Fatmagul

(Fatmagül'ün Suçu Ne)

Fatmagul
Turcia, 2010, serial dramatic (AP)

regizor: Hilal Saral
scenarist: Vedat Türkali
compozitor: Toygar Isikli
operator: Nilgun Nalcaci
producător: Kerem Çatay
monteur: Gokce Bilgin Kilic

Distribuția: 
Beren Saat (Fatmagül Ilgaz)
Engin Akyürek (Kerim Ilgaz)
Firat Celik (Mustafa Nalçin)
Murat Daltaban (Münir Telci)
Bugra Gülsoy (Vural Namli)
Kaan Tasaner (Erdogan Yasaran)
Seda Güven (Meltem Yasaran)
Engin Ozturk (Selim Yasaran)
O poveste de viață, complicată, presărată cu suferință, vinovății, trădări, dar și cu dovezi de dragoste.

Beren Saat, cea care a interpretat rolul lui Bihter Yöreoglu în serial "Iubire ascunsă", este actrița principală care la numai 28 de ani a obținut numeroase premii și este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din lume. Partener pe platourile de filmare îi este Engin Akyurek, un tânăr actor cu o carieră promițătoare în Turcia.


Serialul are ca sursă de inspirație un roman scris de Valerie Türkali.

Fatmagul Ketenci (Beren Saat) locuiește într-un oraș situat pe țărmul Mării Egee împreună cu fratele ei, Rahmi, și cu nevasta acestuia, Mukaddes. Împreună formează o familie modestă și muncitoare. Fatmagul este îndrăgostită, încă din copilărie, de Mustafa, un tânăr pescar. Cei doi sunt logodiți și își doresc să se căsătorească cât mai curând.

Kerim Ilgaz (Engin Akyurek) locuiește în același oraș cu Fatmagul. A rămas singur pe lume după ce tatăl a plecat de acasă pentru o altă femeie, iar mama s-a sinucis. De atunci, Kerim a rămas în grija lui Meryem, o femeie blândă care îl iubește pe Kerim ca pe fiul ei. Meryem este recuoscută în oraș ca un vraci, ea îngrijindu-i pe bolnavi cu licori și alifii preparate din plante.

În fiecare vară, Kerim se întâlnește cu prietenii lui din copilărie, Selim, Erdogan și Vural, băieți cu familii înstărite ce trăiesc în marile orașe ale Turciei. Selim este fiul unui renumit om de afaceri și urmează să o ia de soție pe fiica unui mare politician.

În noaptea de după petrecerea de logodnă a lui Selim, cei patru prieteni, Selim, Vural, Erdogan și Kerim, îmbuibați cu droguri și alcool, ajung pe malul mării, unde se întâlnesc cu Fatmagul. Ea a plecat în miezul nopții de acasă ca să-și întâlnească logodnicul ce urma să plece într-o călătorie, pe mare. Băieții o violează. Numai Kerim stă deoparte și privește îngrozit la prietenii lui. Cu toate acestea, el nu o salvează, rămâne încremenit și privește nenorocirea. A doua zi, Kerim nu își mai aminteste nimic, trăind cu impresia că și el a participat la cumplita faptă.

Mustafa este șocat când află ce a pățit Fatmagul și rupe logodna cu aceasta. Ca să mușamalizeze fapta comisă de cei trei copii bogați, familia lui Selim îl forțează pe Kerim să o ia de nevastă pe tânără. Ea crede că și el a participat la viol.

Dar oare cum va putea Fatmagul să trăiască alături de cel pe care îl consideră dușman și cum își continuă adevărații vinovați viețile luxoase, având conștiința încărcată cu răul pe care i l-au facut tinerei Fatmagul? Va reuși Fatmagul să îl ierte pe Kerim și să aibă o viață normală alături de el? Toate acestea le veți afla urmărind o poveste care îți taie răsuflarea.

Alte episoade:

Linkuri:
IMDb