Mireasa lui Iuda

(La mujer de Judas)

Mireasa lui Iuda - Juan Carlos Garcia și Chantal Baudaux
Venezuela, 2002, serial tv, color, 45 minute (AP)

regizor: Olegario Barrera, Otto Rodríguez
scenarist: Francisco Boza, Martin Hahn, Zaret Romero, Ana Teresa Sosa
operator: Willie Balcazar, Rolando Loewenstein
monteur: Ray Suárez

Distribuția: 
Chantal Baudaux (Gloria Leal)
Juan Carlos Garcia (Salomon Vaisman)
Ámbar Díaz (Petunia López Redill)
Estefania Lopez (Cordelia Araujo Ramírez)
Astrid Carolina Herrera (Altagracia del Toro)
Dragostea este șicanatoare, deseori misterioasă, câteodată periculoasă și niciodată predictibilă.

Gloria Leal este o femeie tânără, frumoasă și naivă cărei vocație este cinematografia. Gloria se hotărăște să facă o lucrare documentară despre povestea care o înconjoară uciderii unui preot în vârstă de 20 de ani, crimă pentru care moștenitoarea culturilor de viță de vie Altagracia Del Toro a fost judecată și găsită vinovată în mod greșit. Legenda cunoscută ca "Mireasa lui Iuda" este din nou pe prima pagină a știrilor în timp ce Altagracia este eliberată după două decenii de închisoare. Locuitorii orașului se tem de eași misterul se adâncește când dintr-o dată încep să se producă alte crime. Și la fel ca și la uciderea preotului, o femeie îmbrăcată în mireasă apare în mod misterios de fiecare dată când altă crimă este comisă. Dar dacă Altagracia nu este vinovată atunci cine este? Cine este Mireasa lui Iuda?


Dorința Gloriei de a face documentarul devine complicată când se întâlnește și se simte imediat atrasă de Salomón Vaisman, președintele firmei viticole Del Toro. Salomon este inițial binevoitor dar la un moment dat în mod misterios se retrage din proiect când Altagracia revine la pretențiile ei asupra pământului pe care se află vița de vie a firmei Del Toro. Dar din cauză că investigația ei o aduce mai aproape să rezolve misterul crimelor, Gloria este surprinsă de retragerea lui Salomon.

Care este legătura dintre Salomon și Altagracia? De ce Salomon vrea să țină secret trecutul? Legenda lui Altagracia Del Toro, "Mireasa lui Iuda" este o poveste a extremelor: bun și rău, ură, crimă, lăcomie, ambiție, moarte, curaj, mândrie și bineînțeles, dragoste.
Poți ghici cum se va termina?

Alte episoade:

Linkuri:
IMDb