Caută concerte:
Calendar concerte:
Căutare după locație:
Căutare după titlu:
Festivaluri de muzică
iun 03. - sep 25.
iun 17. - sep 04.
iul 06. - aug 24.
iul 08. - iul 31.
iul 14. - iul 26.
iul 21. - iul 31.
SoNoRo Conac (În mai multe orașe)
iul 23. - aug 06.
Padina Fest (Platoul Padina)
iul 28. - iul 31.
Zilele Unteatru (București)
iul 28. - aug 03.
Marele Picnic ShortsUp (București)
iul 29. - iul 30.
Recomandări concerte

Șuie Paparude

(Vama Veche, Expirat, joi 28 iulie, orele 21:00)

Din 1994 încolo, rămasă doar în formula Michi / Dobrică, Șuie Paparude își începe adevărata ascensiune. Un drum de vreo 20 de ani care are să-i poarte prin șapte albume de studio, colaborări cu nume de seamă de pe scena românească: DJ Vasile, DJ Niki4, Junkyard sau Bean (actualul solist), concerte cam unde vezi cu ochii, de la cluburi și festivaluri la piețe și stadioane, în țară sau peste granițe, numeroase premii și întâmplări cât pentru istoria a trei trupe la un loc.

Citește mai mult >>>

Robin and the Backstabbers

(București, Unteatru, joi 28 iulie, orele 22:00)

Robin and the Backstabbers este o trupă românească de rock formată în 2010 la inițiativa lui Andrei Robin Proca. Membrii își descriu muzica drept "pop melodramatic". Cu 8 single-uri #1 la Radio Guerrilla și City FM, albumul de debut Bacovia Overdrive, vol. I: Stalingrad a fost printre cele mai bine vândute albume în prima lună de la lansare (topurile Cărturești și iTunes România), propulsându-i pe Robin and the Backstabbers în atenția publicului dornic de un suflu nou în muzica alternativă.

Citește mai mult >>>

Lucia

(București, Unteatru, vineri 29 iulie, orele 22:00)

După succesul fulminant avut cu primul single, Lucia începe să lucreze, cu fiecare nouă piesă, la descoperirea propriului său stil indie/pop și la punerea pe picioare a unui proiect live propriu. Piese ca "Me Over You", "Hide", "Beethoven", "Make Up Song" și "Days", lansate pe parcursul a trei ani pigmentați cu sesiuni de înregistrări la Londra și Los Angeles, vin în întâmpinarea fanilor din ce în ce mai mulți, dornici de materiale noi și de concerte live. Cel mai recent videoclip, "Yours", a anunțat mult - așteptatul prim album de studio Lucia, intitulat "Silence", care a fost lansat la finele anului trecut.

Citește mai mult >>>

Muse

(București, Piața Constituției, vineri 29 iulie, orele 18:00)

Muse este un bun entertainer rock și ca exemplificare stau mărturie piesele "Psycho", "Dead Inside", "Reapers" și "Aftermath".
În acest turneu, Muse a înglobat noile piese într-un singur set, iar restul sunt de factură Best of Hits. Cu peste 20 de milioane de albume vândute, peste 50 de premii primite, dintre care 3 Grammy, Muse revine la București pe parcursul turneului de anul acesta cu un show de excepție sub egida festivalului Rock The City, pe 29 iulie 2016 în Piața Constituției.

Citește mai mult >>>

Iron Maiden

(București, Piața Constituției, sâmbătă 30 iulie, orele 18:00)

Iron Maiden va susține la București unul dintre ultimele show-uri din turneul "The Book Of Souls 2016", turneu ce a avut un imens succes la nivel mondial, promovând cel mai recent album lansat, cu acelasi nume. Albumul a ocupat primul loc în topurile muzicale din peste 40 de țări. Turneul i-a purtat pe cei de la Iron Maiden peste 6 continente și 36 de țări, incluzând concerte în premiera în China, El Salvador și Lituania. Producția evenimentului va fi o premieră pentru România, scena măsurând 20 de metri lungime, 15 metri adâncime și 18 metri înălțime, iar sistemul de sunet și lumini va uimi publicul prezent.

Citește mai mult >>>

Alex Ștefănescu:"Ziua necunoștinței"

(București, Unteatru, sâmbătă 30 iulie, orele 17:00)

Ziua Necunoștinței este un concert/one-man show cu actorul Alex Ștefănescu și chitara lui acustică. Acesta propune o călătorie muzicală pe străzile sufletului uman-urban, în ritmuri de pop, rock, reggae, hip hop și multe altele, în încercarea de a găsi răspunsuri la întrebări profunde precum: "Voi reuși să-mi împlinesc visurile?", "Ce este dragostea și de ce am nevoie de ea?", "Oare de ce își pozează oamenii mâncarea?".

Citește mai mult >>>

Byron

(București, Unteatru, sâmbătă 30 iulie, orele 22:00)

Înființată în 2006 la București, byron cântă rock alternativ cu influențe diverse. și-au făcut un obicei din a lansa periodic concerte filmate - în 2008 concertul 100% unplugged Acoustic Drama a fost difuzat pe MTV, în timp ce Live Underground (filmat în 2010 în Salina Turda, la 100 de metri adâncime) și Electric Marching Band (cel mai recent, filmat în 2014 la Teatrul Național Cluj împreună cu Muzica Militară Bistrița și Corul Excelsior) au fost difuzate pe HBO România. De HBO îi leagă de altfel și colaborarea pentru coloana sonoră a serialului "Rămâi cu mine", muzica din serial regăsindu-se pe albumul Melancolic.

Citește mai mult >>>

Maria Răducanu & Maxim Belciug

(București, Unteatru, duminică 31 iulie, orele 17:00)

Concert Maria Răducanu și Maxim Belciug. Sau, parafrazând un titlu mai vechi, sa cânți Purcell într-o țară a manelelor?
Dar nu vă speriați: nu va fi numai Purcell. Va fi și Lorca, în ecouri de flamenco. Vor fi și vișini înfloriți. Și dor. Și jale. Zefiri și trandafiri. Și viersuri pe ruseste. Poate chiar un pic de Esenin. Cântec din cântec? Bâtrân cobzar, să-mi cânți și din chitară. Să-mi cânți ce știi mai bine!

Citește mai mult >>>

Recomandări party/cluburi
Deocamdată nu avem recomandări