Caută concerte:
Calendar concerte:
Căutare după locație:
Căutare după titlu:
Festivaluri de muzică
Zilele Culturii Ruse (În mai multe orașe)
oct 18. - noi 15.
Festivalul Internațional de ... (În mai multe orașe)
oct 28. - noi 14.
Manufest 2016 (Timișoara)
noi 04. - noi 05.
noi 05. - noi 19.
Disney Magical Music from the ... (În mai multe orașe)
noi 12. - noi 23.
Haywire Festival (Timișoara)
noi 25. - noi 26.
Recomandări concerte

Tudor Gheorghe - Toamna Simfonic

(București, Sala Palatului, miercuri 26 octombrie, orele 19:00)

Tudor Gheorghe, "olteanul absolut", vine în fața dumneavoastră cu "Toamna Simfonic", la Sala Palatului pe 26 octombrie, începând cu ora 19:00. Pe marea scenă vor urca membrii Orchestrei Naționale Radio, Corul Național de Cameră Madrigal - " Marin Constantin" și Tudor Gheorghe, uniți sub bagheta dirijorului și orchestratorului, Marius Hristescu. Tudor Gheorghe este singurul artist din România care are anotimpurile lui, cinci: Primăvara, Vara, Toamna, Iarna și Femeia . Fiecare anotimp a fost celebrat alături de sute de mii de spectatori.

Citește mai mult >>>

Taxi

(București, Hard Rock Cafe, miercuri 26 octombrie, orele 21:30)

În al 17-lea an de activitate al trupei Taxi, aceasta are în portofoliu peste o mie de concerte, o prezență la Eurovision, opt albume, multe clipuri și nenumărate hituri. Liniile melodice revigorante și versurile imprevizibile, romantice și/sau ironice, transformă orice recital al trupei într-o experiență memorabilă, de la care pleci cu fruntea descrețită și cu refrenele pe buze. Vino să ascul?i piese celebre, pline de umor și ironie ca "Jumătatea mea", "Cele două cuvinte", "Ești iubibilă", "Strada mea cu-n singur bec", "Criogenia salveaza România" sau "E criza!".

Citește mai mult >>>

Ad Hoc

(București, Club Fabrica, joi 27 octombrie, orele 20:00)

Ad Hoc va susține un concert în cadrul căruia va lansa primul videoclip 360 de grade al single-ului "Furtuna II". Videoclipul este realizat de către Spice Media Production & 360 Pro Team, iar filmările au fost făcute în parcul natural Grădina Zmeilor din județul Sălaj, un loc plin de legende, tradiții și mister. Melodia "Furtuna II" face parte din coloana sonoră compusă de trupa Ad Hoc, pentru un spectacol de proporții în România, la care au participat peste 100 de actori. Spectacolul este conceput de Pancu Liviu, actor și regizor la Teatrul Național din Târgu Mureș.

Citește mai mult >>>

Dhafer Youssef

(București, Sala Radio, joi 27 octombrie, orele 19:30)

Dhafer Youssef revine la Jazz Night Out într-o nouă formulă în care chimia dintre membrii trupei e gata să facă istorie. După un show sold out în 2014, artistul tunisian va prezenta în București noul său disc care va apărea în luna martie. Îl va avea alături pe americanul Mark Guiliana, probabil cel mai versatil baterist al momentului. Guiliana este prezent nu doar pe ultimul album al regretatului David Bowie, Blackstar, ci și în centrul scenelor contemporane de jazz și de muzică electronică. Colaborează, printre mulți alții cu Dave Douglas, Avishai Cohen, Gretchen Parlato, dar și cu Brad Mehldau, pianistul cu care pune bazele grupului Mehliana, un duo ce a făcut furori la cele mai mari festivaluri de jazz.

Citește mai mult >>>

Friendly CityBlues Concert - Dan Andrei Aldea și Nicu Covaci

(București, Hard Rock Cafe, vineri 28 octombrie)

Dan Andrei Aldea și Nicu Covaci - o colaborare pe care scena rock-ului românesc o așteaptă de aproape jumătate de secol, o întâlnire remarcabilă între doi artiști care au creat legende în muzica rock. Dincolo de granițele genului muzical care i-a consacrat, Dan Andrei Aldea și Nicu Covaci aduc acum în Hard Rock Cafe un eveniment inedit de blues, cu acorduri care au început, pentru fiecare dintre ei, poveștile ce ulterior s-a concretizat în Sfinx și Phoenix și au schimbat pentru totdeauna fața muzicii românești.

Citește mai mult >>>

Maria Răducanu

(București, Unteatru, vineri 28 octombrie, orele 21:00)

Posedând una dintre cele mai distincte voci din lume, Maria Răducanu întrepătrunde doina românească cu fado, Rembetiko, blues și improvizații, creând o muzică pură, profund emoționantă și care-ți merge direct la inimă.

Citește mai mult >>>

Vița de vie

(București Arenele Romane, sâmbătă 29 octombrie)

În cadrul recitalului, formația lansează prima parte a albumului "Șase/Șase". Această primă parte a albumului se numește Șase (+) și conține 6 piese. Cinci dintre acestea au fost dezvăluite pe parcursul acestui an în intregime fanilor abonați la newsletterul VdV: Luna și noi, Pe plajă-n Vamă la 5, Inimi surde, Somn ușor - Join the Band și Metaforă de toamnă. Ultima piesă o dezvăluim acum: Hai încearcă - feat. Cosmin Lupu - Days of Confusion & Planet H. Inimi surde, Luna și noi, Pe plajă-n Vamă la 5 au fost lansate și ca single-uri oficiale.

Citește mai mult >>>

The Amsterdams

(București, Unteatru, sâmbătă 29 octombrie, orele 21:00)

Trupă bucureșteană de indie/alternative înființată în 2005, The Amsterdams, a lansat până acum trei materiale de studio: primele două discuri, Adolessons (2009) și Electromagnetica (2011) le-au cimentat reputația ca una dintre cele mai promițătoare trupe autohtone de gen, băieții experimentând atât cu sonorități indie/rock cât și cu elemente electro/pop. Pe cel de-al treilea album, Winds Apart, lansat la sfârșitul lui 2013, trupa ne prezintă o altă față - reinterpretând în manieră 100% acustică piese de pe primele albume.

Citește mai mult >>>

byron

(Timișoara, Sala Polivalentă, sâmbătă 29 octombrie, orele 21:00)

byron cântă rock cu influențe diverse. Trupa s-a înființat în 2006 și a lansat de atunci 6 albume de studio și trei DVD-uri live. Cel mai nou album de studio, Eternal Return, a fost înregistrat vara trecută la celebrele studiouri Windmill Lane din Dublin și este un album-concept cu 12 piese corespunzând fiecare câte unei luni din calendar. byron se reîntoarce la un sound art rock, cu compoziții și aranjamente complexe punând în valoare duo-ul dintre chitara electrică și pian, împreună cu vocea puternică și hipnotică a solistului Dan Byron.

Citește mai mult >>>

Concert caritabil #Colectiv

(București, Arenele Romane, duminică 30 octombrie, orele 17:00)

La acest eveniment vor concerta atât formații tinere precum Days Of Confusion, Up To Eleven, 9.7 Richter, ai căror membri au fost răniți în accident, cât și artiști consacrați printre care se numără Holograf, Vama și Nicu Covaci. Intrarea se face pe bază de donație. Pe 30 octombrie 2015, lumea rock-ului din România a primit o lovitură grea. Una dintre cele mai promițătoare trupe ale noului val, Goodbye to Gravity, a pierdut patru din cei cinci membri în timpul concertului de lansare al celui de-al doilea material discografic, "Mantras of War".

Citește mai mult >>>

Recomandări party/cluburi
Deocamdată nu avem recomandări