Caută concerte:
Calendar concerte:
Căutare după locație:
Căutare după titlu:
Festivaluri de muzică
Cine-Ritm (București)
noi 07. - iun 30.
noi 18. - ian 03.
dec 01. - dec 30.
Live Festival (București)
dec 09. - dec 10.
Gala Folk "Om bun" (București)
dec 12. - dec 12.
iul 06. - iul 09.
Recomandări concerte

Sunet Fin

(București, Club Fabrica, vineri 9 decembrie, orele 20:30)

Sunet Fin s-a lansat în 4 decembrie 2014 în clubul B52 din Bucuresti, printr-un show cu mai multi invitati de pe scena hip-hop, printre care: Misiune de pedeapsa, Krem, Yda si Vlad TZP. Toate cele 3 videoclipuri ("#Bassbalans", "Sunet Fin", "Nostalgie") au fost difuzate în premiera pe Music Channel. Tot acolo, trupa a fost invitata la emisiunea Alternative Hour cu Hefe. Piesele Sunet Fin se aud si la radio: Tananana, Radio Guerilla, Radio Trib, Cooperativa Urbana.

Citește mai mult >>>

Alternosfera

(București, Quantic Pub, vineri 9 decembrie, orele 21:00)

Alternosfera este o formatie de rock alternativ, înfiintata în decembrie 1998 la Chisinau. De-a lungul timpului, trupa a sustinut sute de concerte în România si Republica Moldova, lansând cinci albume si un EP. În luna octombrie a anului trecut, Alternosfera a lansat albumul "Haosoleum", ultima parte a tripticului "Epizodia", printr-un concert inedit la Arenele Romane din Bucuresti. De asemenea, trupa a primit, pentru al treilea an consecutiv, titlul "Best Romanian Alternative Rock Band 2015", în urma unui concurs anual organizat de Metalhead.ro.

Citește mai mult >>>

Zob

(București, Club Fabrica, sâmbătă 10 decembrie, orele 20:30)

Cunoscuti pentru celebrele piese "Telenovele", "Prietena mea", "Printre nori", "Cântec de dragoste" sau "Clona" si pentru stilul punk rock abordat, ZOB a participat la numeroase festivaluri din Bucuresti si din tara, deschizând concertele formatiei rock de traditie Iris în cadrul turneului lor national "Digital Athenaeum" sau concertele unor artisti straini ca Dio si Billy Idol. În octombrie 2015, ZOB lanseaza materialul cu numarul 6 al formatiei, "Deviant".

Citește mai mult >>>

Lara Fabian

(Craiova, Sala Polivalentă, duminică 11 decembrie, orele 19:30)

Pe parcursul celui mai asteptat eveniment concertistic local, spectatorii o vor putea fi martorii unor momente muzicale surpriza, o vor putea acompania pe îndragita artista în celebrele interpretari ale melodiilor "Je T'aime" sau "Adagio" si, în acelasi timp, vor putea continua traditia, ridicând în aer mii de luminite calde sau inimi tiparite cu mesaje de admiratie. Cu decoruri ample, lumini mirifice sau proiectii relevante adaptate fiecarei piese, locatia va capata nuanta unui spatiu de poveste menit sa completeze atmosfera perfecta pentru un spectacol memorabil.

Citește mai mult >>>

Gala Folk "Om bun" 2016

(București, Sala Palatului, luni 12 decembrie, orele 19:30)

Corifeii folk-ului se reunesc pe 12 decembrie pe scena Sălii Palatului într-un spectacol de sărbătoare a spiritului - Gala Folk "Om bun" 2016. Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi, Marius BaȚu, Zoia Alecu, Emeric Imre, Cosmin Vaman & Alexandra Andrei vor oferi publicului o seară de suflet, o gală a celor mai frumoase cântece folk. Amfitrionul spectacolului va fi actorul Flaviu Crișan.

Citește mai mult >>>

Concert de Crăciun - Lucia&Muse Quartet

(București, Unteatru, luni 12 decembrie, orele 21:00)

Povestea Luciei începe în 2011, pe micul balcon din apartamentul părinților ei, cu o chitară, o cameră digitală și o puternică dorință de a fi remarcată de trupa ei preferată de la noi - The MOOoD. Avea să înregistreze un cover, nimic deosebit, fără efecte speciale, urmând să-l publice pe pagina lor de Facebook. Ei aveau să-l aprecieze și asta urma să fie tot. Lucia nu avea să se dea bătută, însă, așa că la câteva luni distanță a mai făcut o încercare, puțin diferită; același balcon, aceeași cameră, dar de data asta cu o clapă în loc de chitară.

Citește mai mult >>>

Muzica Teatrului - Cari Tibor Project

(București, Unteatru, marți 13 decembrie, orele 21:00)

În cei 12 ani de la lansare,proiectul Muzica Teatrului a devenit un adevărat fenomen cultural, a generat un val uriaș de admiratori care-i urmărește itinerariul, peste 100 de artiști cântând alături de Cari Tibor în acest original proiect de autor. Repertoriul este alcătuit exclusiv din creațiile lui Cari Tibor, pe care autorul și-a dorit să le salveze de neantul uitării după ce spectacolele pentru care au fost scrise au pierit, lansându-le într-un circuit concertistic, viabil și evolutiv.

Citește mai mult >>>

Acoustic Dream

(Constanța, Teatrul de Stat, miercuri 14 decembrie, orele 19:00)

Un concert interactiv în care trupa "Acoustic Dream" va rezona cu sufletul fiecăruia dintre voi purtându-vă printr-o poveste muzicală în căutarea visului de Crăciun, pentru un interval de o oră și jumătate. O incursiune prin repertoriul muzical internațional specific sărbătorilor de iarnă, presărat pe alocuri cu creații proprii ale trupei, dar și cu participarea extraordinară a unor invitați speciali: Laur și Papu de la Trupa Zero; soprana Laura Eftimie; Constanța Brass Band (Florin Voinea - trompetă; Sorin Mustățea - trompetă; Valeri Băran - trombon), percuționistul Alexandru Munteanu și Corul de Copii "DO-RE-MI" coordonat de Inga Postolache.

Citește mai mult >>>

Carmen - Rock Version

(București, Sala Palatului, miercuri 14 decembrie, orele 19:00)

Spectacolul "Carmen - Rock Version", o operă în patru acte de Georges Bizet are la bază un concept original gândit de managerul Antoniu Zamfir. Evenimentul se dorește a fi o demonstrație a ideii că diferitele ramuri ale artei interpretative nu pot fi ?i nu trebuie separate unele de altele. Ele pot alcătui un întreg doar completându-se, având impact reciproc și hrănindu-se una din cealaltă.

Citește mai mult >>>

Alessandro Safina

(Cluj-Napoca, Sala Polivalentă, miercuri 14 decembrie, orele 19:30)

Alessandro Safina unul dintre cei mai populari tenori din lume, revine cu un nou concert în România, grație organizatorului Premium Booking. După spectacolul impresionant prezentat la București, unde a fost ovaționat de peste 4.000 de spectatori, îndrăgitul tenor și-a răsplătit admiratorii cu nu mai puțin de 5 bisuri.

Citește mai mult >>>

Hauschka

(București, Sala Radio, joi 15 decembrie, orele 20:00)

Unul dintre cei mai cunoscuți susținători ai pianului modificat - al cărui sunet este alterat prin inserarea unor obiecte între sau pe corzile, ciocănelele și amortizoarele pianului. Sunetul specific Hauschka a fost dintotdeauna atât instinctiv, cât și alimentat de o dragoste puternică pentru ritm. Un artist care cunoaște pianul în totalitate și nu se teme să îl abordeze cu sensibilitate și dinamism, fiind capabil să îmbrățișeze o gamă largă de influențe.

Citește mai mult >>>

Fjord

(București, Club Fabrica, joi 15 decembrie, orele 20:00)

Fjord este o formație instrumentală influențată foarte mult de curentele shoegaze, post-rock și post-metal, care încearcă adesea să exploreze tărâmul armoniilor atmosferice. Noul album al trupei, "Portrait for a Reflection", a fost lansat în premieră anul acesta la Dark Bombastic Evening, în Alba Iulia, cu un real succes, urmând ca acum să fie prezentat și fanilor bucureșteni.

Citește mai mult >>>

Alexandrina

(București, Control Club, joi 15 decembrie, orele 21:00)

Alexandrina Hristov, originară din Chișinău, Republica Moldova, a cunoscut succesul artistic în București, unde s-a mutat în 2006, după ce în 2005 a fost una dintre protagonistele filmului "Trois femmes de Moldavie", în regia lui Paul Cuzuioc pe a cărui coloană sonoră s-au aflat câteva dintre piesele sale. În 2009 Alexandrina a lansat albumul "Om de Lut", o colecție de cântece compuse într-o perioadă lunga de timp, unele chiar în copilărie.

Citește mai mult >>>

Partizan - Acustic

(București, Unteatru, vineri 16 decembrie, orele 21:00)

Un proiect artistic inedit la care a pus cu voioșie umărul, vioara și poveștile, Sergiu Corbu Boldor. Muzica a fost cea care i-a unit cel mai mult. Există între ei o afinitate, o înțelegere artistică reciprocă, destul de rar intâlnite. Le-a plăcut mereu aceeași muzică și nu ai crede că vreunul l-a influențat pe altul, ci mai degrabă l-a potențat. Ei sunt acei puțini artiști cu carieră solidă care au evitat solutțile facile și au stat departe de compromisuri. Toată lumea care îi iubește îi apreciază și viceversa.

Citește mai mult >>>

Strauss Festival Orchestra Vienna

(București, Sala Palatului, vineri 16 decembrie, orele 20:00)

Strauss Festival Orchestra Vienna sub bagheta maestrului Willy Büchler, aduce pentru al optulea an consecutiv, fascinația muzicii autentice vieneze în România. De la începutul mileniului, din anul 2000, Strauss Festival Orchestra Vienna sus?ine anual Concertul de Anul Nou în Sala Mare a renumitei Wiener Konzerthaus. Maestrul Willy Büchler este personajul cheie al spectacolului, stăpânind nu doar scena, ci și publicul, pe care îl invită să participe cu totul la spectacol.

Citește mai mult >>>

Bucovina

(București, Arenele Romane, sâmbătă 17 decembrie, orele 18:00)

Bucovina este o trupă de folk metal tradițional din România. A fost înființată în anul 2000 de către Crivăț și fostul basist, Harbard. În prezent, trupa este formată din Florin "Crivaț" Tibu (chitară), Bogdan Luparu (chitară, vocal), Bogdan "Vifor" Mihu (precuție) și Jorge Augusto Coan (bas). În 2015, Bucovina a lansat cel mai nou album de studio, "Nestrămutat", în cadrul unui concert la Arenele Romane.

Citește mai mult >>>

Lucian Ban, Mircea Tiberian și Toma Dimitriu

(București, Hanul Gabroveni, sâmbătă 17 decembrie, orele 19:30)

Ultimul concert din cadrul stagiunii Artist in Residence 2016, curatoriată de Lucian Ban, aduce pe scenă 3 pianiști români de excepție ce vor explora universul jazzistic românesc, de la tradiție la avangardă Artist In Residence închide stagiunea de jazz din acest an cu un concert extraordionar, în doua părți, în care vor urca pe scenă trei pianiști români de excepție: Lucian Ban, curatorul si artistul în rezidență al acestei stagiuni, va susține un recital de pian solo tribut - Mr Joy, a celebration of Paul Bley, iar Mircea Tiberian și Toma Dimitriu vor susține un rar concert de jazz la doua piane - The Pale Dot.

Citește mai mult >>>

Christmas Jazz

(Ploiești, Teatrul Toma Caragiu, duminică 18 decembrie, orele 19:00)

Celebrul acordeonist, dirijor și compozitor Emy Dragoi vă așteaptă la un concert festiv de Crăciun alături de Grand Orchestra, un grup format din numeroși instrumentiști din România dar și din străinătate. Invitații speciali ai serii vor fi actorii Teatrului Național București, Medeea Marinescu și Marius Manole. Muzica, poezia și teatrul vor face ca atmosfera Crăciunului să vibreze pe scenă și în sufletele spectatorilor. Spectacolul va include piese clasice de iarnă, interpretate în stilul muzicii de jazz dar și valsuri vieneze într-un decor de basm.

Citește mai mult >>>

Recomandări party/cluburi
Deocamdată nu avem recomandări