musicales București-ediția a VII-a, cea mai prestigioasă competiție dedicată tinerilor dirijori din întreaga lume, având vârsta până în 35 de ani. Sub bagheta celor 3 finaliști ai concursului, Orchestra Simfonică a Filarmonicii George Enescu și solistul Răzvan Stoica vor oferi publicului o experiență unică, plină de sensibilitate și inspirație.

Citește mai mult >>>

Luna Amară I Cuibul

(București, casa Universitarilor, joi 1 septembrie, orele 19:00)

Luna Amară cântă de 15 ani sincer și fără ocolișuri. Cu un prim disc ("Asfalt", 2004) care a dobândit, în timp, un statut-cult, formația și-a rafinat limbajul artistic de la album la album ajungând, în 2011, la "Pietre în alb" - cea mai completă și mai matură experiență Luna Amară de până acum, cu teme lirice complexe punctate de o interpretare în forță și de o producție modernă. Cu un portofoliu live impresionant și o abordare proprie a muzicii rock, cu influențe inclusiv din spectrul metalic și progresiv, Luna Amară continuă să fie relevanți prin arta lor cu mesaj, profunzimea versurilor și pasiunea cu care se urcă pe scenă de fiecare dată.

Citește mai mult >>>

Delia

(București, Hard Rock Cafe, joi 1 septembrie, orele 21:30)

Cameleonica solistă reușește să se reinventeze în mod constant și să încânte publicul prin apariții spectaculoase, prezența scenică debordantă și piese pe măsură. Dacă super hitul "Pe aripi de vânt" i-a adus artistei zeci de milioane de vizualizări pe You Tube, piese precum "Da, mamă", "1234" sau "Ce are ea" au adus-o, din nou, în fruntea topurilor de specialitate și în rândul celor mai difuzați artiști pe stațiile radio & tv cu profil muzical.

Citește mai mult >>>

Niște Băieți

(București, Verde Stop, vineri 2 septembrie, orele 17:00)

Niște Băieți sunt singura trupă care abordează stilul Muzica de petrecere cu distors și final glorios. Din dragoste și respect pentru compozitorii și interpreții care ne-au adus bucurii în anii copilăriei, proiectul Niște Băieți propune transpunerea pieselor nemuritoare, scrise înainte, în timpul și după epoca "de aur", în ritmuri de punk rock, pentru a le pasa mai departe generațiilor tinere, în speranța că ele vor fi îndrăgite, gustate sau măcar auzite și de ei - așa cum chiar ei se descriu.

Citește mai mult >>>

byron

(București, Hard Rock Cafe, vineri 2 septembrie, orele 22: 30)

În cei 9 ani de activitate, membrii trupei byron au lansat patru albume, au demarat proiecte marete pe care le-au și finalizat (DVD-ul unplugged, DVD-ul de la Salina Turda, concursul byron - Rock Your High School, musical-ul "Nevestele Vesele din Windsor"), nemaivorbind de numărul mare de concerte susținute la festivaluri de renume sau în cluburi. byron au susținut în 2013 turneul național intitulat sugestiv "30 de secunde de turneu", onorând moștenirea bilingvă a celui mai recent album de studio, "30 Seconds of Fame/ 30 de secunde de faimă".

Citește mai mult >>>

Les Elephants Bizarres

(București, Verde Stop, sâmbătă 3 septembrie, orele 12:00)

Les Elephants Bizarres este una dintre cele mai iubite trupe indie din România, cu un stil inconfundabil electro synthpop. Încă de la începuturile sale, în 2007, line-up trupei i-a inclus pe Claudiu Știrbei (tobe), Mihai Marin (bas) și ?tefan Matei (voce), iar în 2014 acestora li s-au alăturat Enver Mamut (chitară) și Tudor Amarandei (synth/clapă). Elefanții promit un show plin de energie frumoasă, la Bucharest Craft Beer Festival, așa că trompa sus!

Citește mai mult >>>

ARTmania Bucharest Blast

(București, Arenele Romane, sâmbătă 3 septembrie, orele 17:00)

Within Temptation, trupă celebră pentru show-urile extravagante, revine la București după patru ani și un album distanță. Agent Fresco reprezintă Islanda la ARTmania Bucharest Blast și vor susține aici un concert vulcanic cu influențe jazz, pop, rock și hardcore. Proiectul Mutiny on The Bounty vine din Luxemburg, iar după ce a câștigat multe Grammy-uri promite să devină headliner la cea de-a zecea ediție ARTmania Bucharest Blast.

Citește mai mult >>>

Grimus

(Bucurește, Verde Stop, duminică 4 septembrie, orele 12:00)

Grimus este o formație de rock alternativ din Cluj Napoca, înființată în anul 2005, care într-un timp scurt a ajuns un nume foarte îndrăgit al scenei alternative. Bogdan Mezofi (voce), Valentin Rauca (chitară), Cristian Csapo (chitară), Lehel Kiss (clape), Titus Vadan (Bas) și Tamas Adorjani (tobe) sosesc după o pauză mai lungă la București, iar Bucharest Craft Beer Festival îi așteaptă cu brațele deschise.

Citește mai mult >>>

Myname

(București, Palatul Național al Copiilor, duminică 4 septembrie, orele 18:00)

Myname este una dintre cele mai apreciate formații coreene de muzică k-pop. A fost înființată în anul 2011 și îi are în componență pe: GunWoo, InSoo, SeYong, JunQ și ChaeJin. Single-ul de debut, intitulat "Message", a fost lansat în octombrie 2011. În 2015, MYNAME a susținut un turneu de 8 concerte, înainte de a anunța noi lansări de albume în Coreea și Japonia. Cel de-al doilea album lansat în Coreea, se numește "Too Very So Much" iar albumul lansat în Japonia se numește "Without You" și a fost prefațat de single-ul "Stop the Time". Albumul s-a vândut în 34.879 de exemplare în prima zi de la lansare, iar piesa "Stop the Time" a fost aleasă pentru coloana sonoră a serialului Five Star Tourist, difuzat de postul de televiziune NTV.

Citește mai mult >>>

Recomandări party/cluburi
Deocamdată nu avem recomandări