Caută concerte:
Calendar concerte:
Căutare după locație:
Căutare după titlu:
Festivaluri de muzică
sep 12. - oct 01.
sep 23. - oct 01.
Festivalul RadiRo (București)
sep 24. - oct 01.
Vest Fest (Timișoara)
oct 07. - oct 08.
Old Grave Fest (București)
oct 07. - oct 08.
Disney Magical Music from the ... (În mai multe orașe)
noi 12. - noi 23.
Recomandări concerte

Gidon Kremer

(București, Sala Radio, joi 29 septembrie, orele 19:00)

Una dintre marile surprize ale ediției 2016 a Festivalului RadiRo se anunță concertul Orchestrei Simfonice Radio ORF din Viena, programat pe 29 septembrie, care îl va aduce în premieră la RadiRo și la Sala Radio, pe violonistul Gidon Kremer, figură legendară a scenei muzicale internaționale! Sub bagheta lui Cornelius Meister, dirijor-șef al ansamblului vienez din 2010, programul concertului va cuprinde lucrarea Inseln, de G. Resch, Concertul pentru vioară și orchestră de M. Weinberg și Simfonia nr. 1 în mi minor de J. Sibelius.

Citește mai mult >>>

Bosquito

(București, Hard Rock Cafe, joi 29 septembrie, orele 21:30)

Fondată de Radu Almășan în Brașov, la începutul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gamă largă de influențe de la muzică țigănească, balcanică până la elemente simfonice și de hard rock. În perioada 2002 - 2006 au avut o serie lungă de piese care au ajuns pe prima poziție în topurile de specialitate din România. Trupa a lansat până acum 5 albume, Bosquito (2000), Sar scântei (2001), Cocktail Molotov (2003), Fărâme de soare (2004) și Babylon (2014). În perioada 2005 - 2011 trupa a concertat în SUA iar membri săi au declarat că pentru ei acest fapt a fost unul recreațional.

Citește mai mult >>>

Nicu Alifantis și ZAN

(București, Hard Rock Cafe, vineri 30 septembrie, orele 22:30)

onstituită din muzicieni valoroși, proveniți din zone muzicale diferite (jazz, rock, pop), fiecare în parte cu o puternică personalitate artistică, Alifantis & Zan ajung la o deosebită afinitate artistică, croindu-și propriul drum muzical, din 1995 încoace. Formula de mare succes ce va concerta pe scena din Hard Rock Cafe îi include pe: Nicu Alifantis - voce, chitare, ukulele, washboard; Virgil Popescu - bas, backing vocal; Sorin Voinea - keyboards, backing vocal; Răzvan Mirică - chitare, sitar, backing vocal; Relu Bițulescu - tobe și invitatul special Mihai Neniță - vioară.

Citește mai mult >>>

Goran Bregovic și Wedding and funeral orchestra

(București, Arenele Romane, vineri 30 septembrie, orele 19:00)

Goran Bregovic și Wedding and funeral orchestra va concerta la București, la a doua ediție a festivalului intercultural, "Baro Foro" la Arenele Romane. La cererea publicului, Goran se întoarce în România alături de orchestra sa pentru a reedita un show de senzație care va purta fanii prin toate albumele și hiturile care l-au făcut celebru, într-o companie selectă! Goran Bregovic, unul dintre cei mai cunoscuți muzicieni din Balcani, este un chitarist și compozitor originar din Sarajevo, Bosnia. Acesta s-a născut pe data de 22 martie 1950, într-o familie cu origini mixte: tatăl său croat și mama de ginte sârbă

Citește mai mult >>>

BBC Concert Orchestra

(București, Sala Radio, sâmbătă 1 octombrie, orele 19:00)

În premieră la Sala Radio, BBC Concert Orchestra va susține concertul de închidere a Festivalului RadiRo sâmbătă, 1 octombrie 2016, sub bagheta dirijorului Barry Wordswoth, cunoscut publicului internațional în primul rând pentru performanțele sale de excepție la pupitrul celebrului The Royal Ballet din Londra! Cu un program la frontiera între clasic și contemporan, între repertoriul internațional și cel britanic, concertul îl va aduce la București pe violonistul Charles Mutter, director adjunct al BBC Concert Orchestra, care cântă pe o copie a viorii Guarneri "Lord Wilton" din 1742, realizată pentru artist, în 2007, de către renumitul lutier german Stephan von Baehr.

Citește mai mult >>>

Folk & Metal Fest III

(București, Club Fabrica, sâmbătă 1 octombrie, orele 19:00)

A treia ediție de Folk & Metal Fest va avea loc pe 1 octombrie 2016 la Club Fabrica. Printre trupele invitate: Bucovina (Iași), An Theos (București) și trupa de black metal din Chile, Folkheim. Bucovina este una dintre cele mai bune trupe românești care adoptă stilul metal, dar cu influențe tradiționale românești.

Citește mai mult >>>

Loredana

(București, Berăria H, sâmbătă 1 octombrie, orele 20:30)

Vino și tu să asculți hiturile "Apa", "Risipitor", "Zig Zagga" și "Depărtare" și să te distrezi alături de jurata de la Vocea României. Artista a revoluționat industria muzicală din România, ridicând, an de an, nivelul show-urilor, care se situează la cele mai înalte standarde internaționale. Producția grandioasă și prestația artistică fără cusur a Loredanei au cucerit publicul și presa de specialitate.

Citește mai mult >>>

Recomandări party/cluburi
Deocamdată nu avem recomandări